Tilbake til hotellinfo

2015
Glimrende 8,4
basert på 723 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 723 anmeldelser
  • Hotellforhold/renslighet 9,1
  • Fasiliteter 8,1
  • Beliggenhet 8,3
  • Romkomfort/standard 9,1
  • Ansattes arbeid 8,4
  • Verdi for pengene 8,2
  • Mat/middag 7,4
Sorter etter

warena H. fra Australia
Småbarnsfamilie
Opphold på én natt i juli 2016
wardz
Have a good time at Fraser suits would like to go back again
Skrevet 01 august 2016

Provin T. fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Opphold på 6 netter i juli 2016
Would back again!!
Would come back again....everything is just great.
Skrevet 31 juli 2016

Adam B. fra Australia
Forretningsreisende
Opphold på 3 netter i juli 2016
Perth stay
I have stayed in your Sydney and now also Perth facilities. Swimming pools and staff are top notch in both. Locations are also nice and central. Rooms are good size and have the essentials via a mini bar. I'll be back.
Skrevet 31 juli 2016

Valerie L. fra Australia
Forretningsreisende
Opphold på 4 netter i juli 2016
Fraser Suites
Great Location, good facilities
Skrevet 30 juli 2016

YI C. fra Taiwan
Forretningsreisende
Opphold på 3 netter i juli 2016
Location
The location is just a lil far from the city. But room is very comfortable
Skrevet 26 juli 2016

Kirsty G. fra Australia
Par
Opphold på én natt i juli 2016
Stylish clean and comfortable
Great stay modern room beautiful views
Skrevet 25 juli 2016

TAN T. fra Singapore
Par
Opphold på 5 netter i mai 2016
Nice and quiet place yet near to centre
Stayed there for 5nights and it was a pleasant stay. Not in town city but walking distance to the center. It is actually very near if you can walk, about 15mins walking distance. And if not , there are free buses opposite of the hotel to city center. In Perth, as long as in the town, buses are free, so the hotel is still within the town region. Very convenient. Staffs are courteous, they answered to our enquires well and always serve with a smile. The hotel is classy and the environment is great there. Room was very comfortable too! Will stay there again when I visit Perth again.
Skrevet 24 juli 2016

SUKIT K. fra Thailand
Småbarnsfamilie
Opphold på 6 netter i juli 2016
Great place and great value
We have 2 rooms booked. They offered us 1 room upgraded to a family room. This is great as we can cook in the room (the room has all the cooking utensils). Moreover the rooms are very spacious. We really enjoyed staying there. Hence if we are back in Perth again I will not hesitate to stay there again.
Skrevet 24 juli 2016

Mr M. fra Australia
Forretningsreisende
Opphold på 2 netter i juli 2016
My Stay at Fraser Suites Perth
I very much enjoyed my stay. Rooms are very well appointed, clean and spacious. Excellent breakfast. A quality suites style hotel offering good value for money.
Skrevet 20 juli 2016

Elle A. fra Australia
Par
Opphold på én natt i juli 2016
A little bit special!
Loved our stay. Very nice
Skrevet 17 juli 2016


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: