Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Galaxy Macau

Galaxy Macau, Cotai, Macao

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,7

fra 7211 anmeldelser

1 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
8,4
Beliggenhet
8,7
Ansattes arbeid
9,0
Hotellforhold/renslighet
9,2
Romkomfort/standard
8,9
Mat/middag
8,1
Alle anmeldelser (7211)
Sorter etter:
Emma C. Gruppe Sweden, 10. oktober 2013
Ett dygn med lyx och service

Bra service, fint poll/strandområde, lyxigt
9,7
Jag bodde på hotellet i ett dygn, personalen var väldigt hjälpsam och tog väl hand om en. Även fast vi hade checkat ut så fick vi spendera den andra dagen i poolområdet och fick precis lika bra service som vi fått innan. Direkttransfer från hamnen till hotellet, gratis.
Rapporter denne anmeldelsen
Yin L. Gruppe Hong Kong, 23. mai 2016
Good location!
5,7
good location and nice swimming area
Rapporter denne anmeldelsen
Yuk T. Par Hong Kong, 20. mai 2016
Hotel for family with child
5,7
Location is good as it s nearby the souvenir street, the pool is super fun for children and adult too
Rapporter denne anmeldelsen
Caesar C. Småbarnsfamilie Philippines, 20. mai 2016
Good
5,7
N/A
Rapporter denne anmeldelsen
Toh W. Par Singapore, 20. mai 2016
Holiday
6
Great stay
Rapporter denne anmeldelsen
Chia H. Par Singapore, 20. mai 2016
value for money
5,3
great
Rapporter denne anmeldelsen
Ka K. Par Hong Kong, 18. mai 2016
Mini bar
5
Mini bar should provide more kinds of food or drinks. The room service is quite good.
Rapporter denne anmeldelsen
Loo S. Par Malaysia, 18. mai 2016
good facilities and clean
6,3
Hotel condition is clean, room is big and clean and smell of the aroma is refreshing. swimming pool is good
Rapporter denne anmeldelsen
Ng Z. Par Malaysia, 17. mai 2016
14-5-2016
6,7
Good service
Rapporter denne anmeldelsen
Melvyn F. Reiste alene Hong Kong, 16. mai 2016
Mr fird
4,3
Check in is a joke - long queues - should never be like that
Rapporter denne anmeldelsen
1 av 1 anmeldelse
Galaxy Macau MacaoGalaxy Macau Macao - GjesteromGalaxy Macau Macao - GjesteromGalaxy Macau Macao - BadGalaxy Macau Macao - BadGalaxy Macau Macao - BuffetGalaxy Macau Macao - RestaurantGalaxy Macau Macao - Inne i hotelletGalaxy Macau Macao - Inne i hotelletGalaxy Macau Macao - SuiteromGalaxy Macau Macao - SuiteromGalaxy Macau Macao - SvømmebassengGalaxy Macau Macao - Inne i hotelletGalaxy Macau Macao - SvømmebassengGalaxy Macau Macao - LobbyGalaxy Macau Macao - Pub/salongGalaxy Macau Macao - SvømmebassengGalaxy Macau Macao - BadGalaxy Macau Macao - BadGalaxy Macau Macao - BadGalaxy Macau Macao - BadGalaxy Macau Macao - SuiteromGalaxy Macau Macao - SuiteromGalaxy Macau Macao - SuiteromGalaxy Macau Macao - SuiteromGalaxy Macau Macao - Utsiden av hotelletGalaxy Macau Macao - Balkong/terasseGalaxy Macau Macao - SvømmebassengGalaxy Macau Macao - SvømmebassengGalaxy Macau Macao - KasinoGalaxy Macau Macao - KasinoGalaxy Macau Macao - KasinoGalaxy Macau Macao - SvømmebassengGalaxy Macau Macao - SuiteromGalaxy Macau Macao - EtasjekartGalaxy Macau Macao - SvømmebassengGalaxy Macau Macao - SvømmebassengGalaxy Macau Macao - SvømmebassengGalaxy Macau Macao - Utsiden av hotelletGalaxy Macau Macao - Utsiden av hotelletGalaxy Macau Macao - SvømmebassengGalaxy Macau Macao - Attraksjoner i nærhetenGalaxy Macau Macao - Attraksjoner i nærhetenGalaxy Macau Macao - ButikkerGalaxy Macau Macao - ButikkerGalaxy Macau Macao - ButikkerGalaxy Macau Macao - ButikkerGalaxy Macau Macao - ButikkerGalaxy Macau Macao - ButikkerGalaxy Macau Macao - ButikkerGalaxy Macau Macao - ButikkerGalaxy Macau Macao - ButikkerGalaxy Macau Macao - KasinoGalaxy Macau Macao - KasinoGalaxy Macau Macao - KasinoGalaxy Macau Macao - KasinoGalaxy Macau Macao - SpaGalaxy Macau Macao - SpaGalaxy Macau Macao - RestaurantGalaxy Macau Macao - SpaGalaxy Macau Macao - FasiliteterGalaxy Macau Macao - FasiliteterGalaxy Macau Macao - NattklubbGalaxy Macau Macao - Nattklubb


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3B03