Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Galaxy Macau

Galaxy Macau, Cotai, Macao

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,7

fra 7108 anmeldelser

1 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
8,4
Beliggenhet
8,7
Ansattes arbeid
9,0
Hotellforhold/renslighet
9,2
Romkomfort/standard
8,9
Mat/middag
8,1
Alle anmeldelser (7108)
Sorter etter:
Emma C. Gruppe Sweden, 10. oktober 2013
Ett dygn med lyx och service

Bra service, fint poll/strandområde, lyxigt
9,7
Jag bodde på hotellet i ett dygn, personalen var väldigt hjälpsam och tog väl hand om en. Även fast vi hade checkat ut så fick vi spendera den andra dagen i poolområdet och fick precis lika bra service som vi fått innan. Direkttransfer från hamnen till hotellet, gratis.
Rapporter denne anmeldelsen
Jasmine T. Par Hong Kong, 3. mai 2016
Great
6,7
Great visit in every way! Fantastic hotel!
Rapporter denne anmeldelsen
Lina M. Småbarnsfamilie Hong Kong, 30. april 2016
leisure
6,7
good
Rapporter denne anmeldelsen
Ng S. Gruppe Singapore, 29. april 2016
Nice big luxury hotel group
5
Nice room nice hotel clean enviroment. Will go back again.
Rapporter denne anmeldelsen
Shui N. Småbarnsfamilie United States of America, 29. april 2016
We'll be back
5,3
We love the place our rooms are gorgeous. The kids love their amenities specially the pool. We have a blast, it's sad that we only stayed short. Wished it could be longer but we decided that we will go back again.
Rapporter denne anmeldelsen
Waiman W. Par Hong Kong, 28. april 2016
Good location and facility
5,7
Nice environment
Rapporter denne anmeldelsen
Hussain N. Småbarnsfamilie India, 28. april 2016
Excellent
6,3
Superb property
Rapporter denne anmeldelsen
Vu V. Par United States of America, 27. april 2016
Big hotel with a nice pool.
6
Located within 5 minutes walk from Old Taipa Village. Very big hotel with huge pool. Great for family or single. Staffs are very friendly and helpful.
Rapporter denne anmeldelsen
Chau K. Par Hong Kong, 27. april 2016
Good
6,7
Good
Rapporter denne anmeldelsen
Veeratham S. Småbarnsfamilie Thailand, 26. april 2016
Very good
6
Good rooms ,nice staff
Rapporter denne anmeldelsen
1 av 1 anmeldelse
Galaxy Macau MacaoGalaxy Macau Macao - GjesteromGalaxy Macau Macao - GjesteromGalaxy Macau Macao - BadGalaxy Macau Macao - BadGalaxy Macau Macao - StrandGalaxy Macau Macao - StrandGalaxy Macau Macao - StrandGalaxy Macau Macao - BuffetGalaxy Macau Macao - Inne i hotelletGalaxy Macau Macao - Inne i hotelletGalaxy Macau Macao - SuiteromGalaxy Macau Macao - SuiteromGalaxy Macau Macao - SvømmebassengGalaxy Macau Macao - SvømmebassengGalaxy Macau Macao - Utsiden av hotelletGalaxy Macau Macao - Inne i hotelletGalaxy Macau Macao - Inne i hotelletGalaxy Macau Macao - RekreasjonsfasiliteterGalaxy Macau Macao - SpaGalaxy Macau Macao - ButikkerGalaxy Macau Macao - SvømmebassengGalaxy Macau Macao - Utsiden av hotelletGalaxy Macau Macao - Utsiden av hotelletGalaxy Macau Macao - LobbyGalaxy Macau Macao - Pub/salongGalaxy Macau Macao - Pub/salongGalaxy Macau Macao - SvømmebassengGalaxy Macau Macao - SuiteromGalaxy Macau Macao - BadGalaxy Macau Macao - BadGalaxy Macau Macao - BadGalaxy Macau Macao - BadGalaxy Macau Macao - SuiteromGalaxy Macau Macao - SuiteromGalaxy Macau Macao - SuiteromGalaxy Macau Macao - SuiteromGalaxy Macau Macao - Utsiden av hotelletGalaxy Macau Macao - Balkong/terasseGalaxy Macau Macao - SvømmebassengGalaxy Macau Macao - SuiteromGalaxy Macau Macao - GjesteromGalaxy Macau Macao - SvømmebassengGalaxy Macau Macao - SuiteromGalaxy Macau Macao - KasinoGalaxy Macau Macao - SuiteromGalaxy Macau Macao - KasinoGalaxy Macau Macao - KasinoGalaxy Macau Macao - SvømmebassengGalaxy Macau Macao - SuiteromGalaxy Macau Macao - EtasjekartGalaxy Macau Macao - ButikkerGalaxy Macau Macao - SvømmebassengGalaxy Macau Macao - SvømmebassengGalaxy Macau Macao - SvømmebassengGalaxy Macau Macao - Utsiden av hotelletGalaxy Macau Macao - Utsiden av hotelletGalaxy Macau Macao - SvømmebassengGalaxy Macau Macao - Attraksjoner i nærhetenGalaxy Macau Macao - Attraksjoner i nærhetenGalaxy Macau Macao - Attraksjoner i nærhetenGalaxy Macau Macao - Attraksjoner i nærhetenGalaxy Macau Macao - ButikkerGalaxy Macau Macao - ButikkerGalaxy Macau Macao - ButikkerGalaxy Macau Macao - ButikkerGalaxy Macau Macao - ButikkerGalaxy Macau Macao - ButikkerGalaxy Macau Macao - ButikkerGalaxy Macau Macao - LobbyGalaxy Macau Macao - ButikkerGalaxy Macau Macao - ButikkerGalaxy Macau Macao - KasinoGalaxy Macau Macao - KasinoGalaxy Macau Macao - KasinoGalaxy Macau Macao - KasinoGalaxy Macau Macao - SpaGalaxy Macau Macao - SpaGalaxy Macau Macao - Spa


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3B04