eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Gold Coast Hotel

No.1 Castle Peak Road, Gold Coast, Tuen Mun, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Gold Coast Hotel Hongkong - Hage Gold Coast Hotel Hongkong - Dansesal Gold Coast Hotel Hongkong - Dansesal Gold Coast Hotel Hongkong - Svømmebasseng Gold Coast Hotel Hongkong - Svømmebasseng Gold Coast Hotel Hongkong - Utsikt Gold Coast Hotel Hongkong - Treningsrom Gold Coast Hotel Hongkong - Lekeplass Gold Coast Hotel Hongkong - Hage Gold Coast Hotel Hongkong - Hage Gold Coast Hotel Hongkong - Dansesal Gold Coast Hotel Hongkong - Dansesal Gold Coast Hotel Hongkong - Møterom Gold Coast Hotel Hongkong - Møterom Gold Coast Hotel Hongkong - Spa Gold Coast Hotel Hongkong - Hage
Gold Coast Hotel Hongkong - Strand Gold Coast Hotel Hongkong - Lekeplass
Område Tuen Mun Antall rom: 453
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,8

fra 2777 anmeldelser

Verdi for pengene
7,9
Sted
7,0
Ansattes arbeid
8,2
Hotellforhold/renslighet
8,3
Romkomfort/standard
8,0
Mat/middag
7,5
Alle anmeldelser (2777)
Sorter etter:
Vidar H. Par Norway, 16. november 2012
Stort, elegant og hyggelig!

dette hotellet er stort, men åpenbart også med tilstrekkelig kompetente medarbeidere/ansatte til at det allikevel på ingen mpte virker for stort! aldri ventetid på telefonen til resepsjonen, alltid betjening klar til å svsare på spørsmål! vi benytta oss ikke av hotellets restauranter - som imidlertid så innbydende ut.... derimot nøt vi hotellets store, deilige hage (park er vel et bedre ord!). rommet var stort og med både en god seng, innbydende bad/wc - og med den utsikta over lystbåthavn og strandpromenade. og til hotellets utendørs svømmebaseng. bør også nevnes at hotellet har timesavganger med egen minibuss til og fra sentrum.
9
vi trivdes ganske enkelt utmerket! intet å klage på meget serviceminded betjening - sågar med egen service-desk, atskilt fra inn- og utsjekkings-desken. rommet var reint og innbydende, absolutt null støy, verken fra øvrige rom eller utenfra, romslig, og med en stor og deilig seng. nevnes bør også hotellets store park og utendørs svømmebasseng. og i umiddelbar nærhet av strandpromenade, sandstrand, supermarked/shoppingssenter og lystbåthavn. hotellet ligger ca 20 min.kjøring fra selve hong kong "city", men med rimnelige drosjer - eller hotellets egen minibuss med timesavganger til og fra sentrum - var ikke det noe problem.
Terje D. Par Norway, 29. august 2012
Rolig i Hong Kong

nær sjøen
8,7
Et bra hotel og med mye bra puber ,spisesteder på Piazza'n 5 min unna
Shoppingtips: Bra priser i nærmeste by - Tun Muen
Oystein M. Par Norway, 9. desember 2011
Bra hotell i flotte omgivelser

God mat.Flott terasse med utsikt over sjø.Nydelige rekrasjonsområder.
8,7
Hotellet lå fint til på gullkysten ca 1/2 times kjøretur fra sentrum.Buss fra hotellet til sentrum T/R hver time kr 70 pr prs.resturant med nydelig mat og levende musikk.Stor hage med basseng.Badestrend på utsiden av hotellet.Flotte gangveier langs stranden og kort vei til senter med gode resturanter ute og inne.Et perfekt utgangspunkt for et hyggelig opphold i Hongkong.
Tips: Buss fra flyplassen og direkte til hotellet
Nina K. Par Norway, 10. august 2011
Perfekt hotell m/balkong og sjøutsikt i Hong Kong

Balkong, sjøutsikt, service, mat
10
Perfekt beliggenhet i passelig avstand til sentrum av Hong Kong. Hotellets buss tok 30 min til sentrum, 40 HKD t/r. Bestill balkong og sjøutsikt mot marinaen. Badebasseng og fin sandstrand i nærheten. Hotellet skaffet oss visum til Kina på dagen Veldig god service!
Tips om hotellegenskap: Perfekt for ferie, avslapning, shopping og ikke minst bryllup eller andre begivenheter.
Anton D. Småbarnsfamilie United Kingdom, 24. august 2014
Relaxing location,helpful staff,small rooms,overpr

Buffet,surrounding areas,staff performance
6,7
The rooms are much smaller than expected and quite old, quite overpriced, should definitely try the dinner buffet.
Tsz L. Småbarnsfamilie China, 17. august 2014
ad hoc summer fun game no good

Good service, good location
7
Facilities are old Nd summer dim programs are really disappointed!
Weili H. Reiste alene Singapore, 14. august 2014
very expensive with little to offer

seaview is good for curing depression
7,3
it was a business trip. Room size & staff services are acceptable.. One thing for sure, I know i won't be staying here for a personal holiday.. not for the price my co. had paid for.
Man Y. Foretningsreisende Hong Kong, 12. august 2014
Gold Coast Hotel

Ok la
6
Elaine Y. Par Hong Kong, 7. august 2014
nice view

nice view, helpful staff, free wifi
8,3
The stay was enjoyable. Staff are nice and helpful. Very nice seafood in Sam Shing Estate in just 15 min. walk, and a small shopping mall nearby with convenient store, supermarket, spa/massage and a number of restaurants. Yet, there were thunderstorms and heavy raining during the stay and it was quite noisy as we stayed in balcony room and wasn't able to sleep.
Chak Y. Par Hong Kong, 27. juli 2014
value for money

the view is good
8,3

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Gold Coast Hotel HongkongGold Coast Hotel Hongkong - HageGold Coast Hotel Hongkong - DansesalGold Coast Hotel Hongkong - DansesalGold Coast Hotel Hongkong - SvømmebassengGold Coast Hotel Hongkong - SvømmebassengGold Coast Hotel Hongkong - UtsiktGold Coast Hotel Hongkong - TreningsromGold Coast Hotel Hongkong - LekeplassGold Coast Hotel Hongkong - HageGold Coast Hotel Hongkong - HageGold Coast Hotel Hongkong - DansesalGold Coast Hotel Hongkong - DansesalGold Coast Hotel Hongkong - MøteromGold Coast Hotel Hongkong - MøteromGold Coast Hotel Hongkong - SpaGold Coast Hotel Hongkong - HageGold Coast Hotel Hongkong - StrandGold Coast Hotel Hongkong - Lekeplass


AS-AGWEB-3A06