eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Gold Coast Hotel

No.1 Castle Peak Road, Gold Coast, Tuen Mun, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Gold Coast Hotel Hongkong - Hage Gold Coast Hotel Hongkong - Dansesal Gold Coast Hotel Hongkong - Dansesal Gold Coast Hotel Hongkong - Svømmebasseng Gold Coast Hotel Hongkong - Svømmebasseng Gold Coast Hotel Hongkong - Utsikt Gold Coast Hotel Hongkong - Treningsrom Gold Coast Hotel Hongkong - Lekeplass Gold Coast Hotel Hongkong - Hage Gold Coast Hotel Hongkong - Hage Gold Coast Hotel Hongkong - Dansesal Gold Coast Hotel Hongkong - Dansesal Gold Coast Hotel Hongkong - Møterom Gold Coast Hotel Hongkong - Møterom Gold Coast Hotel Hongkong - Spa Gold Coast Hotel Hongkong - Hage
Gold Coast Hotel Hongkong - Strand Gold Coast Hotel Hongkong - Lekeplass Gold Coast Hotel Hongkong - Barneklubb
Område Tuen Mun Antall rom: 453
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,8

fra 2951 anmeldelser

Verdi for pengene
7,9
Sted
7,0
Ansattes arbeid
8,2
Hotellforhold/renslighet
8,3
Romkomfort/standard
8,0
Mat/middag
7,6
Alle anmeldelser (2951)
Sorter etter:
Vidar H. Par Norway, 16. november 2012
Stort, elegant og hyggelig!

dette hotellet er stort, men åpenbart også med tilstrekkelig kompetente medarbeidere/ansatte til at det allikevel på ingen mpte virker for stort! aldri ventetid på telefonen til resepsjonen, alltid betjening klar til å svsare på spørsmål! vi benytta oss ikke av hotellets restauranter - som imidlertid så innbydende ut.... derimot nøt vi hotellets store, deilige hage (park er vel et bedre ord!). rommet var stort og med både en god seng, innbydende bad/wc - og med den utsikta over lystbåthavn og strandpromenade. og til hotellets utendørs svømmebaseng. bør også nevnes at hotellet har timesavganger med egen minibuss til og fra sentrum.
9
vi trivdes ganske enkelt utmerket! intet å klage på meget serviceminded betjening - sågar med egen service-desk, atskilt fra inn- og utsjekkings-desken. rommet var reint og innbydende, absolutt null støy, verken fra øvrige rom eller utenfra, romslig, og med en stor og deilig seng. nevnes bør også hotellets store park og utendørs svømmebasseng. og i umiddelbar nærhet av strandpromenade, sandstrand, supermarked/shoppingssenter og lystbåthavn. hotellet ligger ca 20 min.kjøring fra selve hong kong "city", men med rimnelige drosjer - eller hotellets egen minibuss med timesavganger til og fra sentrum - var ikke det noe problem.
Terje D. Par Norway, 29. august 2012
Rolig i Hong Kong

nær sjøen
8,7
Et bra hotel og med mye bra puber ,spisesteder på Piazza'n 5 min unna
Shoppingtips: Bra priser i nærmeste by - Tun Muen
Oystein M. Par Norway, 9. desember 2011
Bra hotell i flotte omgivelser

God mat.Flott terasse med utsikt over sjø.Nydelige rekrasjonsområder.
8,7
Hotellet lå fint til på gullkysten ca 1/2 times kjøretur fra sentrum.Buss fra hotellet til sentrum T/R hver time kr 70 pr prs.resturant med nydelig mat og levende musikk.Stor hage med basseng.Badestrend på utsiden av hotellet.Flotte gangveier langs stranden og kort vei til senter med gode resturanter ute og inne.Et perfekt utgangspunkt for et hyggelig opphold i Hongkong.
Tips: Buss fra flyplassen og direkte til hotellet
Nina K. Par Norway, 10. august 2011
Perfekt hotell m/balkong og sjøutsikt i Hong Kong

Balkong, sjøutsikt, service, mat
10
Perfekt beliggenhet i passelig avstand til sentrum av Hong Kong. Hotellets buss tok 30 min til sentrum, 40 HKD t/r. Bestill balkong og sjøutsikt mot marinaen. Badebasseng og fin sandstrand i nærheten. Hotellet skaffet oss visum til Kina på dagen Veldig god service!
Tips om hotellegenskap: Perfekt for ferie, avslapning, shopping og ikke minst bryllup eller andre begivenheter.
Robert B. Foretningsreisende Australia, 27. november 2014
Great service again at the Gold Coast Hotel HK

Service from staff, location on the beach, comfortable room
10
Very pleasant - 2nd time I've stayed there - the service from Raymond (front desk) and Tony and his team at the concierge desk top notch. The location works for me because I have to do some business in Tuen Mun ...
Seow H. Reiste alene Singapore, 25. november 2014
Hk Gold Coast hotel

Seaview, quiet, yet not too far from town
7,7
Good
David K. Par United Kingdom, 24. november 2014
Great location

Luxury accommodation, great location and first class service
2,3
Excellent. We couldn't fault it
Tsz Y. Par Hong Kong, 24. november 2014
First class Hotel

I really like the sea view , with quiet . And the room is really comfortable with a big bathroom . Cheap price for a wonderful hotel
9,7
I really like this hotel Not only the cheap price But also the view and staff I give five stars to the hotel
Lay C. Småbarnsfamilie Singapore, 22. november 2014
Spacious room, courteous staff

Large,good for children, nice beach and pool
8,3
Phan L. Foretningsreisende Singapore, 21. november 2014
Comfortable and quiet

Good room size, clean and great wifi
8
Comfortable and quiet. Except a little dark at night as there are no malls around except restaurants and supermarket. Can't really go out of room at night.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Gold Coast Hotel HongkongGold Coast Hotel Hongkong - HageGold Coast Hotel Hongkong - DansesalGold Coast Hotel Hongkong - DansesalGold Coast Hotel Hongkong - SvømmebassengGold Coast Hotel Hongkong - SvømmebassengGold Coast Hotel Hongkong - UtsiktGold Coast Hotel Hongkong - TreningsromGold Coast Hotel Hongkong - LekeplassGold Coast Hotel Hongkong - HageGold Coast Hotel Hongkong - HageGold Coast Hotel Hongkong - DansesalGold Coast Hotel Hongkong - DansesalGold Coast Hotel Hongkong - MøteromGold Coast Hotel Hongkong - MøteromGold Coast Hotel Hongkong - SpaGold Coast Hotel Hongkong - HageGold Coast Hotel Hongkong - StrandGold Coast Hotel Hongkong - LekeplassGold Coast Hotel Hongkong - Barneklubb


AS-AGWEB-3A08