Tilbake til hotellinfo

Veldig bra 7,8
basert på 3833 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 3833 anmeldelser
  • Hotellforhold/renslighet 8,3
  • Fasiliteter 7,9
  • Beliggenhet 7,1
  • Romkomfort/standard 8,1
  • Ansattes arbeid 8,1
  • Verdi for pengene 7,9
  • Mat/middag 7,5

Hoi L. fra Hongkong
Småbarnsfamilie
Opphold på én natt i august 2016
Good and expensive
If there are more discount will be more valuable.
Skrevet 12 august 2016

Shannon L. fra Malaysia
Par
Opphold på én natt i august 2016
Kinda far
Unless u dine in..nearby got nothing to explore..just fully utilize the hotel facilities
Skrevet 12 august 2016

Urs S. fra Sveits
Småbarnsfamilie
Opphold på én natt i august 2016
Gold Coast Hotel
Very friendly and helpful staff.
Skrevet 08 august 2016

Chung Y. fra Hongkong
Par
Opphold på én natt i mars 2016
Good room and nice service
We stayed here for a day and the service was good. The room is large and clean.We had the dinner buffet at the hotel too. The price was reasonable and the quality of food was satisfactory. I will definitely come back again.
Skrevet 04 august 2016

MARGARET C. fra Hongkong
Gruppe
Opphold på én natt i november 2015
Spacious room
Value for money
Skrevet 04 august 2016

Stanley L. fra Hongkong
Reiste alene
Opphold på 2 netter i juli 2016
Cleanliness yet to be improved
Housekeeping was not responsive and room appeared to be used
Skrevet 03 august 2016

Glen P. fra New Zealand
Reiste alene
Opphold på 4 netter i juli 2016
Great views, good beach
A bit of a commute to the city, but good beach access and generally good equipment in the room. Very good sea views.
Skrevet 03 august 2016

Po C. fra Hongkong
Småbarnsfamilie
Opphold på én natt i juli 2016
Better book via Gold Coast official website
I paid around the same amount at agoda but not include the kids activities and breakfast in the hotel. However, for similar amount of money booking via the official hotel website, I can entitle the breakfast , kid's packages and the kid's playhouse . Therefore, if you go with kids,Better check the official website first and not to go through Agoda.
Skrevet 02 august 2016

Wing L. fra Hongkong
Par
Opphold på 2 netter i mai 2016
Relax getaway
The room is nice and clean. The breakfast is good.
Skrevet 02 august 2016

May C. fra Hongkong
Familie med store barn
Opphold på én natt i juli 2016
Room is large, breakfast is good
Overall is good
Skrevet 27 juli 2016


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: