Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Gold Coast Hotel

No.1 Castle Peak Road, Gold Coast, Tuen Mun, Hongkong

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,8

fra 3673 anmeldelser

5 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
7,9
Beliggenhet
7,1
Ansattes arbeid
8,1
Hotellforhold/renslighet
8,3
Romkomfort/standard
8,1
Mat/middag
7,5
Alle anmeldelser (3673)
Sorter etter:
Jørn R. Par Norway, 21. april 2016
Dårlige senger
5
Knallharde madrasser og puter. Ellers bra
Rapporter denne anmeldelsen
Vidar H. Par Norway, 16. november 2012
Stort, elegant og hyggelig!

dette hotellet er stort, men åpenbart også med tilstrekkelig kompetente medarbeidere/ansatte til at det allikevel på ingen mpte virker for stort! aldri ventetid på telefonen til resepsjonen, alltid betjening klar til å svsare på spørsmål! vi benytta oss ikke av hotellets restauranter - som imidlertid så innbydende ut.... derimot nøt vi hotellets store, deilige hage (park er vel et bedre ord!). rommet var stort og med både en god seng, innbydende bad/wc - og med den utsikta over lystbåthavn og strandpromenade. og til hotellets utendørs svømmebaseng. bør også nevnes at hotellet har timesavganger med egen minibuss til og fra sentrum.
9
vi trivdes ganske enkelt utmerket! intet å klage på meget serviceminded betjening - sågar med egen service-desk, atskilt fra inn- og utsjekkings-desken. rommet var reint og innbydende, absolutt null støy, verken fra øvrige rom eller utenfra, romslig, og med en stor og deilig seng. nevnes bør også hotellets store park og utendørs svømmebasseng. og i umiddelbar nærhet av strandpromenade, sandstrand, supermarked/shoppingssenter og lystbåthavn. hotellet ligger ca 20 min.kjøring fra selve hong kong "city", men med rimnelige drosjer - eller hotellets egen minibuss med timesavganger til og fra sentrum - var ikke det noe problem.
Rapporter denne anmeldelsen
Terje D. Par Norway, 29. august 2012
Rolig i Hong Kong

nær sjøen
8,7
Et bra hotel og med mye bra puber ,spisesteder på Piazza'n 5 min unna
Shoppingtips: Bra priser i nærmeste by - Tun Muen
Rapporter denne anmeldelsen
Oystein M. Par Norway, 9. desember 2011
Bra hotell i flotte omgivelser

God mat.Flott terasse med utsikt over sjø.Nydelige rekrasjonsområder.
8,7
Hotellet lå fint til på gullkysten ca 1/2 times kjøretur fra sentrum.Buss fra hotellet til sentrum T/R hver time kr 70 pr prs.resturant med nydelig mat og levende musikk.Stor hage med basseng.Badestrend på utsiden av hotellet.Flotte gangveier langs stranden og kort vei til senter med gode resturanter ute og inne.Et perfekt utgangspunkt for et hyggelig opphold i Hongkong.
Tips: Buss fra flyplassen og direkte til hotellet
Rapporter denne anmeldelsen
Nina K. Par Norway, 10. august 2011
Perfekt hotell m/balkong og sjøutsikt i Hong Kong

Balkong, sjøutsikt, service, mat
10
Perfekt beliggenhet i passelig avstand til sentrum av Hong Kong. Hotellets buss tok 30 min til sentrum, 40 HKD t/r. Bestill balkong og sjøutsikt mot marinaen. Badebasseng og fin sandstrand i nærheten. Hotellet skaffet oss visum til Kina på dagen Veldig god service!
Tips om hotellegenskap: Perfekt for ferie, avslapning, shopping og ikke minst bryllup eller andre begivenheter.
Rapporter denne anmeldelsen
Jonathan T. Småbarnsfamilie Singapore, 23. april 2016
Retreat from the City
5,3
We were very happy with the children's indoor and outdoor facilities. Our toddler was thrilled with the indoor playground.
Rapporter denne anmeldelsen
Woon H. Reiste alene Hong Kong, 23. april 2016
Nice
6
Nice & relaxing.
Rapporter denne anmeldelsen
Chung L. Par Hong Kong, 22. april 2016
Nice resort
6,3
Nice staff, clean room, reasonable price
Rapporter denne anmeldelsen
Meiyun O. Gruppe Singapore, 19. april 2016
-
5
Good for a relaxing holiday Rooms were spacious, clean and luxurious What you will never get in hongkong city itself Location is quite far off any action and not much food around.
Rapporter denne anmeldelsen
Stephen A. Par United States of America, 19. april 2016
Nice one night Stop-over
6,3
I enjoyed the hotel very much. I wish I had more time to spend there exploring the hotel amenities and the area, but I was only there for one night. The building was impressive, the staff were very nice, and the breakfast was great. Not the cheapest hotel in the world but it is a very nice one. The view of the bay from the room was great, and I loved having a balcony. I liked the sound of the waves, and watching the activity in the bay.
Rapporter denne anmeldelsen
1-5 av 5 anmeldelser
Gold Coast Hotel HongkongGold Coast Hotel Hongkong - HageGold Coast Hotel Hongkong - HageGold Coast Hotel Hongkong - HageGold Coast Hotel Hongkong - LekeplassGold Coast Hotel Hongkong - SvømmebassengGold Coast Hotel Hongkong - UtsiktGold Coast Hotel Hongkong - SvømmebassengGold Coast Hotel Hongkong - DansesalGold Coast Hotel Hongkong - DansesalGold Coast Hotel Hongkong - TreningsromGold Coast Hotel Hongkong - LekeplassGold Coast Hotel Hongkong - HageGold Coast Hotel Hongkong - DansesalGold Coast Hotel Hongkong - DansesalGold Coast Hotel Hongkong - MøteromGold Coast Hotel Hongkong - MøteromGold Coast Hotel Hongkong - StrandGold Coast Hotel Hongkong - BarneklubbGold Coast Hotel Hongkong - BarneklubbGold Coast Hotel Hongkong - BarneklubbGold Coast Hotel Hongkong - BarneklubbGold Coast Hotel Hongkong - RestaurantGold Coast Hotel Hongkong - LekeplassGold Coast Hotel Hongkong - GjesteromGold Coast Hotel Hongkong - Gjesterom


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3C02