Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Gold Coast Hotel

No.1 Castle Peak Road, Gold Coast, Tuen Mun, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Gold Coast Hotel Hongkong - Hage Gold Coast Hotel Hongkong - Dansesal Gold Coast Hotel Hongkong - Dansesal Gold Coast Hotel Hongkong - Svømmebasseng Gold Coast Hotel Hongkong - Utsikt Gold Coast Hotel Hongkong - Treningsrom Gold Coast Hotel Hongkong - Lekeplass Gold Coast Hotel Hongkong - Hage Gold Coast Hotel Hongkong - Hage Gold Coast Hotel Hongkong - Dansesal Gold Coast Hotel Hongkong - Dansesal Gold Coast Hotel Hongkong - Møterom Gold Coast Hotel Hongkong - Møterom Gold Coast Hotel Hongkong - Spa Gold Coast Hotel Hongkong - Hage Gold Coast Hotel Hongkong - Strand
Gold Coast Hotel Hongkong - Barneklubb Gold Coast Hotel Hongkong - Barneklubb Gold Coast Hotel Hongkong - Barneklubb Gold Coast Hotel Hongkong - Barneklubb Gold Coast Hotel Hongkong - Svømmebasseng Gold Coast Hotel Hongkong - Restaurant
Område Tuen Mun Antall rom: 453
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,8

fra 3296
anmeldelser

Verdi for pengene
7,9
Beliggenhet
7,1
Ansattes arbeid
8,1
Hotellforhold/renslighet
8,3
Romkomfort/standard
8,0
Mat/middag
7,5
Alle anmeldelser (3296)
Sorter etter:
Vidar H. Par Norway, 16. november 2012
Stort, elegant og hyggelig!

dette hotellet er stort, men åpenbart også med tilstrekkelig kompetente medarbeidere/ansatte til at det allikevel på ingen mpte virker for stort! aldri ventetid på telefonen til resepsjonen, alltid betjening klar til å svsare på spørsmål! vi benytta oss ikke av hotellets restauranter - som imidlertid så innbydende ut.... derimot nøt vi hotellets store, deilige hage (park er vel et bedre ord!). rommet var stort og med både en god seng, innbydende bad/wc - og med den utsikta over lystbåthavn og strandpromenade. og til hotellets utendørs svømmebaseng. bør også nevnes at hotellet har timesavganger med egen minibuss til og fra sentrum.
9
vi trivdes ganske enkelt utmerket! intet å klage på meget serviceminded betjening - sågar med egen service-desk, atskilt fra inn- og utsjekkings-desken. rommet var reint og innbydende, absolutt null støy, verken fra øvrige rom eller utenfra, romslig, og med en stor og deilig seng. nevnes bør også hotellets store park og utendørs svømmebasseng. og i umiddelbar nærhet av strandpromenade, sandstrand, supermarked/shoppingssenter og lystbåthavn. hotellet ligger ca 20 min.kjøring fra selve hong kong "city", men med rimnelige drosjer - eller hotellets egen minibuss med timesavganger til og fra sentrum - var ikke det noe problem.
Terje D. Par Norway, 29. august 2012
Rolig i Hong Kong

nær sjøen
8,7
Et bra hotel og med mye bra puber ,spisesteder på Piazza'n 5 min unna
Shoppingtips: Bra priser i nærmeste by - Tun Muen
Oystein M. Par Norway, 9. desember 2011
Bra hotell i flotte omgivelser

God mat.Flott terasse med utsikt over sjø.Nydelige rekrasjonsområder.
8,7
Hotellet lå fint til på gullkysten ca 1/2 times kjøretur fra sentrum.Buss fra hotellet til sentrum T/R hver time kr 70 pr prs.resturant med nydelig mat og levende musikk.Stor hage med basseng.Badestrend på utsiden av hotellet.Flotte gangveier langs stranden og kort vei til senter med gode resturanter ute og inne.Et perfekt utgangspunkt for et hyggelig opphold i Hongkong.
Tips: Buss fra flyplassen og direkte til hotellet
Nina K. Par Norway, 10. august 2011
Perfekt hotell m/balkong og sjøutsikt i Hong Kong

Balkong, sjøutsikt, service, mat
10
Perfekt beliggenhet i passelig avstand til sentrum av Hong Kong. Hotellets buss tok 30 min til sentrum, 40 HKD t/r. Bestill balkong og sjøutsikt mot marinaen. Badebasseng og fin sandstrand i nærheten. Hotellet skaffet oss visum til Kina på dagen Veldig god service!
Tips om hotellegenskap: Perfekt for ferie, avslapning, shopping og ikke minst bryllup eller andre begivenheter.
Ching Y. Småbarnsfamilie Hong Kong, 1. juli 2015
Good service

Staff is nice
8,7
David C. Par United Kingdom, 30. juni 2015
weekend stay

location and reburbished rooms
7
Ok Food good but very expensive
Dov R. Par Israel, 29. juni 2015
super hotel very friendly stuff… the best service

friendly stuff. prof. service.. very good and nice room
10
excelent… beyond expectations
Pocholo R. Småbarnsfamilie Philippines, 27. juni 2015
Gold Coast Hotel

Refurbished rooms, relaxing environment, expansive playground
6
We booked a refurbished room, and it was well-appointed and clean. I believe all rooms have sea views, and ours was particularly good, having stayed at the 15th floor. Hotel grounds and lobby is well-maintained, and you certainly feel that you are away from the city/Hong Kong. We tried the buffet lunch, and nothing really noteworthy can be said about it. Apparently they have a tea buffet, so this is probably better value for what you get. The pool area was expansive and quite busy. The kiddie pool caused us to itch a lot -- might be because of the strong chlorine applied. What was more disconcerting was the pool staff being quite unpleasant in terms of the number of people allowed to enter the pool. We were a couple with 2 kids (toddlers) and grandma (who wasn't swimming), and they were insistent on us having to pay an extra $100, as supposedly only 4 people for every room are allowed to enter. Perhaps this is standard hotel policy, but surely it does not represent good customer service on their part. Over-all would still recommend this hotel despite this inconsiderate policy. An improvement in customer service would make this hotel really worth it.
Renny R. Par Indonesia, 20. juni 2015
short but nice stay

room, bed, bath
8
We arrived late, the staff was nice (even thought there was another time when I was not staying here, but the staff was not nice :p ) The room was nice, the late night room service we had was not nice. Oh, and the staff said they were out of king size bed, so we got twin beds instead, that's a bit of disappointment.
Jonathan J. Par United Kingdom, 10. juni 2015
Little way out but well worth a visit

Pool and gym were great. Rooms are spacious and well equipped. Unfortunately a little way out from Hong Kong, but this is pretty much reflected in the price
6,7
Stayed here for one night and fitted the bill. Pool and gym facilities were great. Food was delicious, if a little expensive for Hong Kong. Rooms were well equipped and spotlessly clean.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Gold Coast Hotel HongkongGold Coast Hotel Hongkong - HageGold Coast Hotel Hongkong - DansesalGold Coast Hotel Hongkong - DansesalGold Coast Hotel Hongkong - SvømmebassengGold Coast Hotel Hongkong - UtsiktGold Coast Hotel Hongkong - TreningsromGold Coast Hotel Hongkong - LekeplassGold Coast Hotel Hongkong - HageGold Coast Hotel Hongkong - HageGold Coast Hotel Hongkong - DansesalGold Coast Hotel Hongkong - DansesalGold Coast Hotel Hongkong - MøteromGold Coast Hotel Hongkong - MøteromGold Coast Hotel Hongkong - SpaGold Coast Hotel Hongkong - HageGold Coast Hotel Hongkong - StrandGold Coast Hotel Hongkong - BarneklubbGold Coast Hotel Hongkong - BarneklubbGold Coast Hotel Hongkong - BarneklubbGold Coast Hotel Hongkong - BarneklubbGold Coast Hotel Hongkong - SvømmebassengGold Coast Hotel Hongkong - Restaurant


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C07