eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Gold Coast Hotel

No.1 Castle Peak Road, Gold Coast, Tuen Mun, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Gold Coast Hotel Hongkong - Hage Gold Coast Hotel Hongkong - Dansesal Gold Coast Hotel Hongkong - Dansesal Gold Coast Hotel Hongkong - Svømmebasseng Gold Coast Hotel Hongkong - Svømmebasseng Gold Coast Hotel Hongkong - Utsikt Gold Coast Hotel Hongkong - Treningsrom Gold Coast Hotel Hongkong - Lekeplass Gold Coast Hotel Hongkong - Hage Gold Coast Hotel Hongkong - Hage Gold Coast Hotel Hongkong - Dansesal Gold Coast Hotel Hongkong - Dansesal Gold Coast Hotel Hongkong - Møterom Gold Coast Hotel Hongkong - Møterom Gold Coast Hotel Hongkong - Spa Gold Coast Hotel Hongkong - Hage
Gold Coast Hotel Hongkong - Strand Gold Coast Hotel Hongkong - Lekeplass Gold Coast Hotel Hongkong - Gjesterom
Område Tuen Mun Antall rom: 453
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,8

fra 2815 anmeldelser

Verdi for pengene
7,9
Sted
7,0
Ansattes arbeid
8,2
Hotellforhold/renslighet
8,3
Romkomfort/standard
8,0
Mat/middag
7,5
Alle anmeldelser (2815)
Sorter etter:
Vidar H. Par Norway, 16. november 2012
Stort, elegant og hyggelig!

dette hotellet er stort, men åpenbart også med tilstrekkelig kompetente medarbeidere/ansatte til at det allikevel på ingen mpte virker for stort! aldri ventetid på telefonen til resepsjonen, alltid betjening klar til å svsare på spørsmål! vi benytta oss ikke av hotellets restauranter - som imidlertid så innbydende ut.... derimot nøt vi hotellets store, deilige hage (park er vel et bedre ord!). rommet var stort og med både en god seng, innbydende bad/wc - og med den utsikta over lystbåthavn og strandpromenade. og til hotellets utendørs svømmebaseng. bør også nevnes at hotellet har timesavganger med egen minibuss til og fra sentrum.
9
vi trivdes ganske enkelt utmerket! intet å klage på meget serviceminded betjening - sågar med egen service-desk, atskilt fra inn- og utsjekkings-desken. rommet var reint og innbydende, absolutt null støy, verken fra øvrige rom eller utenfra, romslig, og med en stor og deilig seng. nevnes bør også hotellets store park og utendørs svømmebasseng. og i umiddelbar nærhet av strandpromenade, sandstrand, supermarked/shoppingssenter og lystbåthavn. hotellet ligger ca 20 min.kjøring fra selve hong kong "city", men med rimnelige drosjer - eller hotellets egen minibuss med timesavganger til og fra sentrum - var ikke det noe problem.
Terje D. Par Norway, 29. august 2012
Rolig i Hong Kong

nær sjøen
8,7
Et bra hotel og med mye bra puber ,spisesteder på Piazza'n 5 min unna
Shoppingtips: Bra priser i nærmeste by - Tun Muen
Oystein M. Par Norway, 9. desember 2011
Bra hotell i flotte omgivelser

God mat.Flott terasse med utsikt over sjø.Nydelige rekrasjonsområder.
8,7
Hotellet lå fint til på gullkysten ca 1/2 times kjøretur fra sentrum.Buss fra hotellet til sentrum T/R hver time kr 70 pr prs.resturant med nydelig mat og levende musikk.Stor hage med basseng.Badestrend på utsiden av hotellet.Flotte gangveier langs stranden og kort vei til senter med gode resturanter ute og inne.Et perfekt utgangspunkt for et hyggelig opphold i Hongkong.
Tips: Buss fra flyplassen og direkte til hotellet
Nina K. Par Norway, 10. august 2011
Perfekt hotell m/balkong og sjøutsikt i Hong Kong

Balkong, sjøutsikt, service, mat
10
Perfekt beliggenhet i passelig avstand til sentrum av Hong Kong. Hotellets buss tok 30 min til sentrum, 40 HKD t/r. Bestill balkong og sjøutsikt mot marinaen. Badebasseng og fin sandstrand i nærheten. Hotellet skaffet oss visum til Kina på dagen Veldig god service!
Tips om hotellegenskap: Perfekt for ferie, avslapning, shopping og ikke minst bryllup eller andre begivenheter.
Nga L. Par Hong Kong, 13. september 2014
Really relaxed.

Swimming pool, all restaurants
9,3
Very nice view with very helpful manager, Raymond!
Robert D. Par United States of America, 12. september 2014
Very Relaxing

Room amenities, excellant pool area, lovely views
8
A very relaxing 4 days away from the hustle and bustle of the city. Sincerely recommend for couples mid-week. Room service was 1st rate!
Siu M. Par China, 11. september 2014
Relax and wondeful stay at Gold Coast

Clean and tidy, comfortable and romantic night view
8,3
I love the facilities at Gold Coast such as the outdoor swimming pool and the shopping & dining area near the resort. The room is so clean and I enjoy too much the view from the balcony! I was on my vacation and celebrating the anniversary with husband. A wonderful stay that we enjoyed a lot. We will come back again next time~
Poon V. Par Canada, 7. september 2014
Very old hotel

Nearby Gold Coast
6
The quality of concierge and hotel are not up to par. This hotel shd be renovated. I paid for $1,3xx for one night standard room just be coz it's my fiancé's birthday and we wanted to spend some time at Gold Coast
Kai T. Småbarnsfamilie Hong Kong, 6. september 2014
Excellent Location

Close to a great beach, good selection of restaurants and friendly staff members
8,7
The stay was great as we got a pretty good deal (less than HKD 1000 including tax and service charge) and the hotel is very close to a great beach and other amenities
Chan S. Familie med store barn Hong Kong, 6. september 2014
Nice celebration of my mum's birthday

nice pool, huge balcony, nice restaurant
9,7
nice pool, huge balcony, nice restaurant. Nice celebration of my mum's birthday. Love to come again.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Gold Coast Hotel HongkongGold Coast Hotel Hongkong - HageGold Coast Hotel Hongkong - DansesalGold Coast Hotel Hongkong - DansesalGold Coast Hotel Hongkong - SvømmebassengGold Coast Hotel Hongkong - SvømmebassengGold Coast Hotel Hongkong - UtsiktGold Coast Hotel Hongkong - TreningsromGold Coast Hotel Hongkong - LekeplassGold Coast Hotel Hongkong - HageGold Coast Hotel Hongkong - HageGold Coast Hotel Hongkong - DansesalGold Coast Hotel Hongkong - DansesalGold Coast Hotel Hongkong - MøteromGold Coast Hotel Hongkong - MøteromGold Coast Hotel Hongkong - SpaGold Coast Hotel Hongkong - HageGold Coast Hotel Hongkong - StrandGold Coast Hotel Hongkong - LekeplassGold Coast Hotel Hongkong - Gjesterom


AS-AGWEB-3B03