eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Gold Coast Hotel

No.1 Castle Peak Road, Gold Coast, Tuen Mun, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Gold Coast Hotel Hongkong - Hage Gold Coast Hotel Hongkong - Dansesal Gold Coast Hotel Hongkong - Dansesal Gold Coast Hotel Hongkong - Svømmebasseng Gold Coast Hotel Hongkong - Svømmebasseng Gold Coast Hotel Hongkong - Utsikt Gold Coast Hotel Hongkong - Treningsrom Gold Coast Hotel Hongkong - Lekeplass Gold Coast Hotel Hongkong - Hage Gold Coast Hotel Hongkong - Hage Gold Coast Hotel Hongkong - Dansesal Gold Coast Hotel Hongkong - Dansesal Gold Coast Hotel Hongkong - Møterom Gold Coast Hotel Hongkong - Møterom Gold Coast Hotel Hongkong - Spa Gold Coast Hotel Hongkong - Hage
Gold Coast Hotel Hongkong - Strand Gold Coast Hotel Hongkong - Lekeplass Gold Coast Hotel Hongkong - Gjesterom
Område Tuen Mun Antall rom: 453
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,8

fra 2831 anmeldelser

Verdi for pengene
7,9
Sted
7,0
Ansattes arbeid
8,2
Hotellforhold/renslighet
8,3
Romkomfort/standard
8,0
Mat/middag
7,5
Alle anmeldelser (2831)
Sorter etter:
Vidar H. Par Norway, 16. november 2012
Stort, elegant og hyggelig!

dette hotellet er stort, men åpenbart også med tilstrekkelig kompetente medarbeidere/ansatte til at det allikevel på ingen mpte virker for stort! aldri ventetid på telefonen til resepsjonen, alltid betjening klar til å svsare på spørsmål! vi benytta oss ikke av hotellets restauranter - som imidlertid så innbydende ut.... derimot nøt vi hotellets store, deilige hage (park er vel et bedre ord!). rommet var stort og med både en god seng, innbydende bad/wc - og med den utsikta over lystbåthavn og strandpromenade. og til hotellets utendørs svømmebaseng. bør også nevnes at hotellet har timesavganger med egen minibuss til og fra sentrum.
9
vi trivdes ganske enkelt utmerket! intet å klage på meget serviceminded betjening - sågar med egen service-desk, atskilt fra inn- og utsjekkings-desken. rommet var reint og innbydende, absolutt null støy, verken fra øvrige rom eller utenfra, romslig, og med en stor og deilig seng. nevnes bør også hotellets store park og utendørs svømmebasseng. og i umiddelbar nærhet av strandpromenade, sandstrand, supermarked/shoppingssenter og lystbåthavn. hotellet ligger ca 20 min.kjøring fra selve hong kong "city", men med rimnelige drosjer - eller hotellets egen minibuss med timesavganger til og fra sentrum - var ikke det noe problem.
Terje D. Par Norway, 29. august 2012
Rolig i Hong Kong

nær sjøen
8,7
Et bra hotel og med mye bra puber ,spisesteder på Piazza'n 5 min unna
Shoppingtips: Bra priser i nærmeste by - Tun Muen
Oystein M. Par Norway, 9. desember 2011
Bra hotell i flotte omgivelser

God mat.Flott terasse med utsikt over sjø.Nydelige rekrasjonsområder.
8,7
Hotellet lå fint til på gullkysten ca 1/2 times kjøretur fra sentrum.Buss fra hotellet til sentrum T/R hver time kr 70 pr prs.resturant med nydelig mat og levende musikk.Stor hage med basseng.Badestrend på utsiden av hotellet.Flotte gangveier langs stranden og kort vei til senter med gode resturanter ute og inne.Et perfekt utgangspunkt for et hyggelig opphold i Hongkong.
Tips: Buss fra flyplassen og direkte til hotellet
Nina K. Par Norway, 10. august 2011
Perfekt hotell m/balkong og sjøutsikt i Hong Kong

Balkong, sjøutsikt, service, mat
10
Perfekt beliggenhet i passelig avstand til sentrum av Hong Kong. Hotellets buss tok 30 min til sentrum, 40 HKD t/r. Bestill balkong og sjøutsikt mot marinaen. Badebasseng og fin sandstrand i nærheten. Hotellet skaffet oss visum til Kina på dagen Veldig god service!
Tips om hotellegenskap: Perfekt for ferie, avslapning, shopping og ikke minst bryllup eller andre begivenheter.
Becky C. Par Hong Kong, 28. september 2014
Nice hotel with good neighbourhood

All seaview rooms, Comfortable massage and swimming pools, Reasonable-priced delicious brunch
8,7
The stay in this hotel is comfortable and relaxing. Choice of dining is not limited to the hotel restaurants but also the ones in the Gold Coast Piazza where you can have a relaxing walk too. Supermarket is also available in the Piazza. Beach nearby.
Dennis L. Foretningsreisende Canada, 24. september 2014
it's a wonderful hotel with beautiful sscenery the

delicious food, excellent services, reasoniable price.
9,7
it is one of the hotels in hong kong
Seul A. Småbarnsfamilie South Korea, 22. september 2014
Poor performance of staff

location, view
5
This time I will wirte in English so that everyone can read my post. This hotel is one of my favorite hotel because of the view and surrounding; however, I changed my mind because of the performance of the staff including manager. Our family ate dinner at the hotel restaurant buffet and I was waiting at the food line. Food delivery hit me with hot boiled pot and didn't say sorry or even look back. I got burned and we called the manager and what he said is it was not a big problem and he gave us fruits.. We were very upset because we are travelers and need to see doctor or even put medicine on. They must to retrain their employees especially for those who are handling hot portion. I was holding my baby and if it happens to him or even any babies or young childerens, what will be happen?? They MUST care about thier performance.
Nga L. Par Hong Kong, 13. september 2014
Really relaxed.

Swimming pool, all restaurants
9,3
Very nice view with very helpful manager, Raymond!
Robert D. Par United States of America, 12. september 2014
Very Relaxing

Room amenities, excellant pool area, lovely views
8
A very relaxing 4 days away from the hustle and bustle of the city. Sincerely recommend for couples mid-week. Room service was 1st rate!
Siu M. Par China, 11. september 2014
Relax and wondeful stay at Gold Coast

Clean and tidy, comfortable and romantic night view
8,3
I love the facilities at Gold Coast such as the outdoor swimming pool and the shopping & dining area near the resort. The room is so clean and I enjoy too much the view from the balcony! I was on my vacation and celebrating the anniversary with husband. A wonderful stay that we enjoyed a lot. We will come back again next time~

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Gold Coast Hotel HongkongGold Coast Hotel Hongkong - HageGold Coast Hotel Hongkong - DansesalGold Coast Hotel Hongkong - DansesalGold Coast Hotel Hongkong - SvømmebassengGold Coast Hotel Hongkong - SvømmebassengGold Coast Hotel Hongkong - UtsiktGold Coast Hotel Hongkong - TreningsromGold Coast Hotel Hongkong - LekeplassGold Coast Hotel Hongkong - HageGold Coast Hotel Hongkong - HageGold Coast Hotel Hongkong - DansesalGold Coast Hotel Hongkong - DansesalGold Coast Hotel Hongkong - MøteromGold Coast Hotel Hongkong - MøteromGold Coast Hotel Hongkong - SpaGold Coast Hotel Hongkong - HageGold Coast Hotel Hongkong - StrandGold Coast Hotel Hongkong - LekeplassGold Coast Hotel Hongkong - Gjesterom


AS-AGWEB-3A08