eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Goodwood Park Hotel

22 Scotts Road, Orchard, Singapore 228221 (Vis kart)

Reserver nå!

Goodwood Park Hotel Singapore - Utsiden av hotellet Goodwood Park Hotel Singapore - Lobby Goodwood Park Hotel Singapore - Svømmebasseng Goodwood Park Hotel Singapore - Svømmebasseng Goodwood Park Hotel Singapore - Treningsrom Goodwood Park Hotel Singapore - Restaurant Goodwood Park Hotel Singapore - Restaurant Goodwood Park Hotel Singapore - Restaurant Goodwood Park Hotel Singapore - Restaurant Goodwood Park Hotel Singapore - Møterom Goodwood Park Hotel Singapore - Møterom Goodwood Park Hotel Singapore - Møterom Goodwood Park Hotel Singapore - Gjesterom Goodwood Park Hotel Singapore - Gjesterom Goodwood Park Hotel Singapore - Gjesterom Goodwood Park Hotel Singapore - Gjesterom
Goodwood Park Hotel Singapore - Gjesterom Goodwood Park Hotel Singapore - Gjesterom Goodwood Park Hotel Singapore - Gjesterom Goodwood Park Hotel Singapore - Gjesterom
Område Orchard Antall rom: 233
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,4

fra 2180 anmeldelser

Verdi for pengene
7,9
Sted
8,9
Ansattes arbeid
8,5
Hotellforhold/renslighet
8,5
Romkomfort/standard
8,5
Mat/middag
8,0
Alle anmeldelser (2180)
Sorter etter:
Yngve F. Par Norway, 4. september 2014
Super

From ost, beliggenhet, rom
10
Veldig bra
Marit R. Familie med store barn Norway, 3. juli 2012
Elegant hotell med god mat og bra basseng

fantastisk "high tea"
8
Praktisk beliggenhet nær shopping. Bra svømmebasseng. Veldig god mat. Stilfullt interiør
Marte B. Par Norway, 29. februar 2012
Flott hotell, mye business reisende

Fine rom, rent, god service
8
Fint hotell, med fint bassengområde, men selve bassenget var noe slitt.
Shoppingtips: Her finnes topp shopping rett utenfor døra!
Per S. Familie med store barn Norway, 20. desember 2011
En oase i en spennende og pulserende by.

Atmosfære, beliggenhet og parklignende omgivelser.
8,7
Goodwood Park er en fredelig og luksuriøs oase rett ved det sydende shopping-livet på Orchard Street. Passer tiul såvel shopping-ferie og turisme som til forretninger.
Shoppingtips: Orchard Road rett ved hotellet må være "Mekka" for de syhopping-frelste. Vel mye for oss, men bevare meg vel....
Roald N. Par Norway, 18. februar 2011
En oase midt i Singapore

Hotell med atmosfære fra kolonitiden
9,3
Ved forhåndsbestilling/betaling gjennom Agoda fikk vi frokost inkludert i romprisen. Frokostbuffeten var utrolig rikholdig og frokostegget ble servert akkurat som vi ønsket det. Ved ankomst ble vi mottatt med "beklager, men vi har måttet oppgradere til senior suite ved poolen"!En bedre mottagelse kan man vanskelig forestille seg etter en lang flyreise.
Martina D. Familie med store barn Germany, 18. desember 2014
We loved the hotel

Location green oasis in the center of the city, atmosphere homely feel no high rise , great big rooms
2,7
We very much enjoyed our stay
Ong K. Par Singapore, 17. desember 2014
love my stay

cleanliness, service and location
8,7
decide to have anniversary stay at here since my first stay was good. I simply love their good services and warm smile.
Fong Y. Småbarnsfamilie Singapore, 15. desember 2014
Our holiday stay

location, great swimming pool, good food
7,3
Great, shopping and food! Great deep pool for family fun and laughter
Peteris C. Familie med store barn Australia, 14. desember 2014
Good old Goodwood Park

The Colonial Atmosphere
9,7
We really enjoyed our stay at the Goodwood Park. Excellent service, beautiful room. Very quiet dark room with shutters for sleeping in. Comfortable bed and pillows. 2 Beautiful pools and the gym well equipped. Close to shops and food halls, restaurants. Very close to MRT station. Our teen daughter loved it too.
Xinyi C. Reiste alene China, 14. desember 2014
Good location but quiet

Clean good location staff friendly
9,7

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Goodwood Park Hotel SingaporeGoodwood Park Hotel Singapore - Utsiden av hotelletGoodwood Park Hotel Singapore - LobbyGoodwood Park Hotel Singapore - SvømmebassengGoodwood Park Hotel Singapore - SvømmebassengGoodwood Park Hotel Singapore - TreningsromGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - MøteromGoodwood Park Hotel Singapore - MøteromGoodwood Park Hotel Singapore - MøteromGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - Gjesterom

Kundeanmeldelser - Goodwood Park Hotel, Singapore

AS-AGWEB-3B04