eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Goodwood Park Hotel

22 Scotts Road, Orchard, Singapore 228221 (Vis kart)

Reserver nå!

Goodwood Park Hotel Singapore - Utsiden av hotellet Goodwood Park Hotel Singapore - Lobby Goodwood Park Hotel Singapore - Svømmebasseng Goodwood Park Hotel Singapore - Svømmebasseng Goodwood Park Hotel Singapore - Treningsrom Goodwood Park Hotel Singapore - Restaurant Goodwood Park Hotel Singapore - Restaurant Goodwood Park Hotel Singapore - Restaurant Goodwood Park Hotel Singapore - Restaurant Goodwood Park Hotel Singapore - Møterom Goodwood Park Hotel Singapore - Møterom Goodwood Park Hotel Singapore - Møterom Goodwood Park Hotel Singapore - Gjesterom Goodwood Park Hotel Singapore - Gjesterom Goodwood Park Hotel Singapore - Gjesterom Goodwood Park Hotel Singapore - Gjesterom
Goodwood Park Hotel Singapore - Gjesterom Goodwood Park Hotel Singapore - Gjesterom Goodwood Park Hotel Singapore - Gjesterom Goodwood Park Hotel Singapore - Gjesterom
Område Orchard Antall rom: 233
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,4

fra 2272 anmeldelser

Verdi for pengene
7,9
Beliggenhet
8,9
Ansattes arbeid
8,5
Hotellforhold/renslighet
8,5
Romkomfort/standard
8,5
Mat/middag
8,0
Alle anmeldelser (2272)
Sorter etter:
Yngve F. Par Norway, 4. september 2014
Super

From ost, beliggenhet, rom
10
Veldig bra
Marit R. Familie med store barn Norway, 3. juli 2012
Elegant hotell med god mat og bra basseng

fantastisk "high tea"
8
Praktisk beliggenhet nær shopping. Bra svømmebasseng. Veldig god mat. Stilfullt interiør
Marte B. Par Norway, 29. februar 2012
Flott hotell, mye business reisende

Fine rom, rent, god service
8
Fint hotell, med fint bassengområde, men selve bassenget var noe slitt.
Shoppingtips: Her finnes topp shopping rett utenfor døra!
Per S. Familie med store barn Norway, 20. desember 2011
En oase i en spennende og pulserende by.

Atmosfære, beliggenhet og parklignende omgivelser.
8,7
Goodwood Park er en fredelig og luksuriøs oase rett ved det sydende shopping-livet på Orchard Street. Passer tiul såvel shopping-ferie og turisme som til forretninger.
Shoppingtips: Orchard Road rett ved hotellet må være "Mekka" for de syhopping-frelste. Vel mye for oss, men bevare meg vel....
Roald N. Par Norway, 18. februar 2011
En oase midt i Singapore

Hotell med atmosfære fra kolonitiden
9,3
Ved forhåndsbestilling/betaling gjennom Agoda fikk vi frokost inkludert i romprisen. Frokostbuffeten var utrolig rikholdig og frokostegget ble servert akkurat som vi ønsket det. Ved ankomst ble vi mottatt med "beklager, men vi har måttet oppgradere til senior suite ved poolen"!En bedre mottagelse kan man vanskelig forestille seg etter en lang flyreise.
Lee J. Småbarnsfamilie Singapore, 1. mars 2015
Bad in-room dinning staff

receptiom staff is awesome
6,7
average. Most disgusted by the behavior and service standard of the in-room dinning staff, male staff by name Fendi. We must not let the foreign staff spoil the hotel's overall service standards
Sarah T. Par Singapore, 1. mars 2015
Weekend Staycation

Pillow, Quilt and Location
8
■Loved the fluffy pillows and quilt. ■Refurbished room but could tell that is it old, uneven floor under carpet. ■ Small bathtub ■ Good location, quiet ■ Security ■ Pro-active room attendant, did not ask for service but she came to ask if we needed to clean our room ■ Last but not least, we had enjoyed the service rendered by Mr Josni from the front desk (also the most cheerful and professional)
Richard E. Gruppe Philippines, 25. februar 2015
Great location. Nice Parklane suites

Orchard area. Shopping districts. Nice loft style suites
8,7
Satisfied with the size of the room. But unfortunately the manager asked my guest to leave in the middle of the night while we're having mini reunion.
King Y. Småbarnsfamilie Hong Kong, 18. februar 2015
Very Good

Staff is Good
6
Mirinai C. Småbarnsfamilie South Korea, 16. februar 2015
Great stay.Willing to go back!

Good location, Kind staffs, Great value for money
9,7
We stayed one bedroom loft suite with two young children. The room was renovated and equipped proper kitchen utensils+appliances which were quiet useful for us. And very neer to Orchard Road for shopping and nice places to eat. Great value for money!

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Goodwood Park Hotel SingaporeGoodwood Park Hotel Singapore - Utsiden av hotelletGoodwood Park Hotel Singapore - LobbyGoodwood Park Hotel Singapore - SvømmebassengGoodwood Park Hotel Singapore - SvømmebassengGoodwood Park Hotel Singapore - TreningsromGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - MøteromGoodwood Park Hotel Singapore - MøteromGoodwood Park Hotel Singapore - MøteromGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - Gjesterom

Kundeanmeldelser - Goodwood Park Hotel, Singapore

AS-AGWEB-3A05