eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Goodwood Park Hotel

22 Scotts Road, Orchard, Singapore 228221 (Vis kart)

Reserver nå!

Goodwood Park Hotel Singapore - Utsiden av hotellet Goodwood Park Hotel Singapore - Lobby Goodwood Park Hotel Singapore - Svømmebasseng Goodwood Park Hotel Singapore - Svømmebasseng Goodwood Park Hotel Singapore - Treningsrom Goodwood Park Hotel Singapore - Restaurant Goodwood Park Hotel Singapore - Restaurant Goodwood Park Hotel Singapore - Restaurant Goodwood Park Hotel Singapore - Restaurant Goodwood Park Hotel Singapore - Møterom Goodwood Park Hotel Singapore - Møterom Goodwood Park Hotel Singapore - Møterom Goodwood Park Hotel Singapore - Gjesterom Goodwood Park Hotel Singapore - Gjesterom Goodwood Park Hotel Singapore - Gjesterom Goodwood Park Hotel Singapore - Gjesterom
Goodwood Park Hotel Singapore - Gjesterom Goodwood Park Hotel Singapore - Gjesterom Goodwood Park Hotel Singapore - Gjesterom Goodwood Park Hotel Singapore - Gjesterom
Område Orchard Antall rom: 233
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,4

fra 2243 anmeldelser

Verdi for pengene
7,9
Sted
8,9
Ansattes arbeid
8,5
Hotellforhold/renslighet
8,5
Romkomfort/standard
8,5
Mat/middag
8,0
Alle anmeldelser (2243)
Sorter etter:
Yngve F. Par Norway, 4. september 2014
Super

From ost, beliggenhet, rom
10
Veldig bra
Marit R. Familie med store barn Norway, 3. juli 2012
Elegant hotell med god mat og bra basseng

fantastisk "high tea"
8
Praktisk beliggenhet nær shopping. Bra svømmebasseng. Veldig god mat. Stilfullt interiør
Marte B. Par Norway, 29. februar 2012
Flott hotell, mye business reisende

Fine rom, rent, god service
8
Fint hotell, med fint bassengområde, men selve bassenget var noe slitt.
Shoppingtips: Her finnes topp shopping rett utenfor døra!
Per S. Familie med store barn Norway, 20. desember 2011
En oase i en spennende og pulserende by.

Atmosfære, beliggenhet og parklignende omgivelser.
8,7
Goodwood Park er en fredelig og luksuriøs oase rett ved det sydende shopping-livet på Orchard Street. Passer tiul såvel shopping-ferie og turisme som til forretninger.
Shoppingtips: Orchard Road rett ved hotellet må være "Mekka" for de syhopping-frelste. Vel mye for oss, men bevare meg vel....
Roald N. Par Norway, 18. februar 2011
En oase midt i Singapore

Hotell med atmosfære fra kolonitiden
9,3
Ved forhåndsbestilling/betaling gjennom Agoda fikk vi frokost inkludert i romprisen. Frokostbuffeten var utrolig rikholdig og frokostegget ble servert akkurat som vi ønsket det. Ved ankomst ble vi mottatt med "beklager, men vi har måttet oppgradere til senior suite ved poolen"!En bedre mottagelse kan man vanskelig forestille seg etter en lang flyreise.
John R. Foretningsreisende United Kingdom, 21. januar 2015
Good but not great

Location, location, location.
7,7
Ka W. Par China, 20. januar 2015
Great location,nice hotel style,valueable dinning

Location,dinning,warm service
9,7
Warm place
Man K. Par Malaysia, 17. januar 2015
Convenient and good location hotel

Good location, convenient and easy to access to shopping and medical centre
8
Good stay for two days for my personal trip to Singapore for medical check-up as the hotel provide a strategic location that make me easy to access to the medical centre nearby and also shopping centres. This has save a lot of my time and taxi fare during the two days stay in Singapore. In addition, although the hotel is located in the busiest commercial centre of Singapore, but it has provided a peaceful and quiet environment through my stay in the hotel.
Etsuko O. Småbarnsfamilie Japan, 17. januar 2015
upgrade

location, atmosphere, staff
9,7
We had a great stay at the Goodwood Park Hotel with a toddler. Our room got upgraded to a suite, and the location was great. Staff were friendly, and it was very easy to get around in Orchard area by foot. Our only problem was getting a taxi at the hotel, sometimes we Were asked to wait for over 15 mins and then they called one for us. Otherwise we had a great time, and we will definitely go back to the Goodwood Park Hotel in our next visit to Singapore.
Brad C. Par Canada, 15. januar 2015
Review

Staff , room and location
7,7

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Goodwood Park Hotel SingaporeGoodwood Park Hotel Singapore - Utsiden av hotelletGoodwood Park Hotel Singapore - LobbyGoodwood Park Hotel Singapore - SvømmebassengGoodwood Park Hotel Singapore - SvømmebassengGoodwood Park Hotel Singapore - TreningsromGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - MøteromGoodwood Park Hotel Singapore - MøteromGoodwood Park Hotel Singapore - MøteromGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - Gjesterom

Kundeanmeldelser - Goodwood Park Hotel, Singapore

AS-AGWEB-3C03