Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Goodwood Park Hotel

22 Scotts Road, Orchard, Singapore 228221 (Vis kart)

Reserver nå!

Goodwood Park Hotel Singapore - Utsiden av hotellet Goodwood Park Hotel Singapore - Svømmebasseng Goodwood Park Hotel Singapore - Svømmebasseng Goodwood Park Hotel Singapore - Treningsrom Goodwood Park Hotel Singapore - Restaurant Goodwood Park Hotel Singapore - Restaurant Goodwood Park Hotel Singapore - Restaurant Goodwood Park Hotel Singapore - Restaurant Goodwood Park Hotel Singapore - Restaurant Goodwood Park Hotel Singapore - Restaurant Goodwood Park Hotel Singapore - Restaurant Goodwood Park Hotel Singapore - Restaurant Goodwood Park Hotel Singapore - Restaurant Goodwood Park Hotel Singapore - Restaurant Goodwood Park Hotel Singapore - Møterom Goodwood Park Hotel Singapore - Møterom
Goodwood Park Hotel Singapore - Møterom Goodwood Park Hotel Singapore - Gjesterom Goodwood Park Hotel Singapore - Bad Goodwood Park Hotel Singapore - Gjesterom Goodwood Park Hotel Singapore - Gjesterom Goodwood Park Hotel Singapore - Gjesterom Goodwood Park Hotel Singapore - Gjesterom Goodwood Park Hotel Singapore - Bad Goodwood Park Hotel Singapore - Gjesterom Goodwood Park Hotel Singapore - Bad Goodwood Park Hotel Singapore - Gjesterom Goodwood Park Hotel Singapore - Gjesterom
Område Orchard Antall rom: 233

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,4

fra 2591 anmeldelser

5 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
7,9
Beliggenhet
8,9
Ansattes arbeid
8,5
Hotellforhold/renslighet
8,5
Romkomfort/standard
8,5
Mat/middag
8,0
Alle anmeldelser (2591)
Sorter etter:
Yngve F. Par Norway, 4. september 2014
Super

From ost, beliggenhet, rom
10
Veldig bra
Rapporter denne anmeldelsen
Marit R. Familie med store barn Norway, 3. juli 2012
Elegant hotell med god mat og bra basseng

fantastisk "high tea"
8
Praktisk beliggenhet nær shopping. Bra svømmebasseng. Veldig god mat. Stilfullt interiør
Rapporter denne anmeldelsen
Marte B. Par Norway, 29. februar 2012
Flott hotell, mye business reisende

Fine rom, rent, god service
8
Fint hotell, med fint bassengområde, men selve bassenget var noe slitt.
Shoppingtips: Her finnes topp shopping rett utenfor døra!
Rapporter denne anmeldelsen
Per S. Familie med store barn Norway, 20. desember 2011
En oase i en spennende og pulserende by.

Atmosfære, beliggenhet og parklignende omgivelser.
8,7
Goodwood Park er en fredelig og luksuriøs oase rett ved det sydende shopping-livet på Orchard Street. Passer tiul såvel shopping-ferie og turisme som til forretninger.
Shoppingtips: Orchard Road rett ved hotellet må være "Mekka" for de syhopping-frelste. Vel mye for oss, men bevare meg vel....
Rapporter denne anmeldelsen
Roald N. Par Norway, 18. februar 2011
En oase midt i Singapore

Hotell med atmosfære fra kolonitiden
9,3
Ved forhåndsbestilling/betaling gjennom Agoda fikk vi frokost inkludert i romprisen. Frokostbuffeten var utrolig rikholdig og frokostegget ble servert akkurat som vi ønsket det. Ved ankomst ble vi mottatt med "beklager, men vi har måttet oppgradere til senior suite ved poolen"!En bedre mottagelse kan man vanskelig forestille seg etter en lang flyreise.
Rapporter denne anmeldelsen
Heather M. Par United Kingdom, 27. januar 2016
Great location, shame about the bed

Stayed in split level apartment. Great location. Good service
7,7
We stayed in a split level apartment. Apartment was lovely with great facilities. The location was fantastic for shopping. However it was the worst nights sleep I have had.... Rock solid mattress! Both myself and my partner struggled to get a full nights sleep the 3 nights we stayed, it very much detracted from our experience
Rapporter denne anmeldelsen
Willie C. Par Singapore, 24. januar 2016
Good location and good service

the staff were friendly and helpful. The location is good as well. centrally located
7,7
The hotel is a conserved heritage hotel. The room design is slightly dated but the hotel have given the rooms a make over such that although the design is dated, the furnishings are new. If you prefer new and modern design for the rooms, then you may not like the decor of the rooms. But the staff were all very friendly and helpful. Room service food wise was normal. Food was only luke warm when it arrived. portion of food is a little small considering the price that we were charged for the room service food.
Rapporter denne anmeldelsen
Eunsook C. Småbarnsfamilie South Korea, 16. januar 2016
great hotel

location / food / shopping
9,7
great hotel with nice environment. just center in orchard... i loved it. will visit here again.
Rapporter denne anmeldelsen
Peter D. Par Norway, 12. januar 2016
Peter

Location, service, size of hotel
9,3
Very good
Rapporter denne anmeldelsen
Rubin L. Gruppe Singapore, 1. januar 2016
The Parkview Suites are great for small gatherings

Location, Privacy, Comfort.
6,7
Spent NYE here with several friends. Pretty comfy, private (isolated building so noise really wasn't an issue) but prices shot up quite a bit for this date. Would be really worth it during normal times.
Rapporter denne anmeldelsen
1-5 av 5 anmeldelser
 

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Goodwood Park Hotel SingaporeGoodwood Park Hotel Singapore - Utsiden av hotelletGoodwood Park Hotel Singapore - SvømmebassengGoodwood Park Hotel Singapore - SvømmebassengGoodwood Park Hotel Singapore - TreningsromGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - MøteromGoodwood Park Hotel Singapore - MøteromGoodwood Park Hotel Singapore - MøteromGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - BadGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - BadGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - BadGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - LobbyGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - Attraksjoner i nærhetenGoodwood Park Hotel Singapore - Attraksjoner i nærhetenGoodwood Park Hotel Singapore - Attraksjoner i nærhetenGoodwood Park Hotel Singapore - Attraksjoner i nærheten


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor nettbasert reise- og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C04