Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Goodwood Park Hotel

22 Scotts Road, Orchard, Singapore 228221 (Vis kart)

Reserver nå!

Goodwood Park Hotel Singapore - Utsiden av hotellet Goodwood Park Hotel Singapore - Lobby Goodwood Park Hotel Singapore - Svømmebasseng Goodwood Park Hotel Singapore - Svømmebasseng Goodwood Park Hotel Singapore - Treningsrom Goodwood Park Hotel Singapore - Restaurant Goodwood Park Hotel Singapore - Restaurant Goodwood Park Hotel Singapore - Restaurant Goodwood Park Hotel Singapore - Restaurant Goodwood Park Hotel Singapore - Møterom Goodwood Park Hotel Singapore - Møterom Goodwood Park Hotel Singapore - Møterom Goodwood Park Hotel Singapore - Gjesterom Goodwood Park Hotel Singapore - Gjesterom Goodwood Park Hotel Singapore - Gjesterom Goodwood Park Hotel Singapore - Gjesterom
Goodwood Park Hotel Singapore - Gjesterom Goodwood Park Hotel Singapore - Gjesterom Goodwood Park Hotel Singapore - Bad Goodwood Park Hotel Singapore - Bad Goodwood Park Hotel Singapore - Bad Goodwood Park Hotel Singapore - Gjesterom Goodwood Park Hotel Singapore - Bad Goodwood Park Hotel Singapore - Gjesterom
Område Orchard Antall rom: 233
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,4

fra 2458
anmeldelser

Verdi for pengene
7,9
Beliggenhet
8,9
Ansattes arbeid
8,5
Hotellforhold/renslighet
8,6
Romkomfort/standard
8,6
Mat/middag
8,0
Alle anmeldelser (2458)
Sorter etter:
Yngve F. Par Norway, 4. september 2014
Super

From ost, beliggenhet, rom
10
Veldig bra
Rapporter denne anmeldelsen
Marit R. Familie med store barn Norway, 3. juli 2012
Elegant hotell med god mat og bra basseng

fantastisk "high tea"
8
Praktisk beliggenhet nær shopping. Bra svømmebasseng. Veldig god mat. Stilfullt interiør
Rapporter denne anmeldelsen
Marte B. Par Norway, 29. februar 2012
Flott hotell, mye business reisende

Fine rom, rent, god service
8
Fint hotell, med fint bassengområde, men selve bassenget var noe slitt.
Shoppingtips: Her finnes topp shopping rett utenfor døra!
Rapporter denne anmeldelsen
Per S. Familie med store barn Norway, 20. desember 2011
En oase i en spennende og pulserende by.

Atmosfære, beliggenhet og parklignende omgivelser.
8,7
Goodwood Park er en fredelig og luksuriøs oase rett ved det sydende shopping-livet på Orchard Street. Passer tiul såvel shopping-ferie og turisme som til forretninger.
Shoppingtips: Orchard Road rett ved hotellet må være "Mekka" for de syhopping-frelste. Vel mye for oss, men bevare meg vel....
Rapporter denne anmeldelsen
Roald N. Par Norway, 18. februar 2011
En oase midt i Singapore

Hotell med atmosfære fra kolonitiden
9,3
Ved forhåndsbestilling/betaling gjennom Agoda fikk vi frokost inkludert i romprisen. Frokostbuffeten var utrolig rikholdig og frokostegget ble servert akkurat som vi ønsket det. Ved ankomst ble vi mottatt med "beklager, men vi har måttet oppgradere til senior suite ved poolen"!En bedre mottagelse kan man vanskelig forestille seg etter en lang flyreise.
Rapporter denne anmeldelsen
Shu S. Småbarnsfamilie Taiwan, 26. august 2015
Comfortable

Food, clean, enviroment
10
Good
Rapporter denne anmeldelsen
Varghese M. Familie med store barn Malaysia, 23. august 2015
Excellent Hospitality

Well Coordinated Hotel Team, Efficient, Proactive
9,7
All I can say is that we have a good stay
Rapporter denne anmeldelsen
Christine L. Foretningsreisende Singapore, 23. august 2015
awesome

BIG,COSY, GOOD LOCATION
8
awesome stay in good wood park parklane suites. big and cosy and near to far east shopping centre , ion etc. good!
Rapporter denne anmeldelsen
Arlene M. Foretningsreisende Philippines, 20. august 2015
Where good image and value for money meet,

Value for money, staff, lication
9,3
Goodwiod Park helped us in buidling our corporate image while we enjoy value for money. On top of that, the staff treated us so well it has become our top hotel choice every SG trip we will have.
Rapporter denne anmeldelsen
Thisharmini R. Gruppe Singapore, 15. august 2015
Great location and service

Location, service of staff and food
9,3
The stay was enjoyable. The service of the staff is impeccable. One of the best service experiences I have had in a hotel with all staff being very polite, service oriented and with a smile.
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Goodwood Park Hotel SingaporeGoodwood Park Hotel Singapore - Utsiden av hotelletGoodwood Park Hotel Singapore - LobbyGoodwood Park Hotel Singapore - SvømmebassengGoodwood Park Hotel Singapore - SvømmebassengGoodwood Park Hotel Singapore - TreningsromGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - MøteromGoodwood Park Hotel Singapore - MøteromGoodwood Park Hotel Singapore - MøteromGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - BadGoodwood Park Hotel Singapore - BadGoodwood Park Hotel Singapore - BadGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - BadGoodwood Park Hotel Singapore - Gjesterom

Kundeanmeldelser - Goodwood Park Hotel, Singapore

Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C03