Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Goodwood Park Hotel

22 Scotts Road, Orchard, Singapore 228221

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,4

fra 2631 anmeldelser

5 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
7,9
Beliggenhet
8,9
Ansattes arbeid
8,5
Hotellforhold/renslighet
8,5
Romkomfort/standard
8,5
Mat/middag
8,0
Alle anmeldelser (2631)
Sorter etter:
Yngve F. Par Norway, 4. september 2014
Super

From ost, beliggenhet, rom
10
Veldig bra
Rapporter denne anmeldelsen
Marit R. Familie med store barn Norway, 3. juli 2012
Elegant hotell med god mat og bra basseng

fantastisk "high tea"
8
Praktisk beliggenhet nær shopping. Bra svømmebasseng. Veldig god mat. Stilfullt interiør
Rapporter denne anmeldelsen
Marte B. Par Norway, 29. februar 2012
Flott hotell, mye business reisende

Fine rom, rent, god service
8
Fint hotell, med fint bassengområde, men selve bassenget var noe slitt.
Shoppingtips: Her finnes topp shopping rett utenfor døra!
Rapporter denne anmeldelsen
Per S. Familie med store barn Norway, 20. desember 2011
En oase i en spennende og pulserende by.

Atmosfære, beliggenhet og parklignende omgivelser.
8,7
Goodwood Park er en fredelig og luksuriøs oase rett ved det sydende shopping-livet på Orchard Street. Passer tiul såvel shopping-ferie og turisme som til forretninger.
Shoppingtips: Orchard Road rett ved hotellet må være "Mekka" for de syhopping-frelste. Vel mye for oss, men bevare meg vel....
Rapporter denne anmeldelsen
Roald N. Par Norway, 18. februar 2011
En oase midt i Singapore

Hotell med atmosfære fra kolonitiden
9,3
Ved forhåndsbestilling/betaling gjennom Agoda fikk vi frokost inkludert i romprisen. Frokostbuffeten var utrolig rikholdig og frokostegget ble servert akkurat som vi ønsket det. Ved ankomst ble vi mottatt med "beklager, men vi har måttet oppgradere til senior suite ved poolen"!En bedre mottagelse kan man vanskelig forestille seg etter en lang flyreise.
Rapporter denne anmeldelsen
Giovanni T. Familie med store barn Indonesia, 30. april 2016
Great
6,3
Great
Rapporter denne anmeldelsen
Fakhurrazi I. Forretningsreisende Malaysia, 22. april 2016
_
3,3
_
Rapporter denne anmeldelsen
Shirley H. Reiste alene Singapore, 20. april 2016
Good stay
6,3
Well rested. Room is clean n the hotel environment is kept very quiet!
Rapporter denne anmeldelsen
Hui M. Par Singapore, 17. april 2016
Excellent Service
6,7
Excellent staff that attend to all of our needs and trying their best to fulfil it within their means.. Room was clean and cosy. The pool is like a little garden. Lovely place. Would go once again.
Rapporter denne anmeldelsen
Steve W. Par Australia, 8. april 2016
Located on Orchard Rd
6
Full of life. Very close to Far East Shopping Centre. Room was big and comfy and very friendly staff.
Rapporter denne anmeldelsen
1-5 av 5 anmeldelser
Goodwood Park Hotel SingaporeGoodwood Park Hotel Singapore - Utsiden av hotelletGoodwood Park Hotel Singapore - SvømmebassengGoodwood Park Hotel Singapore - SvømmebassengGoodwood Park Hotel Singapore - TreningsromGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - MøteromGoodwood Park Hotel Singapore - MøteromGoodwood Park Hotel Singapore - MøteromGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - BadGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - BadGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - BadGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - LobbyGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - Attraksjoner i nærhetenGoodwood Park Hotel Singapore - Attraksjoner i nærhetenGoodwood Park Hotel Singapore - Attraksjoner i nærhetenGoodwood Park Hotel Singapore - Attraksjoner i nærheten


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3A07