Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Goodwood Park Hotel

22 Scotts Road, Orchard, Singapore 228221

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,4

fra 2649 anmeldelser

5 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
7,9
Beliggenhet
8,9
Ansattes arbeid
8,5
Hotellforhold/renslighet
8,5
Romkomfort/standard
8,5
Mat/middag
8,0
Alle anmeldelser (2649)
Sorter etter:
Yngve F. Par Norway, 4. september 2014
Super

From ost, beliggenhet, rom
10
Veldig bra
Rapporter denne anmeldelsen
Marit R. Familie med store barn Norway, 3. juli 2012
Elegant hotell med god mat og bra basseng

fantastisk "high tea"
8
Praktisk beliggenhet nær shopping. Bra svømmebasseng. Veldig god mat. Stilfullt interiør
Rapporter denne anmeldelsen
Marte B. Par Norway, 29. februar 2012
Flott hotell, mye business reisende

Fine rom, rent, god service
8
Fint hotell, med fint bassengområde, men selve bassenget var noe slitt.
Shoppingtips: Her finnes topp shopping rett utenfor døra!
Rapporter denne anmeldelsen
Per S. Familie med store barn Norway, 20. desember 2011
En oase i en spennende og pulserende by.

Atmosfære, beliggenhet og parklignende omgivelser.
8,7
Goodwood Park er en fredelig og luksuriøs oase rett ved det sydende shopping-livet på Orchard Street. Passer tiul såvel shopping-ferie og turisme som til forretninger.
Shoppingtips: Orchard Road rett ved hotellet må være "Mekka" for de syhopping-frelste. Vel mye for oss, men bevare meg vel....
Rapporter denne anmeldelsen
Roald N. Par Norway, 18. februar 2011
En oase midt i Singapore

Hotell med atmosfære fra kolonitiden
9,3
Ved forhåndsbestilling/betaling gjennom Agoda fikk vi frokost inkludert i romprisen. Frokostbuffeten var utrolig rikholdig og frokostegget ble servert akkurat som vi ønsket det. Ved ankomst ble vi mottatt med "beklager, men vi har måttet oppgradere til senior suite ved poolen"!En bedre mottagelse kan man vanskelig forestille seg etter en lang flyreise.
Rapporter denne anmeldelsen
Lai K. Familie med store barn Singapore, 26. mai 2016
excellent hotel to chill
6,7
All is good
Rapporter denne anmeldelsen
Philippe D. Familie med store barn France, 22. mai 2016
Rather Shabby
4,3
This is my second stay both came with disappointments. The first time we ordered a suite. Quite a nice room. What they failed to mention, however, was that it is in an annex not that close really and to get there from the hotels you need to walk through a rather ugly and dirty area by the garbage cans. I wouldn't even call it a proper walkway. This time we stayed in the hotel proper. The room was rather shabby. Stained carpets and furniture, humid, and just feeling tired and old. Definitely needs renovating.
Rapporter denne anmeldelsen
Jerlyn J. Par Indonesia, 20. mai 2016
great hotel
5,3
a great hotel with very good location
Rapporter denne anmeldelsen
Thye P. Småbarnsfamilie Singapore, 11. mai 2016
Very good!
6,7
Nothing to add
Rapporter denne anmeldelsen
Boon U. Par Singapore, 11. mai 2016
Unsatisfactory
3,3
Bed was extremely hard, had to place pillows under my back, consequently did NOT sleep well. Will not return. Found hair on my pillow and on bathroom floor so cleanliness was poor. Shower was situated very badly so that water leaked out onto the floor, even with shower curtain. Perhaps that's why staff gave 2 extra towels upon check in. However, afternoon tea was great.
Rapporter denne anmeldelsen
1-5 av 5 anmeldelser
Goodwood Park Hotel SingaporeGoodwood Park Hotel Singapore - Utsiden av hotelletGoodwood Park Hotel Singapore - SvømmebassengGoodwood Park Hotel Singapore - SvømmebassengGoodwood Park Hotel Singapore - TreningsromGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - RestaurantGoodwood Park Hotel Singapore - MøteromGoodwood Park Hotel Singapore - MøteromGoodwood Park Hotel Singapore - MøteromGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - BadGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - BadGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - BadGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - LobbyGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - GjesteromGoodwood Park Hotel Singapore - Attraksjoner i nærhetenGoodwood Park Hotel Singapore - Attraksjoner i nærhetenGoodwood Park Hotel Singapore - Attraksjoner i nærhetenGoodwood Park Hotel Singapore - Attraksjoner i nærheten


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3A01