eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Grand Diamond Suites Hotel

888 Petchburi Road, Rajthevi, Pratunam, Bangkok, Thailand (Vis kart)

Reserver nå!

Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gjesterom Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gjesterom Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bad Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Suiterom Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bad Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gjesterom Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gjesterom Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bad Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gjesterom Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gjesterom Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Bad Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Svømmebasseng Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Svømmebasseng Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Svømmebasseng Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Treningsrom Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Treningsrom
Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Treningsrom Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Treningsrom Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Spa Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Spa Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Spa Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Buffet Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Buffet Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Buffet Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Buffet Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Restaurant Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Restaurant Grand Diamond Suites Hotel Bangkok - Restaurant
Område Pratunam Antall rom: 176
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,7

fra 6203 anmeldelser

Verdi for pengene
7,6
Sted
8,8
Ansattes arbeid
7,5
Hotellforhold/renslighet
7,4
Romkomfort/standard
7,6
Mat/middag
7,4
Alle anmeldelser (6203)
Sorter etter:
Prabaharan J. Småbarnsfamilie Norway, 1. august 2014
Greit Hotel

Good location, bra standard og grei folk
8
very nice
Kenneth H. Småbarnsfamilie Norway, 25. juli 2014
Helt greit

Beliggenhet, beliggenhet og beliggenhet
6,7
Helt greit, burde snart skiftet ut og renovert enkelte ting ved rommene!
Morten J. Familie med store barn Norway, 23. juli 2014
Topp Hotel

Sentralt i Byen
8,7
Veldig bra Hotel
Leif P. Familie med store barn Sweden, 29. desember 2013
Mycket bra

Närheten till shopping, utsikten, wi-fi
8
Mycket bra, lite hårda sängar men läget var perfekt.
Svein A. Par Norway, 25. april 2013
Midt i byen.

Veldig sentral belligende. rent og pent rom. Flott svømmebasseng område.
8
Var der kun to netter. Sentralt for shopping. Kjøpesentre på alle kanter. Deilig å komme tilbake på hotellet, slappe av ved bassenget. Fin betjening i kaffen der og rask fin servie.
Prabaharan J. Småbarnsfamilie Norway, 6. oktober 2012
Great Location.

Sentralt
8,3
Dette er våres 5. opphold hos Grand diamond. Ingen negative opplevelse
Harald J. Foretningsreisende Norway, 25. august 2012
Flott Hotell

Store fine rom. Lett å finne frem.
7,7
Veldig vennlige personell. Ordnet taxi og servisen var veldig god. Skal booke her neste gang også. Man kan bare ta taxi over alt i Bkk fra Hotel. Eller bare gå til skytrain i de periodene det er rushtid.
Shoppingtips: I samme gaten er det mye shopping sentre. Der ligger også PanTip Plaza. Verdens største innen data. Her får du kjøpt alt.
Geir W. Småbarnsfamilie Norway, 24. august 2012
Grei passering

Ligger i sentrum av Silom, kort veg til shopping!!!!
6,7
Greit hotell, god frokost, litt slitte rom i den eta vi bodde, var ikke ett soverom, men en bokhylle delte rommet fra stuen, men det er kun 10 min å gå til central world shopping senter, mye shopping i området. Alt i alt et greit hotell
Harald J. Foretningsreisende Norway, 21. august 2012
Veldig sentralt Hotel

God beliggenhet i forhold til shoping
8
Jeg likte Hotelet. De ansatte var veldig service innstilt.
Shoppingtips: Flere gode shoping i nærheten.
Thomas B. Småbarnsfamilie Norway, 25. juli 2012
Fantastisk beligghenhet

Fantastisk belighenhet og suber friendly staff
8,7
Et bra hotell for folk som vil ligge sentralt i forhold til de enorme shopping mulighentene som ligger i rundt hotellet. Rommene så kanskje litt gamle ut, men helt greie og store. Valgte dette hotellet pga små barn, slik at vi kunne dra tilbake til rommet når ungene ble slitne. Perfekt for slikt.
Shoppingtips: Pan tip (Computer City) mekka for mannfolk

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Grand Diamond Suites Hotel BangkokGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - GjesteromGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - GjesteromGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BadGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - SuiteromGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BadGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - GjesteromGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - GjesteromGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BadGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - GjesteromGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - GjesteromGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BadGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - SvømmebassengGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - SvømmebassengGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - SvømmebassengGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - TreningsromGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - TreningsromGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - TreningsromGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - TreningsromGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - SpaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - SpaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - SpaGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BuffetGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BuffetGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BuffetGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - BuffetGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestaurantGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestaurantGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestaurantGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestaurantGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestaurantGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - RestaurantGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Mat og drikkeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Mat og drikkeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Mat og drikkeGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - UtsiktGrand Diamond Suites Hotel Bangkok - Gjesterom


AS-AGWEB-3A04