Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Grand Hyatt Macau Hotel

City of Dreams Estrada do Istmo, Cotai, Macao (Vis kart)

Reserver nå!

Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Svømmebasseng Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Inne i hotellet Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Balkong/terasse Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Inne i hotellet Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Inne i hotellet Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Inne i hotellet Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Gjesterom Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Gjesterom Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Utsiden av hotellet Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Møterom Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Treningsrom Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Restaurant Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Inne i hotellet Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Dansesal Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Lobby Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Gjesterom
Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Gjesterom Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Restaurant Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Restaurant Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Restaurant Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Restaurant Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Restaurant Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Treningsrom Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Svømmebasseng Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Spa Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Spa Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Spa Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Sport og aktiviteter
Område Cotai Antall rom: 791

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,7

fra 913 anmeldelser

1 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
8,3
Beliggenhet
8,5
Ansattes arbeid
9,2
Hotellforhold/renslighet
9,4
Romkomfort/standard
8,9
Mat/middag
8,0
Alle anmeldelser (913)
Sorter etter:
Ming T. Reiste alene Norway, 30. mars 2010
Maks livs opplevelse i Asia

Gigantisk luksus!
10
Fantastisk opplevelse av luksus og service! Maten var erketypisk kinesk i Beijing Kitchen avdelingen. Husk å bestille din peking and 1 time før bespisnig! Og den vil bli ny stekt på ekte ved ovn med ved fra frukt tre som gjør en fantastisk ekte peking and uten å være i Beijing. Og atmosfæren på restauranten er ubeskrivelig flott, resten av maten var også utrolig bra. Altså, ønsker du og oppleve ekte kineskisk mat i luksus omgivelse uten at det er dyrt, så er det en livsopplevelse du må bare ta med! Og da har jeg enda ikke tatt med Spa avdeling som har en utendørs svømmebasseng som er like langt som en internasjonal konkurranse basseng med luksus? Slå den! I Spa avdelingen var bare luksus. Shopping?: Har alt! Mange andre alternativer av restauranter både i og utenfor kasionet! Kasino: Stort!
Tips: Det er egen Traseè til de to andre nærliggende hotellene som og er verd å se og besøke! Det ene er Hotell Hard Rock og den nye Crown hotellet, sist nevnte, var et 6 stjerne hotell for 2 år siden tilbake på den "gamle" hotellet som ligger 10 min. unna med drosje som inneholder 2 topp japanske restauranter og en "èn" stjernes kina restaurant i Michelin guiden.
Rapporter denne anmeldelsen
Patricia L. Reiste alene Malaysia, 30. desember 2015
An enjoyable stay.

Good location and excellent service.
9,7
Wonderful. Staff were efficient and very helpful with my enquiries. ie attractions, transportation and housekeeping.
Rapporter denne anmeldelsen
Reina M. Småbarnsfamilie Philippines, 25. desember 2015
Very good service

Location, shopping and ambiance.
9,7
It was perfect and memorable. Room is very spacious and clean.
Rapporter denne anmeldelsen
Wong P. Par Canada, 7. desember 2015
Comfortable and good overall service

Clean and spacious, mostly attentive staff, value for money
9,3
Rapporter denne anmeldelsen
Chan K. Forretningsreisende Hong Kong, 13. november 2015
perfert and nice hotel

good and relaxing hotel
9,7
extremely staying for this hotel, I will come for next staying for this nice hotel. It is very good and kind service... I will never forget
Rapporter denne anmeldelsen
Anna M. Par Ukraine, 12. oktober 2015
Great Stay

Lounge access, swimming pool, comfortable suite
10
It was great, comfortable suite with great View, especially at night. Swimming pool and lounge access are very good! Lounge access highly recommended if you are going to stay at hotel most of the time of your visiting.
Rapporter denne anmeldelsen
Hiu Y. Par Hong Kong, 21. september 2015
poor location, breakfast & spa

pool, gym, staff
5,7
Rapporter denne anmeldelsen
Stephanie S. Par Australia, 10. august 2015
highly recommended

Staff Facilties location
10
Very enjoyable. Cant wait to book another stay
Rapporter denne anmeldelsen
Wai M. Familie med store barn Hong Kong, 29. juli 2015
Friendly staff and spacious environment

Friendly staff and spacious environment
9,3
Club floor tea during 2-5pm was not up to expectation, only 1 kind of sandwich and no hot food served. Club floor 5-7pm evening cocktail time was much better ... Hot and cold foods served plus a wider selection ... Like the friendly staff and spacious environment
Rapporter denne anmeldelsen
Foong H. Småbarnsfamilie Malaysia, 17. juli 2015
Comfortable and nice room

Comfortable , clean and nice
9,3
Just have issue during check in where the front desk keep delay our check in.
Rapporter denne anmeldelsen
1 av 1 anmeldelse
 

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Utsiden av hotelletGrand Hyatt Macau Hotel Macao - SvømmebassengGrand Hyatt Macau Hotel Macao - Inne i hotelletGrand Hyatt Macau Hotel Macao - Balkong/terasseGrand Hyatt Macau Hotel Macao - Inne i hotelletGrand Hyatt Macau Hotel Macao - Inne i hotelletGrand Hyatt Macau Hotel Macao - Inne i hotelletGrand Hyatt Macau Hotel Macao - GjesteromGrand Hyatt Macau Hotel Macao - GjesteromGrand Hyatt Macau Hotel Macao - Utsiden av hotelletGrand Hyatt Macau Hotel Macao - MøteromGrand Hyatt Macau Hotel Macao - TreningsromGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - Inne i hotelletGrand Hyatt Macau Hotel Macao - DansesalGrand Hyatt Macau Hotel Macao - LobbyGrand Hyatt Macau Hotel Macao - GjesteromGrand Hyatt Macau Hotel Macao - GjesteromGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - TreningsromGrand Hyatt Macau Hotel Macao - SvømmebassengGrand Hyatt Macau Hotel Macao - SpaGrand Hyatt Macau Hotel Macao - SpaGrand Hyatt Macau Hotel Macao - SpaGrand Hyatt Macau Hotel Macao - Sport og aktiviteterGrand Hyatt Macau Hotel Macao - LobbyGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - Balkong/terasseGrand Hyatt Macau Hotel Macao - Mat og drikkeGrand Hyatt Macau Hotel Macao - Mat og drikke


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor nettbasert reise- og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3B07