Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Grand Hyatt Macau Hotel

City of Dreams Estrada do Istmo, Taipa / Cotai, Macao (Vis kart)

Reserver nå!

Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Lobby Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Pub/salong Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Gjesterom Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Suiterom Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Suiterom Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Gjesterom Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Suiterom Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Suiterom Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Suiterom Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Suiterom Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Suiterom Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Suiterom Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Suiterom Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Suiterom Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Sport og aktiviteter Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Spa
Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Spa Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Spa Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Inne i hotellet Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Restaurant Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Restaurant Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Restaurant Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Restaurant Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Restaurant Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Restaurant Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Restaurant Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Restaurant Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Restaurant
Område Taipa / Cotai Antall rom: 791
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,7

fra 869
anmeldelser

Verdi for pengene
8,2
Beliggenhet
8,5
Ansattes arbeid
9,2
Hotellforhold/renslighet
9,4
Romkomfort/standard
8,9
Mat/middag
8,0
Alle anmeldelser (869)
Sorter etter:
Ming T. Reiste alene Norway, 30. mars 2010
Maks livs opplevelse i Asia

Gigantisk luksus!
10
Fantastisk opplevelse av luksus og service! Maten var erketypisk kinesk i Beijing Kitchen avdelingen. Husk å bestille din peking and 1 time før bespisnig! Og den vil bli ny stekt på ekte ved ovn med ved fra frukt tre som gjør en fantastisk ekte peking and uten å være i Beijing. Og atmosfæren på restauranten er ubeskrivelig flott, resten av maten var også utrolig bra. Altså, ønsker du og oppleve ekte kineskisk mat i luksus omgivelse uten at det er dyrt, så er det en livsopplevelse du må bare ta med! Og da har jeg enda ikke tatt med Spa avdeling som har en utendørs svømmebasseng som er like langt som en internasjonal konkurranse basseng med luksus? Slå den! I Spa avdelingen var bare luksus. Shopping?: Har alt! Mange andre alternativer av restauranter både i og utenfor kasionet! Kasino: Stort!
Tips: Det er egen Traseè til de to andre nærliggende hotellene som og er verd å se og besøke! Det ene er Hotell Hard Rock og den nye Crown hotellet, sist nevnte, var et 6 stjerne hotell for 2 år siden tilbake på den "gamle" hotellet som ligger 10 min. unna med drosje som inneholder 2 topp japanske restauranter og en "èn" stjernes kina restaurant i Michelin guiden.
Bee Y. Foretningsreisende Malaysia, 21. mai 2015
Nice and Comfortable Hotel

Staff Good Services, Room Clean, Good Location
8
It was a great stay at Grand Hyatt Macau Hotel
Chen J. Par Taiwan, 4. april 2015
good location

Good location
8,3
Andrew Y. Familie med store barn Canada, 5. mars 2015
Hyatt and my trip to Macau

services, cleaniness, spacious
4,7
Lighting sometimes is not appropriate for reading. TV channels can be more. Convinent for entertaining and transportation. Better value for money is warranted though.
Secil C. Småbarnsfamilie Turkey, 19. februar 2015
Staff

Staff,location,room access
8
We would like to stay one more time
Ka W. Par Hong Kong, 17. februar 2015
Comfortable room

Good
8
Ching K. Familie med store barn Hong Kong, 16. februar 2015
excellent

accessible, spacious with an excellent view
9,7
Yi L. Par Hong Kong, 11. februar 2015
Such a grand hotel

Staff, spacious room and nice atmosphere
8,3
Very nice and relaxing trip. But the location is not that convenient. More shuttle buses should be provided!
Man I. Par United Kingdom, 31. desember 2014
Nice and friendly

The staff were friendy. The room was clean. Overall the impression was very good.
9
Angelina S. Småbarnsfamilie Indonesia, 24. desember 2014
great hotel and great service.

nice and big room, good service staff, good location
8,3
Overall a good hotel for the money. Big rooms, and good staff. The only thing was the heater, somehow the room was not warm enough despite thermostat was set to 27 degree. Nonetheless overall a good stay..

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Grand Hyatt Macau Hotel MacaoGrand Hyatt Macau Hotel Macao - LobbyGrand Hyatt Macau Hotel Macao - Pub/salongGrand Hyatt Macau Hotel Macao - GjesteromGrand Hyatt Macau Hotel Macao - SuiteromGrand Hyatt Macau Hotel Macao - SuiteromGrand Hyatt Macau Hotel Macao - GjesteromGrand Hyatt Macau Hotel Macao - SuiteromGrand Hyatt Macau Hotel Macao - SuiteromGrand Hyatt Macau Hotel Macao - SuiteromGrand Hyatt Macau Hotel Macao - SuiteromGrand Hyatt Macau Hotel Macao - SuiteromGrand Hyatt Macau Hotel Macao - SuiteromGrand Hyatt Macau Hotel Macao - SuiteromGrand Hyatt Macau Hotel Macao - SuiteromGrand Hyatt Macau Hotel Macao - Sport og aktiviteterGrand Hyatt Macau Hotel Macao - SpaGrand Hyatt Macau Hotel Macao - SpaGrand Hyatt Macau Hotel Macao - SpaGrand Hyatt Macau Hotel Macao - Inne i hotelletGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - Balkong/terasseGrand Hyatt Macau Hotel Macao - DirektørsalongGrand Hyatt Macau Hotel Macao - Inne i hotelletGrand Hyatt Macau Hotel Macao - Mat og drikkeGrand Hyatt Macau Hotel Macao - DirektørsalongGrand Hyatt Macau Hotel Macao - DirektørsalongGrand Hyatt Macau Hotel Macao - DirektørsalongGrand Hyatt Macau Hotel Macao - DirektørsalongGrand Hyatt Macau Hotel Macao - DirektørsalongGrand Hyatt Macau Hotel Macao - DirektørsalongGrand Hyatt Macau Hotel Macao - DirektørsalongGrand Hyatt Macau Hotel Macao - DirektørsalongGrand Hyatt Macau Hotel Macao - DirektørsalongGrand Hyatt Macau Hotel Macao - DirektørsalongGrand Hyatt Macau Hotel Macao - DirektørsalongGrand Hyatt Macau Hotel Macao - DirektørsalongGrand Hyatt Macau Hotel Macao - SvømmebassengGrand Hyatt Macau Hotel Macao - Treningsrom


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3A08