Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Grand Hyatt Macau Hotel

City of Dreams Estrada do Istmo, Taipa / Cotai, Macao (Vis kart)

Reserver nå!

Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Lobby Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Pub/salong Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Gjesterom Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Suiterom Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Suiterom Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Gjesterom Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Suiterom Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Suiterom Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Suiterom Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Suiterom Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Suiterom Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Suiterom Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Suiterom Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Suiterom Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Sport og aktiviteter Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Spa
Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Spa Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Spa Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Inne i hotellet Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Restaurant Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Restaurant Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Restaurant Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Restaurant Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Restaurant Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Restaurant Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Restaurant Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Restaurant Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Restaurant
Område Taipa / Cotai Antall rom: 791
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,7

fra 886
anmeldelser

Verdi for pengene
8,3
Beliggenhet
8,5
Ansattes arbeid
9,2
Hotellforhold/renslighet
9,4
Romkomfort/standard
8,9
Mat/middag
8,0
Alle anmeldelser (886)
Sorter etter:
Ming T. Reiste alene Norway, 30. mars 2010
Maks livs opplevelse i Asia

Gigantisk luksus!
10
Fantastisk opplevelse av luksus og service! Maten var erketypisk kinesk i Beijing Kitchen avdelingen. Husk å bestille din peking and 1 time før bespisnig! Og den vil bli ny stekt på ekte ved ovn med ved fra frukt tre som gjør en fantastisk ekte peking and uten å være i Beijing. Og atmosfæren på restauranten er ubeskrivelig flott, resten av maten var også utrolig bra. Altså, ønsker du og oppleve ekte kineskisk mat i luksus omgivelse uten at det er dyrt, så er det en livsopplevelse du må bare ta med! Og da har jeg enda ikke tatt med Spa avdeling som har en utendørs svømmebasseng som er like langt som en internasjonal konkurranse basseng med luksus? Slå den! I Spa avdelingen var bare luksus. Shopping?: Har alt! Mange andre alternativer av restauranter både i og utenfor kasionet! Kasino: Stort!
Tips: Det er egen Traseè til de to andre nærliggende hotellene som og er verd å se og besøke! Det ene er Hotell Hard Rock og den nye Crown hotellet, sist nevnte, var et 6 stjerne hotell for 2 år siden tilbake på den "gamle" hotellet som ligger 10 min. unna med drosje som inneholder 2 topp japanske restauranter og en "èn" stjernes kina restaurant i Michelin guiden.
Rapporter denne anmeldelsen
Stephanie S. Par Australia, 10. august 2015
highly recommended

Staff Facilties location
10
Very enjoyable. Cant wait to book another stay
Rapporter denne anmeldelsen
Wai M. Familie med store barn Hong Kong, 29. juli 2015
Friendly staff and spacious environment

Friendly staff and spacious environment
9,3
Club floor tea during 2-5pm was not up to expectation, only 1 kind of sandwich and no hot food served. Club floor 5-7pm evening cocktail time was much better ... Hot and cold foods served plus a wider selection ... Like the friendly staff and spacious environment
Rapporter denne anmeldelsen
Ingrid H. Småbarnsfamilie Indonesia, 1. juli 2015
Very comfortable room

The room was very comfortable, staff were friendly, location very great
8,7
Rapporter denne anmeldelsen
Bee Y. Foretningsreisende Malaysia, 21. mai 2015
Nice and Comfortable Hotel

Staff Good Services, Room Clean, Good Location
8
It was a great stay at Grand Hyatt Macau Hotel
Rapporter denne anmeldelsen
Chan T. Par Hong Kong, 1. mai 2015
Very Good Hotel

Good, Good, Good
10
It is very good hotel, everything is good. Good staff, good food, good services. However, the proce is so expenisve.
Rapporter denne anmeldelsen
Chen J. Par Taiwan, 4. april 2015
good location

Good location
8,3
Rapporter denne anmeldelsen
Andrew Y. Familie med store barn Canada, 5. mars 2015
Hyatt and my trip to Macau

services, cleaniness, spacious
4,7
Lighting sometimes is not appropriate for reading. TV channels can be more. Convinent for entertaining and transportation. Better value for money is warranted though.
Rapporter denne anmeldelsen
Secil C. Småbarnsfamilie Turkey, 19. februar 2015
Staff

Staff,location,room access
8
We would like to stay one more time
Rapporter denne anmeldelsen
Ka W. Par Hong Kong, 17. februar 2015
Comfortable room

Good
8
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Grand Hyatt Macau Hotel MacaoGrand Hyatt Macau Hotel Macao - LobbyGrand Hyatt Macau Hotel Macao - Pub/salongGrand Hyatt Macau Hotel Macao - GjesteromGrand Hyatt Macau Hotel Macao - SuiteromGrand Hyatt Macau Hotel Macao - SuiteromGrand Hyatt Macau Hotel Macao - GjesteromGrand Hyatt Macau Hotel Macao - SuiteromGrand Hyatt Macau Hotel Macao - SuiteromGrand Hyatt Macau Hotel Macao - SuiteromGrand Hyatt Macau Hotel Macao - SuiteromGrand Hyatt Macau Hotel Macao - SuiteromGrand Hyatt Macau Hotel Macao - SuiteromGrand Hyatt Macau Hotel Macao - SuiteromGrand Hyatt Macau Hotel Macao - SuiteromGrand Hyatt Macau Hotel Macao - Sport og aktiviteterGrand Hyatt Macau Hotel Macao - SpaGrand Hyatt Macau Hotel Macao - SpaGrand Hyatt Macau Hotel Macao - SpaGrand Hyatt Macau Hotel Macao - Inne i hotelletGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - Balkong/terasseGrand Hyatt Macau Hotel Macao - DirektørsalongGrand Hyatt Macau Hotel Macao - Inne i hotelletGrand Hyatt Macau Hotel Macao - Mat og drikkeGrand Hyatt Macau Hotel Macao - DirektørsalongGrand Hyatt Macau Hotel Macao - DirektørsalongGrand Hyatt Macau Hotel Macao - DirektørsalongGrand Hyatt Macau Hotel Macao - DirektørsalongGrand Hyatt Macau Hotel Macao - DirektørsalongGrand Hyatt Macau Hotel Macao - DirektørsalongGrand Hyatt Macau Hotel Macao - DirektørsalongGrand Hyatt Macau Hotel Macao - DirektørsalongGrand Hyatt Macau Hotel Macao - DirektørsalongGrand Hyatt Macau Hotel Macao - DirektørsalongGrand Hyatt Macau Hotel Macao - DirektørsalongGrand Hyatt Macau Hotel Macao - DirektørsalongGrand Hyatt Macau Hotel Macao - SvømmebassengGrand Hyatt Macau Hotel Macao - Treningsrom


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C01