Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Grand Hyatt Macau Hotel

City of Dreams Estrada do Istmo, Cotai, Macao

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,7

fra 929 anmeldelser

1 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
8,3
Beliggenhet
8,5
Ansattes arbeid
9,2
Hotellforhold/renslighet
9,4
Romkomfort/standard
8,9
Mat/middag
8,0
Alle anmeldelser (929)
Sorter etter:
Ming T. Reiste alene Norway, 30. mars 2010
Maks livs opplevelse i Asia

Gigantisk luksus!
10
Fantastisk opplevelse av luksus og service! Maten var erketypisk kinesk i Beijing Kitchen avdelingen. Husk å bestille din peking and 1 time før bespisnig! Og den vil bli ny stekt på ekte ved ovn med ved fra frukt tre som gjør en fantastisk ekte peking and uten å være i Beijing. Og atmosfæren på restauranten er ubeskrivelig flott, resten av maten var også utrolig bra. Altså, ønsker du og oppleve ekte kineskisk mat i luksus omgivelse uten at det er dyrt, så er det en livsopplevelse du må bare ta med! Og da har jeg enda ikke tatt med Spa avdeling som har en utendørs svømmebasseng som er like langt som en internasjonal konkurranse basseng med luksus? Slå den! I Spa avdelingen var bare luksus. Shopping?: Har alt! Mange andre alternativer av restauranter både i og utenfor kasionet! Kasino: Stort!
Tips: Det er egen Traseè til de to andre nærliggende hotellene som og er verd å se og besøke! Det ene er Hotell Hard Rock og den nye Crown hotellet, sist nevnte, var et 6 stjerne hotell for 2 år siden tilbake på den "gamle" hotellet som ligger 10 min. unna med drosje som inneholder 2 topp japanske restauranter og en "èn" stjernes kina restaurant i Michelin guiden.
Rapporter denne anmeldelsen
Pedro C. Småbarnsfamilie Portugal, 21. april 2016
very inviting
6,3
A very high note for the staff downstairs and the sobriety of the suite, a very welcome change in Macau where most places are absolutely ghastly. Good amenities also strike a good note. The pouch with baby products is a very nice touch. Liked the Iron Buddha and Long Jin tea as well. The pool is very good for proper swimming. One glitch, noticed only when leaving and checking the suite one last time: behind the sofa there were some very ugly plastic tubes whose purpose I ignore. Good thing i didn't see them before. I guess Macau will always be Macau.
Rapporter denne anmeldelsen
Seulgi H. Småbarnsfamilie South Korea, 1. april 2016
Clean and quiet
6
Liked it as its quiet
Rapporter denne anmeldelsen
Potun C. Par Taiwan, 26. februar 2016
Amazing trip
6,7
Nice location, will book again
Rapporter denne anmeldelsen
Po L. Par Hong Kong, 19. februar 2016
Fantastic stay
6,3
The staff are nice and the room is spacious. Definitely will choose to stay here again next time.
Rapporter denne anmeldelsen
Yosef W. Par Israel, 16. februar 2016
Great hotel

Clean, location and the Services was just wonderful
10
Perfect
Rapporter denne anmeldelsen
Chan M. Småbarnsfamilie Hong Kong, 9. februar 2016
Very nice
5,3
Nice room nice service niece location
Rapporter denne anmeldelsen
Chan M. Småbarnsfamilie Hong Kong, 9. februar 2016
Very nice
5,3
Nice room nice food nice view nice service
Rapporter denne anmeldelsen
Lam T. Småbarnsfamilie Macau, 8. februar 2016
Comfortable

The staffs are very nice and professional
9,3
Rapporter denne anmeldelsen
Mun Y. Par Malaysia, 1. januar 2016
Great stay!! Great service
6,7
We really enjoyed the stay here and it was really great service. Will definitely be back.
Rapporter denne anmeldelsen
1 av 1 anmeldelse
Grand Hyatt Macau Hotel Macao - Utsiden av hotelletGrand Hyatt Macau Hotel Macao - SvømmebassengGrand Hyatt Macau Hotel Macao - Inne i hotelletGrand Hyatt Macau Hotel Macao - Balkong/terasseGrand Hyatt Macau Hotel Macao - Inne i hotelletGrand Hyatt Macau Hotel Macao - Inne i hotelletGrand Hyatt Macau Hotel Macao - Inne i hotelletGrand Hyatt Macau Hotel Macao - GjesteromGrand Hyatt Macau Hotel Macao - GjesteromGrand Hyatt Macau Hotel Macao - Utsiden av hotelletGrand Hyatt Macau Hotel Macao - MøteromGrand Hyatt Macau Hotel Macao - TreningsromGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - Inne i hotelletGrand Hyatt Macau Hotel Macao - DansesalGrand Hyatt Macau Hotel Macao - LobbyGrand Hyatt Macau Hotel Macao - GjesteromGrand Hyatt Macau Hotel Macao - GjesteromGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - TreningsromGrand Hyatt Macau Hotel Macao - SvømmebassengGrand Hyatt Macau Hotel Macao - SpaGrand Hyatt Macau Hotel Macao - SpaGrand Hyatt Macau Hotel Macao - SpaGrand Hyatt Macau Hotel Macao - Sport og aktiviteterGrand Hyatt Macau Hotel Macao - LobbyGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - RestaurantGrand Hyatt Macau Hotel Macao - Balkong/terasseGrand Hyatt Macau Hotel Macao - Mat og drikkeGrand Hyatt Macau Hotel Macao - Mat og drikke


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3A07