eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Grand Park City Hall Hotel

10 Coleman Street, Marina Bay, Singapore (Vis kart)

Reserver nå!

tidligere : Grand Plaza Park Hotel City Hall
Grand Park City Hall Hotel Singapore - Inne i hotellet Grand Park City Hall Hotel Singapore - Mat og drikke Grand Park City Hall Hotel Singapore - Mat og drikke Grand Park City Hall Hotel Singapore - Mat og drikke Grand Park City Hall Hotel Singapore - Mat og drikke Grand Park City Hall Hotel Singapore - Mat og drikke Grand Park City Hall Hotel Singapore - Spa Grand Park City Hall Hotel Singapore - Spa Grand Park City Hall Hotel Singapore - Spa Grand Park City Hall Hotel Singapore - Spa Grand Park City Hall Hotel Singapore - Dansesal Grand Park City Hall Hotel Singapore - Dansesal Grand Park City Hall Hotel Singapore - Møterom Grand Park City Hall Hotel Singapore - Treningsrom Grand Park City Hall Hotel Singapore - Forretningssenter Grand Park City Hall Hotel Singapore - Svømmebasseng
Grand Park City Hall Hotel Singapore - Utsiden av hotellet Grand Park City Hall Hotel Singapore - Gjesterom Grand Park City Hall Hotel Singapore - Gjesterom Grand Park City Hall Hotel Singapore - Gjesterom Grand Park City Hall Hotel Singapore - Gjesterom Grand Park City Hall Hotel Singapore - Gjesterom Grand Park City Hall Hotel Singapore - Inne i hotellet Grand Park City Hall Hotel Singapore - Gjesterom
Område Marina Bay Antall rom: 333
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,8

fra 2479 anmeldelser

Verdi for pengene
7,4
Sted
8,6
Ansattes arbeid
7,8
Hotellforhold/renslighet
7,9
Romkomfort/standard
7,9
Mat/middag
7,2
Alle anmeldelser (2479)
Sorter etter:
Nazira S. Par Norway, 12. november 2012
Godt Hotel, sentralt

Hyggelig
6
Hotel med hyggelig betjening og god standard Bærer litt preg av alders slitasje
Olga M. Par Russia, 19. juli 2012
Bra hotel

Mat, Servis
9
En bra hotel som ligger nær sentrum. Koselig rom og området på hotelle
Andreas N. Par Norway, 23. april 2012
greit hotell midt i red light

bra for de som er på utkikk etter damer
6,3
hotellet og rommet var mye bedre enn forventet. eneste er belighenheten som var helt elendig, godt stykke til mrt, og på kvelds tid var det veldig mye aktivtter på gata kan man si. veldig unge damer, trist.
Utelivstips: dette er perfekt for de som er på tur for å få seg noe. vil absolutt ikke anbefale dette for barnefamilier
Kaung Z. Foretningsreisende Myanmar, 22. desember 2014
this is a nice hotel

nice location, good food, near to access shopping place
6,7
Nice stay there.
Jun D. Par Singapore, 21. desember 2014
Clean hotel with awesome location

Cleanliness, location and service
8,7
Overall, I am happy with the hotel's services and very delighted on it's location as traveling to city is a breeze! The hotel is very clean as well!
Hashim J. Par Singapore, 21. desember 2014
Staff was friendly and attentive.

Staff, cleanliness and room was spacious
8,7
Overall enjoyed my stay there. Had a good sleep and night. Room was clean and spacious.
Syahira H. Par Singapore, 21. desember 2014
nice and friendly staff. near to city

hotel room
9
Htl was nice and comfortable
Iriawan S. Familie med store barn Indonesia, 18. desember 2014
Not bad

Location
6,7
Overall ok
Chua E. Reiste alene Singapore, 16. desember 2014
Location, comfort and staff friendliness

Location, comfort and staff friendliness
8,3
Good.
Tan R. Par Singapore, 15. desember 2014
exceeded my expectation

location / many eating place / helpful staff
7,7
I enjoyed my stay and yes i will be back.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Grand Park City Hall Hotel SingaporeGrand Park City Hall Hotel Singapore - Inne i hotelletGrand Park City Hall Hotel Singapore - Mat og drikkeGrand Park City Hall Hotel Singapore - Mat og drikkeGrand Park City Hall Hotel Singapore - Mat og drikkeGrand Park City Hall Hotel Singapore - Mat og drikkeGrand Park City Hall Hotel Singapore - Mat og drikkeGrand Park City Hall Hotel Singapore - SpaGrand Park City Hall Hotel Singapore - SpaGrand Park City Hall Hotel Singapore - SpaGrand Park City Hall Hotel Singapore - SpaGrand Park City Hall Hotel Singapore - DansesalGrand Park City Hall Hotel Singapore - DansesalGrand Park City Hall Hotel Singapore - MøteromGrand Park City Hall Hotel Singapore - TreningsromGrand Park City Hall Hotel Singapore - ForretningssenterGrand Park City Hall Hotel Singapore - SvømmebassengGrand Park City Hall Hotel Singapore - Utsiden av hotelletGrand Park City Hall Hotel Singapore - GjesteromGrand Park City Hall Hotel Singapore - GjesteromGrand Park City Hall Hotel Singapore - GjesteromGrand Park City Hall Hotel Singapore - GjesteromGrand Park City Hall Hotel Singapore - GjesteromGrand Park City Hall Hotel Singapore - Inne i hotelletGrand Park City Hall Hotel Singapore - Gjesterom

Kundeanmeldelser - Grand Park City Hall Hotel, Singapore

AS-AGWEB-3A04