eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Grand Park City Hall Hotel

10 Coleman Street, Marina Bay, Singapore (Vis kart)

Reserver nå!

tidligere : Grand Plaza Park Hotel City Hall
Grand Park City Hall Hotel Singapore - Inne i hotellet Grand Park City Hall Hotel Singapore - Mat og drikke Grand Park City Hall Hotel Singapore - Mat og drikke Grand Park City Hall Hotel Singapore - Mat og drikke Grand Park City Hall Hotel Singapore - Mat og drikke Grand Park City Hall Hotel Singapore - Mat og drikke Grand Park City Hall Hotel Singapore - Spa Grand Park City Hall Hotel Singapore - Spa Grand Park City Hall Hotel Singapore - Spa Grand Park City Hall Hotel Singapore - Spa Grand Park City Hall Hotel Singapore - Dansesal Grand Park City Hall Hotel Singapore - Dansesal Grand Park City Hall Hotel Singapore - Møterom Grand Park City Hall Hotel Singapore - Inne i hotellet Grand Park City Hall Hotel Singapore - Treningsrom Grand Park City Hall Hotel Singapore - Forretningssenter
Grand Park City Hall Hotel Singapore - Svømmebasseng Grand Park City Hall Hotel Singapore - Utsiden av hotellet Grand Park City Hall Hotel Singapore - Gjesterom Grand Park City Hall Hotel Singapore - Gjesterom Grand Park City Hall Hotel Singapore - Gjesterom Grand Park City Hall Hotel Singapore - Gjesterom Grand Park City Hall Hotel Singapore - Gjesterom Grand Park City Hall Hotel Singapore - Inne i hotellet
Område Marina Bay Antall rom: 333
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,8

fra 2337 anmeldelser

Verdi for pengene
7,4
Sted
8,6
Ansattes arbeid
7,8
Hotellforhold/renslighet
7,9
Romkomfort/standard
7,9
Mat/middag
7,2
Alle anmeldelser (2337)
Sorter etter:
Nazira S. Par Norway, 12. november 2012
Godt Hotel, sentralt

Hyggelig
6
Hotel med hyggelig betjening og god standard Bærer litt preg av alders slitasje
Olga M. Par Russia, 19. juli 2012
Bra hotel

Mat, Servis
9
En bra hotel som ligger nær sentrum. Koselig rom og området på hotelle
Andreas N. Par Norway, 23. april 2012
greit hotell midt i red light

bra for de som er på utkikk etter damer
6,3
hotellet og rommet var mye bedre enn forventet. eneste er belighenheten som var helt elendig, godt stykke til mrt, og på kvelds tid var det veldig mye aktivtter på gata kan man si. veldig unge damer, trist.
Utelivstips: dette er perfekt for de som er på tur for å få seg noe. vil absolutt ikke anbefale dette for barnefamilier
Seah C. Foretningsreisende Singapore, 17. august 2014
Grand park city hall

Location, clean
7
Seah C. Foretningsreisende Singapore, 16. august 2014
Grand park city hall

Location, clean
7
Chowhan T. Foretningsreisende India, 11. august 2014
room facility are damaged

location only
5
i am not satisfied with the room-club room as the telephone is out of order and no people is coming to repair after informed hotel staff. the water basin is stucked and no repair. the room look like ages no people stay and take care. i totally in opinion that the price pay for this club room is not worth for money. thanks and hope this hotel will improve above.
Aaron C. Reiste alene Singapore, 11. august 2014
Good Location, Near City Hall MRT

Cleanliness, Staff Performance, near shopping centre
8
Thank you for upgrading my room. Good Location, Free Handy phone, wifi, international call.
Traci H. Par Malaysia, 10. august 2014
Comfort Stay

Location, Environment, Cleaness
7,7
Henny R. Par Singapore, 10. august 2014
One of great stays in City Hall area

Clean, friendly staff, convenient
9,7
This is one of the great place to stay if you decide on City Hall area of Singapore. The public transports and shopping havens are all within walking distances. Friendly staffs but not so good at taking feedbacks.
Lim B. Småbarnsfamilie Singapore, 10. august 2014
Big delux room

Accessible location, large room
7,7
TV channels were not workg properly. Cld not enjoy shows at nite.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Grand Park City Hall Hotel SingaporeGrand Park City Hall Hotel Singapore - Inne i hotelletGrand Park City Hall Hotel Singapore - Mat og drikkeGrand Park City Hall Hotel Singapore - Mat og drikkeGrand Park City Hall Hotel Singapore - Mat og drikkeGrand Park City Hall Hotel Singapore - Mat og drikkeGrand Park City Hall Hotel Singapore - Mat og drikkeGrand Park City Hall Hotel Singapore - SpaGrand Park City Hall Hotel Singapore - SpaGrand Park City Hall Hotel Singapore - SpaGrand Park City Hall Hotel Singapore - SpaGrand Park City Hall Hotel Singapore - DansesalGrand Park City Hall Hotel Singapore - DansesalGrand Park City Hall Hotel Singapore - MøteromGrand Park City Hall Hotel Singapore - Inne i hotelletGrand Park City Hall Hotel Singapore - TreningsromGrand Park City Hall Hotel Singapore - ForretningssenterGrand Park City Hall Hotel Singapore - SvømmebassengGrand Park City Hall Hotel Singapore - Utsiden av hotelletGrand Park City Hall Hotel Singapore - GjesteromGrand Park City Hall Hotel Singapore - GjesteromGrand Park City Hall Hotel Singapore - GjesteromGrand Park City Hall Hotel Singapore - GjesteromGrand Park City Hall Hotel Singapore - GjesteromGrand Park City Hall Hotel Singapore - Inne i hotellet

Kundeanmeldelser - Grand Park City Hall Hotel, Singapore

AS-AGWEB-3B06