Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Grand Park City Hall Hotel

10 Coleman Street, Marina Bay, Singapore (Vis kart)

Reserver nå!

tidligere : Grand Plaza Park Hotel City Hall
Grand Park City Hall Hotel Singapore - Mat og drikke Grand Park City Hall Hotel Singapore - Mat og drikke Grand Park City Hall Hotel Singapore - Mat og drikke Grand Park City Hall Hotel Singapore - Mat og drikke Grand Park City Hall Hotel Singapore - Mat og drikke Grand Park City Hall Hotel Singapore - Spa Grand Park City Hall Hotel Singapore - Spa Grand Park City Hall Hotel Singapore - Spa Grand Park City Hall Hotel Singapore - Dansesal Grand Park City Hall Hotel Singapore - Dansesal Grand Park City Hall Hotel Singapore - Møterom Grand Park City Hall Hotel Singapore - Utsiden av hotellet Grand Park City Hall Hotel Singapore - Treningsrom Grand Park City Hall Hotel Singapore - Forretningssenter Grand Park City Hall Hotel Singapore - Svømmebasseng Grand Park City Hall Hotel Singapore - Gjesterom
Grand Park City Hall Hotel Singapore - Gjesterom Grand Park City Hall Hotel Singapore - Gjesterom Grand Park City Hall Hotel Singapore - Gjesterom Grand Park City Hall Hotel Singapore - Inne i hotellet Grand Park City Hall Hotel Singapore - Lobby Grand Park City Hall Hotel Singapore - Inne i hotellet Grand Park City Hall Hotel Singapore - Gjesterom Grand Park City Hall Hotel Singapore - Gjesterom
Område Marina Bay Antall rom: 333
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,8

fra 2610 anmeldelser

Verdi for pengene
7,4
Beliggenhet
8,6
Ansattes arbeid
7,9
Hotellforhold/renslighet
7,9
Romkomfort/standard
7,9
Mat/middag
7,2
Alle anmeldelser (2610)
Sorter etter:
Nazira S. Par Norway, 12. november 2012
Godt Hotel, sentralt

Hyggelig
6
Hotel med hyggelig betjening og god standard Bærer litt preg av alders slitasje
Olga M. Par Russia, 19. juli 2012
Bra hotel

Mat, Servis
9
En bra hotel som ligger nær sentrum. Koselig rom og området på hotelle
Andreas N. Par Norway, 23. april 2012
greit hotell midt i red light

bra for de som er på utkikk etter damer
6,3
hotellet og rommet var mye bedre enn forventet. eneste er belighenheten som var helt elendig, godt stykke til mrt, og på kvelds tid var det veldig mye aktivtter på gata kan man si. veldig unge damer, trist.
Utelivstips: dette er perfekt for de som er på tur for å få seg noe. vil absolutt ikke anbefale dette for barnefamilier
Choo S. Reiste alene Malaysia, 20. mai 2015
Great Location, Just few minutes walk from MRT

Great Location, near to MRT & Bus Station
8,3
Location is in heart of city and very near to MRT and bus station at the back of the hotel. Room is spacious but its a little too dark, the hotel is actually located behind the Peninsula Shopping Center which its abit too quiet when you walk back to hotel at night from MRT station.
Graeme M. Par United Kingdom, 11. mai 2015
Singapore slingers

cleanliness. Spacious rooms, bathrooms and staff
9
Vert comfortable
Minjeong C. Foretningsreisende South Korea, 9. mai 2015
recommend this hotel!

location, facility, price
10
Everything was very nice.
Davin P. Foretningsreisende India, 6. mai 2015
comfort

staff response time is really good
8
I just had meetings lined up... So was busy with it but the staff always saw to that my needs are taken care off...
Wong K. Par Malaysia, 5. mai 2015
helpful staffs, location good, room ok

reception, coffee house staffs, housekeep,location
4
Nice n good
Edbert W. Reiste alene Indonesia, 4. mai 2015
Near to public transport

Public Transport, Reasonably Priced, Cleanliness
9,7
Ming S. Foretningsreisende China, 2. mai 2015
This hotel is located in Manina Bay. noteworthy!

1) safety 2) clean 3) position
7
I feel comfortable in hotel. When I am off work, I can walk around hotel which there are so many landscapes

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Grand Park City Hall Hotel SingaporeGrand Park City Hall Hotel Singapore - Mat og drikkeGrand Park City Hall Hotel Singapore - Mat og drikkeGrand Park City Hall Hotel Singapore - Mat og drikkeGrand Park City Hall Hotel Singapore - Mat og drikkeGrand Park City Hall Hotel Singapore - Mat og drikkeGrand Park City Hall Hotel Singapore - SpaGrand Park City Hall Hotel Singapore - SpaGrand Park City Hall Hotel Singapore - SpaGrand Park City Hall Hotel Singapore - DansesalGrand Park City Hall Hotel Singapore - DansesalGrand Park City Hall Hotel Singapore - MøteromGrand Park City Hall Hotel Singapore - Utsiden av hotelletGrand Park City Hall Hotel Singapore - TreningsromGrand Park City Hall Hotel Singapore - ForretningssenterGrand Park City Hall Hotel Singapore - SvømmebassengGrand Park City Hall Hotel Singapore - GjesteromGrand Park City Hall Hotel Singapore - GjesteromGrand Park City Hall Hotel Singapore - GjesteromGrand Park City Hall Hotel Singapore - GjesteromGrand Park City Hall Hotel Singapore - Inne i hotelletGrand Park City Hall Hotel Singapore - LobbyGrand Park City Hall Hotel Singapore - Inne i hotelletGrand Park City Hall Hotel Singapore - GjesteromGrand Park City Hall Hotel Singapore - Gjesterom

Kundeanmeldelser - Grand Park City Hall Hotel, Singapore

AS-AGWEB-3B08