eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Grand Park City Hall Hotel

10 Coleman Street, Marina Bay, Singapore (Vis kart)

Reserver nå!

tidligere : Grand Plaza Park Hotel City Hall
Grand Park City Hall Hotel Singapore - Inne i hotellet Grand Park City Hall Hotel Singapore - Mat og drikke Grand Park City Hall Hotel Singapore - Mat og drikke Grand Park City Hall Hotel Singapore - Mat og drikke Grand Park City Hall Hotel Singapore - Mat og drikke Grand Park City Hall Hotel Singapore - Mat og drikke Grand Park City Hall Hotel Singapore - Spa Grand Park City Hall Hotel Singapore - Spa Grand Park City Hall Hotel Singapore - Spa Grand Park City Hall Hotel Singapore - Spa Grand Park City Hall Hotel Singapore - Dansesal Grand Park City Hall Hotel Singapore - Dansesal Grand Park City Hall Hotel Singapore - Møterom Grand Park City Hall Hotel Singapore - Inne i hotellet Grand Park City Hall Hotel Singapore - Treningsrom Grand Park City Hall Hotel Singapore - Forretningssenter
Grand Park City Hall Hotel Singapore - Svømmebasseng Grand Park City Hall Hotel Singapore - Utsiden av hotellet Grand Park City Hall Hotel Singapore - Gjesterom Grand Park City Hall Hotel Singapore - Gjesterom Grand Park City Hall Hotel Singapore - Gjesterom Grand Park City Hall Hotel Singapore - Gjesterom Grand Park City Hall Hotel Singapore - Gjesterom Grand Park City Hall Hotel Singapore - Inne i hotellet
Område Marina Bay Antall rom: 333
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,8

fra 2417 anmeldelser

Verdi for pengene
7,4
Sted
8,6
Ansattes arbeid
7,8
Hotellforhold/renslighet
7,9
Romkomfort/standard
7,9
Mat/middag
7,2
Alle anmeldelser (2417)
Sorter etter:
Nazira S. Par Norway, 12. november 2012
Godt Hotel, sentralt

Hyggelig
6
Hotel med hyggelig betjening og god standard Bærer litt preg av alders slitasje
Olga M. Par Russia, 19. juli 2012
Bra hotel

Mat, Servis
9
En bra hotel som ligger nær sentrum. Koselig rom og området på hotelle
Andreas N. Par Norway, 23. april 2012
greit hotell midt i red light

bra for de som er på utkikk etter damer
6,3
hotellet og rommet var mye bedre enn forventet. eneste er belighenheten som var helt elendig, godt stykke til mrt, og på kvelds tid var det veldig mye aktivtter på gata kan man si. veldig unge damer, trist.
Utelivstips: dette er perfekt for de som er på tur for å få seg noe. vil absolutt ikke anbefale dette for barnefamilier
Sharifah N. Foretningsreisende Singapore, 30. oktober 2014
Hotel room condition is quite run down

Staff were friendly
5
According to our consultant from London, the hotel rooms are quite run down, he has to change to another room as the toilet shower came off & rooms were dark.
Viengdalat S. Reiste alene Laos, 27. oktober 2014
Great Value - Best Customer Service

Location, Value and Perfect
9,3
I had a late check in and everything went smoothly, I actually booked superior room with single bed. But the lady at the reception at the counter upgraded my room for a CLUB floor at level 9 with big - even better, big window, king size bed, big area, full set of things like iron, hair dryer, tv, fridge, mini bar, etc etc. Perfect Stay - Would definitely come back next time !
Mark B. Foretningsreisende Australia, 27. oktober 2014
Great Value Hotel

Location, friendly staff, value
7
I was upgraded to the Club Lounge, staff were great and a very convenient location for me and I will stay there again.
Kwong M. Gruppe Hong Kong, 25. oktober 2014
Enjoyable stay

Convenient location, friendly and helpful staff
8,7
An enjoyable stay for 5 nights with my family.
Yunhui K. Par South Korea, 19. oktober 2014
Nice

good location, nice food, kind staff
9,7
Marina C. Småbarnsfamilie Singapore, 13. oktober 2014
Friendly and helpful staffs

Food was good. Near town area. Hotel is clean
8
It was a pleasant stay.
Marina C. Småbarnsfamilie Singapore, 13. oktober 2014
Great for shoppers!

Near to shopping malls. Easy access to food.
8

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Grand Park City Hall Hotel SingaporeGrand Park City Hall Hotel Singapore - Inne i hotelletGrand Park City Hall Hotel Singapore - Mat og drikkeGrand Park City Hall Hotel Singapore - Mat og drikkeGrand Park City Hall Hotel Singapore - Mat og drikkeGrand Park City Hall Hotel Singapore - Mat og drikkeGrand Park City Hall Hotel Singapore - Mat og drikkeGrand Park City Hall Hotel Singapore - SpaGrand Park City Hall Hotel Singapore - SpaGrand Park City Hall Hotel Singapore - SpaGrand Park City Hall Hotel Singapore - SpaGrand Park City Hall Hotel Singapore - DansesalGrand Park City Hall Hotel Singapore - DansesalGrand Park City Hall Hotel Singapore - MøteromGrand Park City Hall Hotel Singapore - Inne i hotelletGrand Park City Hall Hotel Singapore - TreningsromGrand Park City Hall Hotel Singapore - ForretningssenterGrand Park City Hall Hotel Singapore - SvømmebassengGrand Park City Hall Hotel Singapore - Utsiden av hotelletGrand Park City Hall Hotel Singapore - GjesteromGrand Park City Hall Hotel Singapore - GjesteromGrand Park City Hall Hotel Singapore - GjesteromGrand Park City Hall Hotel Singapore - GjesteromGrand Park City Hall Hotel Singapore - GjesteromGrand Park City Hall Hotel Singapore - Inne i hotellet

Kundeanmeldelser - Grand Park City Hall Hotel, Singapore

AS-AGWEB-3B02