Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Guangdong Hotel

18 Prat Avenue, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Guangdong Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Guangdong Hotel Hongkong - Gjesterom Guangdong Hotel Hongkong - Gjesterom Guangdong Hotel Hongkong - Gjesterom Guangdong Hotel Hongkong - Gjesterom Guangdong Hotel Hongkong - Gjesterom Guangdong Hotel Hongkong - Gjesterom Guangdong Hotel Hongkong - Gjesterom Guangdong Hotel Hongkong - Forretningssenter Guangdong Hotel Hongkong - Gjesterom Guangdong Hotel Hongkong - Suiterom Guangdong Hotel Hongkong - Suiterom Guangdong Hotel Hongkong - Lobby Guangdong Hotel Hongkong - Gjesterom Guangdong Hotel Hongkong - Gjesterom Guangdong Hotel Hongkong - Gjesterom
Guangdong Hotel Hongkong - Gjesterom Guangdong Hotel Hongkong - Gjesterom Guangdong Hotel Hongkong - Suiterom Guangdong Hotel Hongkong - Suiterom Guangdong Hotel Hongkong - Bad Guangdong Hotel Hongkong - Gjesterom Guangdong Hotel Hongkong - Gjesterom Guangdong Hotel Hongkong - Suiterom Guangdong Hotel Hongkong - Gjesterom Guangdong Hotel Hongkong - Direktørsalong Guangdong Hotel Hongkong - Gjesterom Guangdong Hotel Hongkong - Direktørsalong
Område Tsim Sha Tsui Antall rom: 244

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,3

fra 2893 anmeldelser

1 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
7,2
Beliggenhet
8,4
Ansattes arbeid
7,1
Hotellforhold/renslighet
7,2
Romkomfort/standard
7,1
Mat/middag
6,6
Alle anmeldelser (2893)
Sorter etter:
Helge V. Forretningsreisende Norway, 15. juli 2011
Sentralt og rent

Beliggenhet
7,3
Sentralt beliggende med kort gangavstand til Nathan Road, Harbour Mall og t-baner. Renteffektivt og til en overkommelig pris.
Rapporter denne anmeldelsen
Sivanesh K. Par Singapore, 2. februar 2016
They having renovation but it have not highlighted

Breakfast, cleaning and location
7,3
I dont like it bcz there was loud sound durinv
Rapporter denne anmeldelsen
Nathalie D. Familie med store barn Philippines, 26. januar 2016
Excellent location & friendly staff :)

Location, staff, and value for money
7,3
Location is excellent. Water is very slow to drain in the bathroom.
Rapporter denne anmeldelsen
Keat N. Familie med store barn Malaysia, 25. januar 2016
Strategically located

convenient in terms of shopping and foods
6,7
Satisfactory
Rapporter denne anmeldelsen
Liza M. Reiste alene Malaysia, 11. januar 2016
stay 2 nights

location, location, location
6
Just okay
Rapporter denne anmeldelsen
Liza M. Reiste alene Malaysia, 10. januar 2016
nice stay

good location, spacious room, friendly staffs
6
Just ordinary stay
Rapporter denne anmeldelsen
Feka W. Familie med store barn Indonesia, 5. januar 2016
Good Location only 100m from Nathan road

Location as it is very near to Nathan or to explore Kowloon.
7,7
1. Close to Nathan 2. Simple room 3. Lots of restaurant around Prat avenue
Rapporter denne anmeldelsen
Myrna F. Par Philippines, 29. desember 2015
Dirty!!!
4
Denne kunden har kun rangert dette hotellet og har ikke lagt til noen kommentar.
Rapporter denne anmeldelsen
Wilfredo J. Familie med store barn Philippines, 29. desember 2015
Perfect trip

Location , value for Money and Cleanliness
9,3
We love our stay in guandong... Will always stay in this hotel when we are in hong kong.. And we will always recommend this lovely hotel to my friends and relatives... Love it!!
Rapporter denne anmeldelsen
Hendri H. Par Indonesia, 28. desember 2015
A Christmas Holiday with a Noisy Room

Location is ok, 10 minute walking to MRT TST
6
Very disappoint! 22~28 Dec during my Christmas Holiday stay period in the 16th floor, almost everyday the hotel doing the room renovation during the day time. The noise is terrible. As I complain to the hotel, but they don't give a solution. I don't blame the hotel doing the renovation. I really feel being cheated.
Rapporter denne anmeldelsen
1 av 1 anmeldelse
 

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Guangdong Hotel HongkongGuangdong Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletGuangdong Hotel Hongkong - GjesteromGuangdong Hotel Hongkong - GjesteromGuangdong Hotel Hongkong - GjesteromGuangdong Hotel Hongkong - GjesteromGuangdong Hotel Hongkong - GjesteromGuangdong Hotel Hongkong - GjesteromGuangdong Hotel Hongkong - GjesteromGuangdong Hotel Hongkong - ForretningssenterGuangdong Hotel Hongkong - GjesteromGuangdong Hotel Hongkong - SuiteromGuangdong Hotel Hongkong - SuiteromGuangdong Hotel Hongkong - LobbyGuangdong Hotel Hongkong - GjesteromGuangdong Hotel Hongkong - GjesteromGuangdong Hotel Hongkong - GjesteromGuangdong Hotel Hongkong - GjesteromGuangdong Hotel Hongkong - GjesteromGuangdong Hotel Hongkong - SuiteromGuangdong Hotel Hongkong - SuiteromGuangdong Hotel Hongkong - BadGuangdong Hotel Hongkong - GjesteromGuangdong Hotel Hongkong - GjesteromGuangdong Hotel Hongkong - SuiteromGuangdong Hotel Hongkong - GjesteromGuangdong Hotel Hongkong - DirektørsalongGuangdong Hotel Hongkong - GjesteromGuangdong Hotel Hongkong - DirektørsalongGuangdong Hotel Hongkong - BadGuangdong Hotel Hongkong - SuiteromGuangdong Hotel Hongkong - SuiteromGuangdong Hotel Hongkong - SuiteromGuangdong Hotel Hongkong - GjesteromGuangdong Hotel Hongkong - RestaurantGuangdong Hotel Hongkong - DirektørsalongGuangdong Hotel Hongkong - RestaurantGuangdong Hotel Hongkong - DirektørsalongGuangdong Hotel Hongkong - DirektørsalongGuangdong Hotel Hongkong - RestaurantGuangdong Hotel Hongkong - Restaurant


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor nettbasert reise- og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3B01