Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac

108 Hang Bac, Hoan Kiem, Hanoi, Gamlebyen, Hanoi, Vietnam (Vis kart)

Reserver nå!

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gjesterom Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gjesterom Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gjesterom Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gjesterom Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gjesterom Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gjesterom Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gjesterom Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Inne i hotellet Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gjesterom Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gjesterom Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Balkong/terasse Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Balkong/terasse Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Utsiden av hotellet Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Attraksjoner i nærheten Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Attraksjoner i nærheten Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Attraksjoner i nærheten
Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Attraksjoner i nærheten Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Attraksjoner i nærheten Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Attraksjoner i nærheten Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Inne i hotellet Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Utsiden av hotellet
Område Gamlebyen Antall rom: 44

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,5

fra 657 anmeldelser

2 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
8,6
Beliggenhet
9,0
Ansattes arbeid
8,9
Hotellforhold/renslighet
8,5
Romkomfort/standard
8,5
Mat/middag
7,4
Alle anmeldelser (657)
Sorter etter:
Terje A. Par Norway, 6. mars 2015
Bo i bomberom!

Beliggenhet, lobby, tidvis frokost
3,7
Det var meget ukonfortabelt rom uten vindu.
Rapporter denne anmeldelsen
Ottar G. Par Norway, 1. januar 2013
vakkert hotel, meget god service

imøtekommende personale
6
Stille og rolig sted .litt utenfor sentrum. Fin utsikt hvis du bor ove 3.etg. og vendt ut fra baksiden av hotellet. Det går en trafikkert gate rett forran hotellet.
Rapporter denne anmeldelsen
Chonnavee M. Reiste alene Thailand, 23. januar 2016
Very Good

Service
10
Very Good
Rapporter denne anmeldelsen
Sven M. Reiste alene Sweden, 21. januar 2016
nice hotel

breakfast, staff, location
8,3
It was good but it is not so cheap. Nice clean rooms but nothing special. There was noise nighttime with doors slammed etc. You can hear everything from the corridor. The hotel has a nice atmosphere with good friendly staff.
Rapporter denne anmeldelsen
Wai H. Familie med store barn Malaysia, 30. desember 2015
Great room,cleanliness and friendly staff

Great room,cleanliness and friendly staff
7,3
Rapporter denne anmeldelsen
Wai H. Familie med store barn Malaysia, 26. desember 2015
Location, cleanliness and friendly staff

Location, cleanliness and friendly staff
7,3
Booked family room but transferred us to nearby their sister hotel a bit far form old district.
Rapporter denne anmeldelsen
Anh P. Reiste alene Vietnam, 22. desember 2015
Wonderful hotel and service

Cleanliness, staffs, location
10
Rapporter denne anmeldelsen
Ivan L. Småbarnsfamilie Singapore, 20. desember 2015
A nice boutique hotel with friendly staff

The staff, the location, the room size
8,3
We enjoyed our stay in Hanoi Legacy Hotel- Hang Bac. The staff are warm and friendly and very attentive to our requests The location, while a little queer as it is on a street full of jewelers, is fantastic as it is a short walk from all the restaurants, shops and places of interest in the old quarters The rooms are a good size. Clean and the beds are huge.
Rapporter denne anmeldelsen
Ivan L. Par Singapore, 20. desember 2015
A nice boutique hotel with friendly staff

Location, Friendly Staff, Clean Rooms
8,3
It was lovely. The staff ensured that we were comfortable. Airport transfer was very smooth as well
Rapporter denne anmeldelsen
Ivan L. Gruppe Singapore, 20. desember 2015
A nice boutique hotel with friendly staff

Location, Friendly Staff, Clean Rooms
8,3
The rooms are clean and big. Near to the Hoan Kiem Lake and all the shops. Staff friendly and breakfast was good
Rapporter denne anmeldelsen
1-2 av 2 anmeldelser
 

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac HanoiHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GjesteromHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GjesteromHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GjesteromHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GjesteromHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GjesteromHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GjesteromHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GjesteromHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Inne i hotelletHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GjesteromHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GjesteromHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Balkong/terasseHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Balkong/terasseHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Utsiden av hotelletHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Attraksjoner i nærhetenHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Attraksjoner i nærhetenHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Attraksjoner i nærhetenHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Attraksjoner i nærhetenHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Attraksjoner i nærhetenHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Attraksjoner i nærhetenHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Inne i hotelletHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Utsiden av hotellet


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor nettbasert reise- og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3A02