eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Harbour Grand Hong Kong Hotel

No.23 Oil Street, North Point, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Inne i hotellet Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Treningsrom Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Utsikt Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Forretningssenter Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Pub/salong Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Lobby Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Svømmebasseng Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Pub/salong Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Suiterom Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Pub/salong Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Utsikt Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Suiterom
Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Tranport i nærheten Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Møterom Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Mat og drikke Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Restaurant
Område North Point Antall rom: 828
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,1

fra 2075 anmeldelser

Verdi for pengene
7,8
Beliggenhet
7,9
Ansattes arbeid
8,4
Hotellforhold/renslighet
8,7
Romkomfort/standard
8,4
Mat/middag
7,4
Alle anmeldelser (2075)
Sorter etter:
May B. Foretningsreisende Norway, 30. april 2012
Ok, men små"brune" rom

Ikke mye jeg likte her
5,3
Hotellet hadde hatt brann tidligeri i uken, området rundt var stengt for biltrafikk. Vanskelig å få tak i taxi og området rund er ikke spesielt hyggelig å gå i natterstid. Badet passet kun for menn med kun tannbørste og deodorant. Noe mer var det ikke plass til. Jeg mistet toalett mappen i toalettet ( hadde ikke lokk) en gang og fylte den med vann fra springe ( automatisk) 2 ganger. Vann fra dusjen fløt ut over hele badegulvet. Frokostens pris harnmonert ikke med innholdet.Frokostsalen stor og kafeteria-aktig. Måtte be om å få kobet til internett, de hadde glemt det I alt i alt ingen stor opplevelse og kommer ikke til å bo der igjen
Utelivstips: Nærmeste utelivsområde er Lan Kwai Fung og Wan Chai
Tor F. Familie med store barn Norway, 31. august 2011
Nytt litt avsides hotell med flott utsikt

Nytt hotell med oppmerksom betjening. Fantastisk utsikt fra toppetasjens restaurant / bar.
7
Hotell ligger noe borte fra de viktigste severdigheter og handlemuligheter. Greit med drosje og gaaavstand til undergrunn og trikk. Nytt boutiquepreget hotell med god betjening og ok rom. Fantastisk utsikt fra toppetasjens retaurant / bar.
Utelivstips: God kantonesisk lokal restaurant like ved hotellet bak Shell stasjon.
Jan E. Reiste alene Norway, 26. mai 2010
ok

Restauranten på toppen var kjempe bra.
6
Fin utsikt,god beliggenhet og nærhet til butikker marked. God restaurant på toppen av hotellet. Servicen fra resepsjonen var ikke så bra. Spurte om det var ledig bord og om maten var bra ? fikk vi beskjed om å gå opp og se. ingen anbefalinger.Feil med rombestillingen. Frokosten så stor ut men var ikke noe særlig. Men spennende by.
Sandeep D. Foretningsreisende India, 1. mars 2015
all was good except for a weighing machine

Harbour view, food, cus service
7,7
Good
Jon B. Familie med store barn Australia, 28. februar 2015
Great Hotel

excellent service, great facilities, hassle free
10
As above
Jiong Z. Foretningsreisende Canada, 27. februar 2015
Nice

Clean comfort and Convenient
9,3
Marcelo S. Familie med store barn Argentina, 27. februar 2015
Great hotel

Very good service, very efficient concierge, very comfortable room, a great view
9
Very comfortable room and bathroom, very clean, very quiet, a great view. Location is not so good, but it has got a shuttle service (free) to central. And taxis are very cheqp in HK , so we could stay in a 5⭐️ Hotel at a very convenient price
Melissa H. Par Australia, 27. februar 2015
Great hotel

Service, opulence, cleanliness
8
A little out of the way but close to transport. Stayed 4 nights, did not eat at the hotel. Food very expensive there (including breakfast). However, beautiful hotel, lovely rooms and bathrooms. Service fantastic.
Nelly B. Par United States of America, 26. februar 2015
great hotel with nice views

Hotel is new and the lobby was nicely decorated, good harbour view and the bell boy are courteous.
8,7
There was hair left on the bathroom counter when we check-in on the first day. Room is big and comfortable.
Cindey P. Par Australia, 19. februar 2015
loved the hotel! Perfect stay.

location of hotel, service of the hotel employees, perfect view.
9,7
I absolutely enjoyed my stay at Harbour Grand Hotel. The hotel was very clean and did not have any weird smell, in which I have found that most hotels have a weird or old smell to it. The downside to this was that the pool looked like it hasn't been cleaned in years and there was barely any water in it.. on the upside, the professionalism of all employees were outstanding and they attended to our every need in a heart beat. They were super friendly, helpful and polite (which is pretty rare as i found that with my stay in Hong Kong, most people were very rude and ill-mannered). The hotel was situated so that our view was of an afar Victoria Harbour. Furthermore, getting around was fairly easy with Fortress Hill Station just a 3 minute walk Down the road making it easy to travel everywhere!

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Harbour Grand Hong Kong Hotel HongkongHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Inne i hotelletHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - TreningsromHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - UtsiktHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - ForretningssenterHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Pub/salongHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - LobbyHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - SvømmebassengHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Pub/salongHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - SuiteromHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Pub/salongHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - UtsiktHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - SuiteromHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - MøteromHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Mat og drikkeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Restaurant

Kundeanmeldelser - Harbour Grand Hong Kong Hotel, Hongkong

AS-AGWEB-3B08