Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Harbour Grand Hong Kong Hotel

No.23 Oil Street, North Point, Hongkong

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,1

fra 2600 anmeldelser

3 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
7,9
Beliggenhet
7,9
Ansattes arbeid
8,4
Hotellforhold/renslighet
8,7
Romkomfort/standard
8,4
Mat/middag
7,5
Alle anmeldelser (2600)
Sorter etter:
May B. Forretningsreisende Norway, 30. april 2012
Ok, men små"brune" rom

Ikke mye jeg likte her
5,3
Hotellet hadde hatt brann tidligeri i uken, området rundt var stengt for biltrafikk. Vanskelig å få tak i taxi og området rund er ikke spesielt hyggelig å gå i natterstid. Badet passet kun for menn med kun tannbørste og deodorant. Noe mer var det ikke plass til. Jeg mistet toalett mappen i toalettet ( hadde ikke lokk) en gang og fylte den med vann fra springe ( automatisk) 2 ganger. Vann fra dusjen fløt ut over hele badegulvet. Frokostens pris harnmonert ikke med innholdet.Frokostsalen stor og kafeteria-aktig. Måtte be om å få kobet til internett, de hadde glemt det I alt i alt ingen stor opplevelse og kommer ikke til å bo der igjen
Utelivstips: Nærmeste utelivsområde er Lan Kwai Fung og Wan Chai
Rapporter denne anmeldelsen
Tor F. Familie med store barn Norway, 31. august 2011
Nytt litt avsides hotell med flott utsikt

Nytt hotell med oppmerksom betjening. Fantastisk utsikt fra toppetasjens restaurant / bar.
7
Hotell ligger noe borte fra de viktigste severdigheter og handlemuligheter. Greit med drosje og gaaavstand til undergrunn og trikk. Nytt boutiquepreget hotell med god betjening og ok rom. Fantastisk utsikt fra toppetasjens retaurant / bar.
Utelivstips: God kantonesisk lokal restaurant like ved hotellet bak Shell stasjon.
Rapporter denne anmeldelsen
Jan E. Reiste alene Norway, 26. mai 2010
ok

Restauranten på toppen var kjempe bra.
6
Fin utsikt,god beliggenhet og nærhet til butikker marked. God restaurant på toppen av hotellet. Servicen fra resepsjonen var ikke så bra. Spurte om det var ledig bord og om maten var bra ? fikk vi beskjed om å gå opp og se. ingen anbefalinger.Feil med rombestillingen. Frokosten så stor ut men var ikke noe særlig. Men spennende by.
Rapporter denne anmeldelsen
Sheng C. Småbarnsfamilie China, 21. april 2016
good
6,7
good
Rapporter denne anmeldelsen
Martin B. Forretningsreisende South Africa, 16. april 2016
Hong Kong Business
5
All in all a nice hotel, my one complaint was the poor quality Internet Connection which made it difficult to communicate effectively using services like Skype
Rapporter denne anmeldelsen
Britta S. Par Sweden, 16. april 2016
lot of constructing in the area
4,3
They build a new hotel just beside this and as well renovated an other one. The staff is very friendly, but many of them did´t speak english with made some confusions.
Rapporter denne anmeldelsen
Peter M. Par Thailand, 15. april 2016
Great view of the bay at night
5,7
visit the 188 restaurant 41st floor
Rapporter denne anmeldelsen
Sandro M. Par Brazil, 4. april 2016
Always good to stay at Harbour Grand
4,7
Clean room and friendly staff.
Rapporter denne anmeldelsen
Joe P. Forretningsreisende Singapore, 3. april 2016
Harbour Grand HK
5
Stayed there quite a few times. Comfortable. Just avoid checking in or out during mid day. Long queue.
Rapporter denne anmeldelsen
Helena R. Familie med store barn Sweden, 3. april 2016
Disappointing
4,3
Despite having paid our stay in total 4 mths in advance we were made to pay a large deposit that blocked our credit card funds for the entire stay in HK. Front desk constantly undermanned. Pool in water was cold. Wifi was unsatisfactory. View was not towards city as promised.
Rapporter denne anmeldelsen
1-3 av 3 anmeldelser
Harbour Grand Hong Kong Hotel HongkongHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Inne i hotelletHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - TreningsromHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - UtsiktHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - ForretningssenterHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Pub/salongHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - LobbyHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - SvømmebassengHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Pub/salongHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Pub/salongHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - UtsiktHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - SuiteromHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - MøteromHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Mat og drikkeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - GjesteromHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Balkong/terasseHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - GjesteromHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Inne i hotelletHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - GjesteromHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - GjesteromHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Gjesterom


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3A05