eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Harbour Grand Hong Kong Hotel

No.23 Oil Street, North Point, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Inne i hotellet Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Treningsrom Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Utsikt Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Forretningssenter Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Pub/salong Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Lobby Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Svømmebasseng Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Pub/salong Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Suiterom Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Utsikt Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Suiterom
Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Tranport i nærheten Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Møterom Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Mat og drikke Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Lobby
Område North Point Antall rom: 828
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,1

fra 1767 anmeldelser

Verdi for pengene
7,8
Sted
7,9
Ansattes arbeid
8,4
Hotellforhold/renslighet
8,7
Romkomfort/standard
8,4
Mat/middag
7,4
Alle anmeldelser (1767)
Sorter etter:
May B. Foretningsreisende Norway, 30. april 2012
Ok, men små"brune" rom

Ikke mye jeg likte her
5,3
Hotellet hadde hatt brann tidligeri i uken, området rundt var stengt for biltrafikk. Vanskelig å få tak i taxi og området rund er ikke spesielt hyggelig å gå i natterstid. Badet passet kun for menn med kun tannbørste og deodorant. Noe mer var det ikke plass til. Jeg mistet toalett mappen i toalettet ( hadde ikke lokk) en gang og fylte den med vann fra springe ( automatisk) 2 ganger. Vann fra dusjen fløt ut over hele badegulvet. Frokostens pris harnmonert ikke med innholdet.Frokostsalen stor og kafeteria-aktig. Måtte be om å få kobet til internett, de hadde glemt det I alt i alt ingen stor opplevelse og kommer ikke til å bo der igjen
Utelivstips: Nærmeste utelivsområde er Lan Kwai Fung og Wan Chai
Tor F. Familie med store barn Norway, 31. august 2011
Nytt litt avsides hotell med flott utsikt

Nytt hotell med oppmerksom betjening. Fantastisk utsikt fra toppetasjens restaurant / bar.
7
Hotell ligger noe borte fra de viktigste severdigheter og handlemuligheter. Greit med drosje og gaaavstand til undergrunn og trikk. Nytt boutiquepreget hotell med god betjening og ok rom. Fantastisk utsikt fra toppetasjens retaurant / bar.
Utelivstips: God kantonesisk lokal restaurant like ved hotellet bak Shell stasjon.
Jan E. Reiste alene Norway, 26. mai 2010
ok

Restauranten på toppen var kjempe bra.
6
Fin utsikt,god beliggenhet og nærhet til butikker marked. God restaurant på toppen av hotellet. Servicen fra resepsjonen var ikke så bra. Spurte om det var ledig bord og om maten var bra ? fikk vi beskjed om å gå opp og se. ingen anbefalinger.Feil med rombestillingen. Frokosten så stor ut men var ikke noe særlig. Men spennende by.
Mindy T. Gruppe United States of America, 29. juli 2014
Overall a great experience

Pool, comfort, experience
9
The hotel has a beautiful grand and spacious lobby which already gives guests a wonderful first impression and does not fail to continue to impress. On Saturday night, there was a musician playing a harp on the grand staircase which was fantastic. As for the room, it was considerably nice and spacious for a city like Hong Kong. Bathroom has both a shower and a tub. The pool and shower room were wonderful and clean. The pool has a few areas where you can just sit or lie on without dipping your entire body in which felt really relaxing. The shower room always had a full stock of towels, soaps, etc. so don't worry of bringing your own! The only minor things were the Wi-fi connection. At times of the day, the connection wouldn't be that great and I would need to disconnect and reconnect a few times. Also there is a construction site right next door so that was distracting and loud especially while at the pool area though on weekends (construction workers' off day?) were peaceful.
Tsz K. Par Hong Kong, 29. juli 2014
Gd hotel

View,staff and location
8
Siu T. Par China, 21. juli 2014
Quite good

comfortable
8,7
Ajeng N. Gruppe Indonesia, 21. juli 2014
Memorable

Close to public transport, reasonably priced, great local restaurants
6
Room is nice. Close to great local breakfast places. No need to book with the breakfast included. Close to bus stops, tram stops, train station. Airport shuttle available. Beautiful view of the harbour.
Mandy E. Gruppe Australia, 16. juli 2014
Convenient, comfortable, high quality

Accessiblility to main attractions and public transport, luxurious appearance and hotel environment, helpful friendly staff
9,7
Enjoyable, great for tourists. Suitable for families. Very pleasant!
Yi C. Reiste alene Taiwan, 14. juli 2014
highly recommended

1. great view 2. convenient 3. comfortable
8,3
Bok C. Par Singapore, 14. juli 2014
Good

Good Location, nice hotel environment, polite staffs
8
Good

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Harbour Grand Hong Kong Hotel HongkongHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Inne i hotelletHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - TreningsromHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - UtsiktHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - ForretningssenterHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Pub/salongHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - LobbyHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - SvømmebassengHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Pub/salongHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - SuiteromHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - UtsiktHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - SuiteromHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - MøteromHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Mat og drikkeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Lobby

Kundeanmeldelser - Harbour Grand Hong Kong Hotel, Hongkong

AS-AGWEB-3A02