Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Harbour Grand Hong Kong Hotel

No.23 Oil Street, North Point, Hongkong

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,1

fra 2529 anmeldelser

3 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
7,9
Beliggenhet
7,9
Ansattes arbeid
8,4
Hotellforhold/renslighet
8,7
Romkomfort/standard
8,4
Mat/middag
7,5
Alle anmeldelser (2529)
Sorter etter:
May B. Forretningsreisende Norway, 30. april 2012
Ok, men små"brune" rom

Ikke mye jeg likte her
5,3
Hotellet hadde hatt brann tidligeri i uken, området rundt var stengt for biltrafikk. Vanskelig å få tak i taxi og området rund er ikke spesielt hyggelig å gå i natterstid. Badet passet kun for menn med kun tannbørste og deodorant. Noe mer var det ikke plass til. Jeg mistet toalett mappen i toalettet ( hadde ikke lokk) en gang og fylte den med vann fra springe ( automatisk) 2 ganger. Vann fra dusjen fløt ut over hele badegulvet. Frokostens pris harnmonert ikke med innholdet.Frokostsalen stor og kafeteria-aktig. Måtte be om å få kobet til internett, de hadde glemt det I alt i alt ingen stor opplevelse og kommer ikke til å bo der igjen
Utelivstips: Nærmeste utelivsområde er Lan Kwai Fung og Wan Chai
Rapporter denne anmeldelsen
Tor F. Familie med store barn Norway, 31. august 2011
Nytt litt avsides hotell med flott utsikt

Nytt hotell med oppmerksom betjening. Fantastisk utsikt fra toppetasjens restaurant / bar.
7
Hotell ligger noe borte fra de viktigste severdigheter og handlemuligheter. Greit med drosje og gaaavstand til undergrunn og trikk. Nytt boutiquepreget hotell med god betjening og ok rom. Fantastisk utsikt fra toppetasjens retaurant / bar.
Utelivstips: God kantonesisk lokal restaurant like ved hotellet bak Shell stasjon.
Rapporter denne anmeldelsen
Jan E. Reiste alene Norway, 26. mai 2010
ok

Restauranten på toppen var kjempe bra.
6
Fin utsikt,god beliggenhet og nærhet til butikker marked. God restaurant på toppen av hotellet. Servicen fra resepsjonen var ikke så bra. Spurte om det var ledig bord og om maten var bra ? fikk vi beskjed om å gå opp og se. ingen anbefalinger.Feil med rombestillingen. Frokosten så stor ut men var ikke noe særlig. Men spennende by.
Rapporter denne anmeldelsen
Antonius P. Forretningsreisende Indonesia, 6. februar 2016
nice place to stay

all staff are very nice. fantastic view.
8
Rapporter denne anmeldelsen
Chin M. Par Hong Kong, 31. januar 2016
good service

staff is very helpful, hotel is new and clean,
9,3
Rapporter denne anmeldelsen
Ann F. Forretningsreisende United Kingdom, 20. januar 2016
Jewel in Hong Kong

Close to MTR, great entrance and foyer, staff performance
9,7
Rapporter denne anmeldelsen
Surya D. Par Indonesia, 17. januar 2016
Great views of harbour

Nice harbour view, freindly staffs and location
7,7
staff were friendly and professional, room clean and functional. Close to MTR. nice view .
Rapporter denne anmeldelsen
Shilpa V. Forretningsreisende India, 15. januar 2016
Always pleasure to stay at Harbour grand hotel

Service, rooms, location
9
It's a very good hotel to stay in. I usually stay there when i visit Hong Kong for business. Room size is good, hygene & service is good. Food is also nice, but I wish it was a bit cheaper. I feel restaurent prices here are very expensive. I stay normally at club room & I love their service at 41st floor lounge. It's comfortable, fast & good quality.
Rapporter denne anmeldelsen
Stephanie H. Par Singapore, 14. januar 2016
Awesome Hotel

Service, Thought, Room
10
Very well attentive staff. room service is good.
Rapporter denne anmeldelsen
Antoni H. Familie med store barn Indonesia, 13. januar 2016
average.

location, location, location.
5,3
Rapporter denne anmeldelsen
1-3 av 3 anmeldelser
Harbour Grand Hong Kong Hotel HongkongHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Inne i hotelletHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - TreningsromHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - UtsiktHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - ForretningssenterHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Pub/salongHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - LobbyHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - SvømmebassengHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Pub/salongHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Pub/salongHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - UtsiktHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - SuiteromHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - MøteromHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Mat og drikkeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - GjesteromHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Balkong/terasseHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - GjesteromHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Inne i hotelletHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - GjesteromHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - GjesteromHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Gjesterom


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor nettbasert reise- og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C06