Min konto (innsjekking)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Harbour Grand Hong Kong Hotel

No.23 Oil Street, North Point, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Resepsjon Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Lobby Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Inne i hotellet Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Dansesal Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Svømmebasseng Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Treningsrom Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Spa Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Restaurant
Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Møterom Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Møterom Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Gjesterom Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Gjesterom Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Gjesterom Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Gjesterom Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Gjesterom
Sted: North Point Antall rom: 828
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,1

fra 1635 anmeldelser

Verdi for pengene
7,8
Sted
7,9
Ansattes arbeid
8,4
Hotellforhold/renslighet
8,7
Romkomfort/standard
8,4
Mat/middag
7,4
Alle anmeldelser (1635)
May B. Foretningsreisende Norway, 30. april 2012
Ok, men små"brune" rom

Ikke mye jeg likte her
5,3
Hotellet hadde hatt brann tidligeri i uken, området rundt var stengt for biltrafikk. Vanskelig å få tak i taxi og området rund er ikke spesielt hyggelig å gå i natterstid. Badet passet kun for menn med kun tannbørste og deodorant. Noe mer var det ikke plass til. Jeg mistet toalett mappen i toalettet ( hadde ikke lokk) en gang og fylte den med vann fra springe ( automatisk) 2 ganger. Vann fra dusjen fløt ut over hele badegulvet. Frokostens pris harnmonert ikke med innholdet.Frokostsalen stor og kafeteria-aktig. Måtte be om å få kobet til internett, de hadde glemt det I alt i alt ingen stor opplevelse og kommer ikke til å bo der igjen
Utelivstips: Nærmeste utelivsområde er Lan Kwai Fung og Wan Chai
Tor F. Familie med store barn Norway, 31. august 2011
Nytt litt avsides hotell med flott utsikt

Nytt hotell med oppmerksom betjening. Fantastisk utsikt fra toppetasjens restaurant / bar.
7
Hotell ligger noe borte fra de viktigste severdigheter og handlemuligheter. Greit med drosje og gaaavstand til undergrunn og trikk. Nytt boutiquepreget hotell med god betjening og ok rom. Fantastisk utsikt fra toppetasjens retaurant / bar.
Utelivstips: God kantonesisk lokal restaurant like ved hotellet bak Shell stasjon.
Jan E. Reiste alene Norway, 26. mai 2010
ok

Restauranten på toppen var kjempe bra.
6
Fin utsikt,god beliggenhet og nærhet til butikker marked. God restaurant på toppen av hotellet. Servicen fra resepsjonen var ikke så bra. Spurte om det var ledig bord og om maten var bra ? fikk vi beskjed om å gå opp og se. ingen anbefalinger.Feil med rombestillingen. Frokosten så stor ut men var ikke noe særlig. Men spennende by.
Muhammad R. Småbarnsfamilie Singapore, 21. april 2014
good comfort, near MTR & easy access to fast food.

location, comfort & service
8,3
went for a 5 days trip with my spouse + an infant for a holiday. Hotel is abit on a high side but as compared with other hotels (where my friends whom we meet in HK are staying) is bigger. area is quiet, 5 mins walking to MTR & fast foods like subway, McDonalds & burger kings. Nice view & always looking fwd to end a tiring day back at the hotel. staff is friendly & speak perfect English. Pool & gym is good. catered to all my request. best thing is there is an airport shuttle service (bus) at HKD150/pax to and from hotel (if ur taking taxi it would cost around 300 per trip so for 2 pax, its worth it).
Surya D. Par Indonesia, 12. april 2014
quite nice hotel, professional staffs

Nice View , friendly staffs , location
6,7
The hotel location is set away slightly from "Central" Hong Kong, beautiful views that the rooms have of Hong Kong Harbour, beautiful day and night.
Trevor L. Foretningsreisende New Zealand, 11. april 2014
Conveniently located for my business activities

Location, service, price
8
I was there on business attending external meetings so I did not spend a lot of time at the hotel. Overall the stay was excellent
Robert S. Gruppe Philippines, 6. april 2014
Nice new hotel. Nice rooms and function rooms.

Nice rooms lobby function rooms
7
Good hotel. Tasteful interiors without being tacky like the others. Location a bit off
Trevor O. Par United Kingdom, 5. april 2014
Comfortable and Good Value for Money

Comfortable room. good location and good value
8,7
First a little criticism - there was a large (unnecessarily so) bath tub. Getting in and out was not easy and for children, elderly and mobility challenged could be a problem. That apart it was a very good stay. The huge lobby was impressive. The room was a good size and very comfortable. Throughout the staff were helpful, considerate and professional. The location was good and was just a few minutes walk to MTR and other public transport. Plenty of good eating in the area. In short a very good hotel and will stay there again.
Todd B. Foretningsreisende United States of America, 24. mars 2014
Fine

Value for money
7,3
Gareth J. Reiste alene United Kingdom, 18. mars 2014
A very large hotel that represents good value

Size of room, staff professionalism and bathrooms
7
Generally extremely comfortable, with large comfortable beds all at a good price.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Harbour Grand Hong Kong Hotel HongkongHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - ResepsjonHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - LobbyHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Inne i hotelletHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - DansesalHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - SvømmebassengHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - TreningsromHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - SpaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - MøteromHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - MøteromHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - GjesteromHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - GjesteromHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - GjesteromHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - GjesteromHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Gjesterom

Kundeanmeldelser - Harbour Grand Hong Kong Hotel, Hongkong

AS-AGWEB-3A01