eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Harbour Grand Hong Kong Hotel

No.23 Oil Street, North Point, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Inne i hotellet Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Treningsrom Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Utsikt Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Forretningssenter Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Pub/salong Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Lobby Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Svømmebasseng Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Pub/salong Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Suiterom Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Pub/salong Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Utsikt Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Suiterom
Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Tranport i nærheten Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Møterom Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Mat og drikke Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Lobby
Område North Point Antall rom: 828
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,1

fra 1927 anmeldelser

Verdi for pengene
7,8
Sted
7,9
Ansattes arbeid
8,4
Hotellforhold/renslighet
8,7
Romkomfort/standard
8,4
Mat/middag
7,4
Alle anmeldelser (1927)
Sorter etter:
May B. Foretningsreisende Norway, 30. april 2012
Ok, men små"brune" rom

Ikke mye jeg likte her
5,3
Hotellet hadde hatt brann tidligeri i uken, området rundt var stengt for biltrafikk. Vanskelig å få tak i taxi og området rund er ikke spesielt hyggelig å gå i natterstid. Badet passet kun for menn med kun tannbørste og deodorant. Noe mer var det ikke plass til. Jeg mistet toalett mappen i toalettet ( hadde ikke lokk) en gang og fylte den med vann fra springe ( automatisk) 2 ganger. Vann fra dusjen fløt ut over hele badegulvet. Frokostens pris harnmonert ikke med innholdet.Frokostsalen stor og kafeteria-aktig. Måtte be om å få kobet til internett, de hadde glemt det I alt i alt ingen stor opplevelse og kommer ikke til å bo der igjen
Utelivstips: Nærmeste utelivsområde er Lan Kwai Fung og Wan Chai
Tor F. Familie med store barn Norway, 31. august 2011
Nytt litt avsides hotell med flott utsikt

Nytt hotell med oppmerksom betjening. Fantastisk utsikt fra toppetasjens restaurant / bar.
7
Hotell ligger noe borte fra de viktigste severdigheter og handlemuligheter. Greit med drosje og gaaavstand til undergrunn og trikk. Nytt boutiquepreget hotell med god betjening og ok rom. Fantastisk utsikt fra toppetasjens retaurant / bar.
Utelivstips: God kantonesisk lokal restaurant like ved hotellet bak Shell stasjon.
Jan E. Reiste alene Norway, 26. mai 2010
ok

Restauranten på toppen var kjempe bra.
6
Fin utsikt,god beliggenhet og nærhet til butikker marked. God restaurant på toppen av hotellet. Servicen fra resepsjonen var ikke så bra. Spurte om det var ledig bord og om maten var bra ? fikk vi beskjed om å gå opp og se. ingen anbefalinger.Feil med rombestillingen. Frokosten så stor ut men var ikke noe særlig. Men spennende by.
Shilpa V. Foretningsreisende Singapore, 15. november 2014
Annoying long wait for check in, expensive food

Cheap room rent, food quality is good, cleanliness
6
Extremely disappointed with service - check in was supposed to be at 3.30pm but I got my room at 10.30pm. There was no reason given, no refund or upgrade. Staff Only kept saying sorry & gave me a free drink voucher at lounge. But no refund or concession given on room rent since it was almost half day passed already. Did not suite the 5 star standard. I saw huge crowd of customers waiting for their rooms. Shows lack of planning & poor management. After long wait & travelling I felt a bit unwell & wanted to have basic painkiller tablet & mussel pain spray, which should be easily available in hotels first aid box. But they didn't provide & suggested me to go to 7 Eleven. Irritating experience. Food is good but extremely expensive. Spa is so so, expensive. Location is away from central business area, but nearby mtr helped. Overall felt that it didn't live upto 5star standard at all
King L. Par Hong Kong, 9. november 2014
Nice location, nice hotel

Good sea view, clean hotel, good location
7,7
Take a little bit long to check in
Surya D. Par Indonesia, 8. november 2014
Awesome service, great view, clean and comfortable

Good service, staff friendly, clean room
7
This hotel always good service and the staff are very helpful at all times. The hotel is close to the MTR and shuttle bus service.
David N. Foretningsreisende United States of America, 2. november 2014
great gym

gym
8,7
Sebastian P. Foretningsreisende Germany, 26. oktober 2014
Great stay

Great room. Good staff. Close to mtr
9
Great!!!
Tracey J. Par Australia, 26. oktober 2014
Not worth money

On,y positive was staff Restaraunts on 41st floor food expensive and very average
5,3
Would not stay at hotel again Staff very good but Hotel requires some work and refurbishment Toiletries not worth using Food not rated well and preferred in end local areas. Not worth money next few hotels we stayed in were cheaper and worth the money.
Xu P. Foretningsreisende China, 25. oktober 2014
Awesome stay

staff, service, location
10
I stayed for four nights and it was very enjoyable.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Harbour Grand Hong Kong Hotel HongkongHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Inne i hotelletHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - TreningsromHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - UtsiktHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - ForretningssenterHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Pub/salongHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - LobbyHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - SvømmebassengHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Pub/salongHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - SuiteromHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Pub/salongHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - UtsiktHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - SuiteromHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - MøteromHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Mat og drikkeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Lobby

Kundeanmeldelser - Harbour Grand Hong Kong Hotel, Hongkong

AS-AGWEB-3A08