eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Harbour Grand Hong Kong Hotel

No.23 Oil Street, North Point, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Inne i hotellet Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Treningsrom Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Utsikt Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Forretningssenter Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Pub/salong Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Lobby Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Svømmebasseng Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Pub/salong Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Suiterom Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Pub/salong Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Utsikt Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Suiterom
Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Tranport i nærheten Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Møterom Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Mat og drikke Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Restaurant
Område North Point Antall rom: 828
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,1

fra 2144 anmeldelser

Verdi for pengene
7,8
Beliggenhet
7,9
Ansattes arbeid
8,4
Hotellforhold/renslighet
8,7
Romkomfort/standard
8,4
Mat/middag
7,4
Alle anmeldelser (2144)
Sorter etter:
May B. Foretningsreisende Norway, 30. april 2012
Ok, men små"brune" rom

Ikke mye jeg likte her
5,3
Hotellet hadde hatt brann tidligeri i uken, området rundt var stengt for biltrafikk. Vanskelig å få tak i taxi og området rund er ikke spesielt hyggelig å gå i natterstid. Badet passet kun for menn med kun tannbørste og deodorant. Noe mer var det ikke plass til. Jeg mistet toalett mappen i toalettet ( hadde ikke lokk) en gang og fylte den med vann fra springe ( automatisk) 2 ganger. Vann fra dusjen fløt ut over hele badegulvet. Frokostens pris harnmonert ikke med innholdet.Frokostsalen stor og kafeteria-aktig. Måtte be om å få kobet til internett, de hadde glemt det I alt i alt ingen stor opplevelse og kommer ikke til å bo der igjen
Utelivstips: Nærmeste utelivsområde er Lan Kwai Fung og Wan Chai
Tor F. Familie med store barn Norway, 31. august 2011
Nytt litt avsides hotell med flott utsikt

Nytt hotell med oppmerksom betjening. Fantastisk utsikt fra toppetasjens restaurant / bar.
7
Hotell ligger noe borte fra de viktigste severdigheter og handlemuligheter. Greit med drosje og gaaavstand til undergrunn og trikk. Nytt boutiquepreget hotell med god betjening og ok rom. Fantastisk utsikt fra toppetasjens retaurant / bar.
Utelivstips: God kantonesisk lokal restaurant like ved hotellet bak Shell stasjon.
Jan E. Reiste alene Norway, 26. mai 2010
ok

Restauranten på toppen var kjempe bra.
6
Fin utsikt,god beliggenhet og nærhet til butikker marked. God restaurant på toppen av hotellet. Servicen fra resepsjonen var ikke så bra. Spurte om det var ledig bord og om maten var bra ? fikk vi beskjed om å gå opp og se. ingen anbefalinger.Feil med rombestillingen. Frokosten så stor ut men var ikke noe særlig. Men spennende by.
Mongkolaya R. Par Thailand, 17. april 2015
very nice harbour view

good view, nice room, close to MTR
10
excellent
Andrew N. Par United States of America, 13. april 2015
Nice hotel in a great location

Great location with MTR close by, very clean hotel with professional staff, great view from room.
8,3
First of all make sure you have the Cantonese name for this hotel as the English name is nothing like the Cantonese and most taxi drivers will not know the English name. Other than that the hotel is in a great location very close to a MTR station and with many restaurants within walking distance. We did not dine at the hotel so I gave it a 3 for being neutral on that area. The room has a great view of the harbor. The room was on the small side and the bathroom sink was in an awkward position where the faucet was on the side so it is very easy to have water splash everywhere. Also the shower door did a poor job of closing completely so water leaked easily from it. Staff was very professional and house keeping answered requests very quickly and with friendly service.
Paul W. Småbarnsfamilie United Kingdom, 13. april 2015
Habour Grand

The breakfast was excellent, perhaps the best we have had in any hotel, the bed was very comfortable- we had our best night sleep for a long time. The staff were helpful and radiant
9
Very pleasant
Wee M. Par Singapore, 12. april 2015
Wonderful 4 nights stayed

Friendly staff, nice room & bed
9
Weng I. Par Macau, 12. april 2015
not very clean

the staff were very nice and helpful. it is very close to MTR station. the view was nice
7
the cups in the bathroom had hair and white watermark in them. otherwise the room looks clean.
Frances H. Foretningsreisende Hong Kong, 11. april 2015
Good location, nice view

Good location, nice view
9,3
Good location, nice view
Serene S. Foretningsreisende Singapore, 10. april 2015
Stay with a nice view

location, clean and view
10
Comfortable and convenient

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Harbour Grand Hong Kong Hotel HongkongHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Inne i hotelletHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - TreningsromHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - UtsiktHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - ForretningssenterHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Pub/salongHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - LobbyHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - SvømmebassengHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Pub/salongHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - SuiteromHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Pub/salongHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - UtsiktHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - SuiteromHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - MøteromHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Mat og drikkeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Restaurant


AS-AGWEB-3A06