Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Harbour Grand Hong Kong Hotel

No.23 Oil Street, North Point, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Inne i hotellet Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Treningsrom Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Utsikt Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Forretningssenter Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Pub/salong Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Lobby Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Svømmebasseng Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Pub/salong Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Pub/salong Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Utsikt Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Suiterom Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet
Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Tranport i nærheten Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Møterom Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Mat og drikke Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Gjesterom
Område North Point Antall rom: 828
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,1

fra 2242
anmeldelser

Verdi for pengene
7,8
Beliggenhet
7,9
Ansattes arbeid
8,4
Hotellforhold/renslighet
8,7
Romkomfort/standard
8,4
Mat/middag
7,5
Alle anmeldelser (2242)
Sorter etter:
May B. Foretningsreisende Norway, 30. april 2012
Ok, men små"brune" rom

Ikke mye jeg likte her
5,3
Hotellet hadde hatt brann tidligeri i uken, området rundt var stengt for biltrafikk. Vanskelig å få tak i taxi og området rund er ikke spesielt hyggelig å gå i natterstid. Badet passet kun for menn med kun tannbørste og deodorant. Noe mer var det ikke plass til. Jeg mistet toalett mappen i toalettet ( hadde ikke lokk) en gang og fylte den med vann fra springe ( automatisk) 2 ganger. Vann fra dusjen fløt ut over hele badegulvet. Frokostens pris harnmonert ikke med innholdet.Frokostsalen stor og kafeteria-aktig. Måtte be om å få kobet til internett, de hadde glemt det I alt i alt ingen stor opplevelse og kommer ikke til å bo der igjen
Utelivstips: Nærmeste utelivsområde er Lan Kwai Fung og Wan Chai
Tor F. Familie med store barn Norway, 31. august 2011
Nytt litt avsides hotell med flott utsikt

Nytt hotell med oppmerksom betjening. Fantastisk utsikt fra toppetasjens restaurant / bar.
7
Hotell ligger noe borte fra de viktigste severdigheter og handlemuligheter. Greit med drosje og gaaavstand til undergrunn og trikk. Nytt boutiquepreget hotell med god betjening og ok rom. Fantastisk utsikt fra toppetasjens retaurant / bar.
Utelivstips: God kantonesisk lokal restaurant like ved hotellet bak Shell stasjon.
Jan E. Reiste alene Norway, 26. mai 2010
ok

Restauranten på toppen var kjempe bra.
6
Fin utsikt,god beliggenhet og nærhet til butikker marked. God restaurant på toppen av hotellet. Servicen fra resepsjonen var ikke så bra. Spurte om det var ledig bord og om maten var bra ? fikk vi beskjed om å gå opp og se. ingen anbefalinger.Feil med rombestillingen. Frokosten så stor ut men var ikke noe særlig. Men spennende by.
Edcon G. Foretningsreisende Canada, 29. juni 2015
Good price and great harbour view

Quality, Location, Price
10
Unbeatable to find a 5-star hotel in HK that costs under $1K and with such hgh quality of rooms and harbourview!
Jill C. Par Taiwan, 28. juni 2015
Good location and fantastic harbour view

The harbour view is quite good! Club lounge offer complimentary afternoon tea and evening cocktail with variety choice of beverage. Location of the hotel is really convenient.
9,7
Harbour Grand HK is really an awesome hotel. Room facility and amenities are quite good. The harbour view in room, restaurant and club lounge are all fantastic no matter in day and night. We really enjoy the time in club lounge with the comfort atmosphere and there are various choices for beverage. Club receptionist is helpful and kind. I will absolutely come back next time.
Edcon G. Småbarnsfamilie Canada, 28. juni 2015
Great Harbourview and Decor at good price

Price, Location, View
10
I truly hope this hotel can keep it at a low room rate because this is a great deal for people who does not like to live in the busy metro areas and enjoy the great rooms and harbour view
Ng S. Småbarnsfamilie Singapore, 23. juni 2015
Clean room & fantastic sea view

Room is very clean; Fantastics sea view & Convenient Location.
9,7
My stay at Harbour Grand was great! The free shuttle bus service (H2) from Hong Kong station to Harbour Grand hotel was very convenient. No hassle in trying to move the luggage from point to point. The hotel room was very clean and the staff there are really very friendly. Also, the hotel location is very near to Fortress MTR station (5 mins walk). The hotel rate is very reasonable. I will definitely recommend this hotel to anyone who will be visiting Hong Kong.
Andrew D. Par United Kingdom, 16. juni 2015
To be recommended

Comfort, great views, great harbour club advantages
9,7
Fantastic
Enrico F. Par Indonesia, 14. juni 2015
Best valied 5 star hotel

Quality, Quality, Price
9,3
I would NOT stay in another hotel in Hong Kong! This hotel is the best valued 5 star hotel ANYWHERE. The p Hotel is clean, bed is fluffy like sleeping on clouds. The comforter just falls on you and best thing is they have 13 selections of pillows! The biggest downside is just the location which is still manageable as it is 5 min walk from MTR and 3 stops from causeway bay!
Terence J. Foretningsreisende Malaysia, 13. juni 2015
Value for money

Staffs reception front dest at the harbour club , the ladies for the make up room was very friendly . And the view
8
Over all its was a pleasant stayed. But was disappointed in the evening drink session with the staffs being not very professional .

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Harbour Grand Hong Kong Hotel HongkongHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Inne i hotelletHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - TreningsromHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - UtsiktHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - ForretningssenterHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Pub/salongHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - LobbyHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - SvømmebassengHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Pub/salongHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Pub/salongHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - UtsiktHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - SuiteromHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - MøteromHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Mat og drikkeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hongkong - Gjesterom

Kundeanmeldelser - Harbour Grand Hong Kong Hotel, Hongkong

Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3A07