eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Heritage Hotel

Roxas Boulevard corner EDSA, Pasay City, Pasay Airport Area, Manila, Filippinene (Vis kart)

Reserver nå!

Heritage Hotel Manila - Utsiden av hotellet Heritage Hotel Manila - Lobby Heritage Hotel Manila - Lobby Heritage Hotel Manila - Lobby Heritage Hotel Manila - Resepsjon Heritage Hotel Manila - Pub/salong Heritage Hotel Manila - Buffet Heritage Hotel Manila - Restaurant Heritage Hotel Manila - Svømmebasseng Heritage Hotel Manila - Direktørsalong Heritage Hotel Manila - Dansesal Heritage Hotel Manila - Dansesal Heritage Hotel Manila - Dansesal Heritage Hotel Manila - Utsikt Heritage Hotel Manila - Restaurant Heritage Hotel Manila - Gjesterom
Heritage Hotel Manila - Gjesterom Heritage Hotel Manila - Suiterom Heritage Hotel Manila - Suiterom Heritage Hotel Manila - Direktørsalong Heritage Hotel Manila - Direktørsalong Heritage Hotel Manila - Restaurant Heritage Hotel Manila - Restaurant Heritage Hotel Manila - Restaurant Heritage Hotel Manila - Svømmebasseng Heritage Hotel Manila - Treningsrom Heritage Hotel Manila - Treningsrom Heritage Hotel Manila - Treningsrom
Område Pasay Airport Area Antall rom: 450

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,5

fra 5245 anmeldelser

Verdi for pengene
7,2
Sted
8,1
Ansattes arbeid
7,5
Hotellforhold/renslighet
7,4
Romkomfort/standard
7,6
Mat/middag
7,0
Alle anmeldelser (5245)
Sorter etter:
Stian F. Småbarnsfamilie Norway, 11. januar 2014
dårlig service

ingen ting
4,3
booket feil dager 1 dag forseint og de i resepsjon kunne ikke gjøre om på selv om de hadde ledig rom ,
Ann-Eva L. Par Sweden, 27. mai 2013
Jätte dyrt en coca cola kostade 35 kr på hotellet.

Gymet poolen nära flygplats
5,7
Tråkig upplevelse fick betala jätte dyrt för att ha rummet några extra timmar (fullt pris)
Jan W. Reiste alene Norway, 8. desember 2011
sentralt hotel litt slitt

beliggenhet
7
Likte beliggenhet og service litt slitt hotell men ok. Kommer tilbake neste gang.
Tips om sightseeing/attraksjoner: Ikke forvent så mye litt slitt
Frithjof F. Reiste alene Norway, 4. mars 2010
Gd valuta for pengene

Rask og grei bestilling paa Agda. Bra hotell, fine rom og vennlig service
7,7
Absolutt en god opplevelse i forhold til prisen.Pene grene rom til den prisen. Meget vennlig personale i housekeeping og restaranter. Ok i resepsjon, men litt lang tid for utsjekking. Dette har jeg ogsaa opplevet her for. Bedre med tomt kjoleskap og godt med complimentary water. Hotel car til og flyplassen bra. Meget hyggelig sjaafor. Alt i alt et vellykket stop-over i Manila paa vei til Boracay.
Mark M. Par Australia, 22. juli 2014
Awesome!

location, friendliness, Quiet!
8
Nothing to Complain.
Arthur V. Par Saudi Arabia, 22. juli 2014
Comfortable stay

good staff,cleanliness and safety
7,7
I will stay again
Esmeralda R. Småbarnsfamilie Philippines, 21. juli 2014
Fair enough

Location, fair price and nearest to shopping area
6,7
Lloyd R. Gruppe Australia, 21. juli 2014
My stay in Heritage Hotel was fantastic.

Clean Buffet breakfast Friendly staff
8
My stay was awesome. The complimentary breakfast is always interesting since they showcase variety of choices. The exterior may look old but the interior looks elegant.
Ooi C. Foretningsreisende Malaysia, 21. juli 2014
Business trip

friendly staff, attentive, thoughtful
7
Miriam A. Gruppe Philippines, 20. juli 2014
Okay for a short stay

Centrally located, close to shopping mall, near airport
6
We stayed overnight. Comfortable bed, no extra charge for extra linen and pillows. Great food but limited choices.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Heritage Hotel ManilaHeritage Hotel Manila - Utsiden av hotelletHeritage Hotel Manila - LobbyHeritage Hotel Manila - LobbyHeritage Hotel Manila - LobbyHeritage Hotel Manila - ResepsjonHeritage Hotel Manila - Pub/salongHeritage Hotel Manila - BuffetHeritage Hotel Manila - RestaurantHeritage Hotel Manila - SvømmebassengHeritage Hotel Manila - DirektørsalongHeritage Hotel Manila - DansesalHeritage Hotel Manila - DansesalHeritage Hotel Manila - DansesalHeritage Hotel Manila - UtsiktHeritage Hotel Manila - RestaurantHeritage Hotel Manila - GjesteromHeritage Hotel Manila - GjesteromHeritage Hotel Manila - SuiteromHeritage Hotel Manila - SuiteromHeritage Hotel Manila - DirektørsalongHeritage Hotel Manila - DirektørsalongHeritage Hotel Manila - RestaurantHeritage Hotel Manila - RestaurantHeritage Hotel Manila - RestaurantHeritage Hotel Manila - SvømmebassengHeritage Hotel Manila - TreningsromHeritage Hotel Manila - TreningsromHeritage Hotel Manila - TreningsromHeritage Hotel Manila - OmgivelserHeritage Hotel Manila - OmgivelserHeritage Hotel Manila - LobbyHeritage Hotel Manila - DansesalHeritage Hotel Manila - GjesteromHeritage Hotel Manila - RestaurantHeritage Hotel Manila - GolfbaneHeritage Hotel Manila - DirektørsalongHeritage Hotel Manila - GjesteromHeritage Hotel Manila - GjesteromHeritage Hotel Manila - GjesteromHeritage Hotel Manila - GjesteromHeritage Hotel Manila - LobbyHeritage Hotel Manila - GjesteromHeritage Hotel Manila - GjesteromHeritage Hotel Manila - ResepsjonHeritage Hotel Manila - SuiteromHeritage Hotel Manila - SuiteromHeritage Hotel Manila - Suiterom


AS-AGWEB-3B07