eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Heritage Hotel

Roxas Boulevard corner EDSA, Pasay City, Pasay Airport Area, Manila, Filippinene (Vis kart)

Reserver nå!

Heritage Hotel Manila - Utsiden av hotellet Heritage Hotel Manila - Svømmebasseng Heritage Hotel Manila - Svømmebasseng Heritage Hotel Manila - Lobby Heritage Hotel Manila - Dansesal Heritage Hotel Manila - Gjesterom Heritage Hotel Manila - Restaurant Heritage Hotel Manila - Golfbane Heritage Hotel Manila - Direktørsalong Heritage Hotel Manila - Gjesterom Heritage Hotel Manila - Gjesterom Heritage Hotel Manila - Gjesterom Heritage Hotel Manila - Gjesterom Heritage Hotel Manila - Lobby Heritage Hotel Manila - Gjesterom Heritage Hotel Manila - Gjesterom
Heritage Hotel Manila - Resepsjon Heritage Hotel Manila - Suiterom Heritage Hotel Manila - Suiterom Heritage Hotel Manila - Suiterom
Område Pasay Airport Area Antall rom: 450

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,5

fra 6023 anmeldelser

Verdi for pengene
7,2
Beliggenhet
8,1
Ansattes arbeid
7,5
Hotellforhold/renslighet
7,4
Romkomfort/standard
7,6
Mat/middag
7,0
Alle anmeldelser (6023)
Sorter etter:
Gunnar N. Småbarnsfamilie Norway, 1. oktober 2014
Bra utgangspunkt for å utforske Manila

Knall frokost , beliggenhet,rask innsjekk
7
Hotellet er på ingen måte et 5 stjernes hotel ,det er gammelt og spesielt rommene bærer preg av dette ,men det har en flott beliggenhet for og utforske Manila by .frokosten er god med svært godt utvalg,koselig og hjelpsom bekjening,totalt sett er det helt greit men dyrt i forhold til mange andre hotel med vell så bra standard !
Stian F. Småbarnsfamilie Norway, 11. januar 2014
dårlig service

ingen ting
4,3
booket feil dager 1 dag forseint og de i resepsjon kunne ikke gjøre om på selv om de hadde ledig rom ,
Ann-Eva L. Par Sweden, 27. mai 2013
Jätte dyrt en coca cola kostade 35 kr på hotellet.

Gymet poolen nära flygplats
5,7
Tråkig upplevelse fick betala jätte dyrt för att ha rummet några extra timmar (fullt pris)
Jan W. Reiste alene Norway, 8. desember 2011
sentralt hotel litt slitt

beliggenhet
7
Likte beliggenhet og service litt slitt hotell men ok. Kommer tilbake neste gang.
Tips om sightseeing/attraksjoner: Ikke forvent så mye litt slitt
Frithjof F. Reiste alene Norway, 4. mars 2010
Gd valuta for pengene

Rask og grei bestilling paa Agda. Bra hotell, fine rom og vennlig service
7,7
Absolutt en god opplevelse i forhold til prisen.Pene grene rom til den prisen. Meget vennlig personale i housekeeping og restaranter. Ok i resepsjon, men litt lang tid for utsjekking. Dette har jeg ogsaa opplevet her for. Bedre med tomt kjoleskap og godt med complimentary water. Hotel car til og flyplassen bra. Meget hyggelig sjaafor. Alt i alt et vellykket stop-over i Manila paa vei til Boracay.
William G. Par United States of America, 2. mars 2015
Gentle Giant

Cleanliness, proximity, food
9,7
The staff were always friendly and eager to assist however they could. The breakfast is full of options. The room was clean and overall the client was clean.
Susan D. Reiste alene United States of America, 2. mars 2015
friendly staff, excellent accommodation.

near the airport, near a church, nice, nest comfortable rooms, friendly front desk staff.
10
Comfortable all the way.
Mario B. Par United States of America, 1. mars 2015
Dazed

Location, staff and price
8,3
I was surprised that breakfast was not included , WIFI not free and I presented my senior card upon checked in I was disappointed that the discount was not given instead they gave me an extra bed. The food is overpriced in the dining.
Tim H. Småbarnsfamilie United States of America, 28. februar 2015
Heritage Hotel Review

Safe, good value, pleasant environment
8
John A. Reiste alene Philippines, 28. februar 2015
very excellent service

very nice hotel, very clean. friendly staff
9
Heritage hotel is a very nice hotel that i love to stay everytime im in manila

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Heritage Hotel ManilaHeritage Hotel Manila - Utsiden av hotelletHeritage Hotel Manila - SvømmebassengHeritage Hotel Manila - SvømmebassengHeritage Hotel Manila - LobbyHeritage Hotel Manila - DansesalHeritage Hotel Manila - GjesteromHeritage Hotel Manila - RestaurantHeritage Hotel Manila - GolfbaneHeritage Hotel Manila - DirektørsalongHeritage Hotel Manila - GjesteromHeritage Hotel Manila - GjesteromHeritage Hotel Manila - GjesteromHeritage Hotel Manila - GjesteromHeritage Hotel Manila - LobbyHeritage Hotel Manila - GjesteromHeritage Hotel Manila - GjesteromHeritage Hotel Manila - ResepsjonHeritage Hotel Manila - SuiteromHeritage Hotel Manila - SuiteromHeritage Hotel Manila - Suiterom


AS-AGWEB-3C01