Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Heritage Hotel

Roxas Boulevard corner EDSA, Pasay City, Pasay Airport Area, Manila, Filippinene (Vis kart)

Reserver nå!

Heritage Hotel Manila - Utsiden av hotellet Heritage Hotel Manila - Svømmebasseng Heritage Hotel Manila - Svømmebasseng Heritage Hotel Manila - Lobby Heritage Hotel Manila - Dansesal Heritage Hotel Manila - Gjesterom Heritage Hotel Manila - Restaurant Heritage Hotel Manila - Golfbane Heritage Hotel Manila - Direktørsalong Heritage Hotel Manila - Gjesterom Heritage Hotel Manila - Gjesterom Heritage Hotel Manila - Gjesterom Heritage Hotel Manila - Gjesterom Heritage Hotel Manila - Lobby Heritage Hotel Manila - Gjesterom Heritage Hotel Manila - Gjesterom
Heritage Hotel Manila - Resepsjon Heritage Hotel Manila - Suiterom Heritage Hotel Manila - Suiterom Heritage Hotel Manila - Suiterom
Område Pasay Airport Area Antall rom: 450

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,5

fra 6140 anmeldelser

Verdi for pengene
7,2
Beliggenhet
8,1
Ansattes arbeid
7,5
Hotellforhold/renslighet
7,4
Romkomfort/standard
7,6
Mat/middag
7,0
Alle anmeldelser (6140)
Sorter etter:
Gunnar N. Småbarnsfamilie Norway, 1. oktober 2014
Bra utgangspunkt for å utforske Manila

Knall frokost , beliggenhet,rask innsjekk
7
Hotellet er på ingen måte et 5 stjernes hotel ,det er gammelt og spesielt rommene bærer preg av dette ,men det har en flott beliggenhet for og utforske Manila by .frokosten er god med svært godt utvalg,koselig og hjelpsom bekjening,totalt sett er det helt greit men dyrt i forhold til mange andre hotel med vell så bra standard !
Stian F. Småbarnsfamilie Norway, 11. januar 2014
dårlig service

ingen ting
4,3
booket feil dager 1 dag forseint og de i resepsjon kunne ikke gjøre om på selv om de hadde ledig rom ,
Ann-Eva L. Par Sweden, 27. mai 2013
Jätte dyrt en coca cola kostade 35 kr på hotellet.

Gymet poolen nära flygplats
5,7
Tråkig upplevelse fick betala jätte dyrt för att ha rummet några extra timmar (fullt pris)
Jan W. Reiste alene Norway, 8. desember 2011
sentralt hotel litt slitt

beliggenhet
7
Likte beliggenhet og service litt slitt hotell men ok. Kommer tilbake neste gang.
Tips om sightseeing/attraksjoner: Ikke forvent så mye litt slitt
Frithjof F. Reiste alene Norway, 4. mars 2010
Gd valuta for pengene

Rask og grei bestilling paa Agda. Bra hotell, fine rom og vennlig service
7,7
Absolutt en god opplevelse i forhold til prisen.Pene grene rom til den prisen. Meget vennlig personale i housekeeping og restaranter. Ok i resepsjon, men litt lang tid for utsjekking. Dette har jeg ogsaa opplevet her for. Bedre med tomt kjoleskap og godt med complimentary water. Hotel car til og flyplassen bra. Meget hyggelig sjaafor. Alt i alt et vellykket stop-over i Manila paa vei til Boracay.
Redentor C. Par Philippines, 23. april 2015
Overnight Celebration

Availability of room, accessibility to MOA, PICC, staff provided me with my request.
8
Our room was ready when we arrived. We were provided with parking in spite of an activity in the hotel. Shuttle bus to and from MOA was ontime.
Jessie B. Familie med store barn United Kingdom, 17. april 2015
Good place. Food is bit pricey.

Location , security and accessibility
8,3
Good fun
Anthony G. Familie med store barn United States of America, 12. april 2015
Value for the money

Location, friendly staff, availability of resources
8,3
Great...
Kilby G. Par United States of America, 12. april 2015
review

location room staffgreat
8
Great
Shaun L. Par United Kingdom, 11. april 2015
Could have been better

Great breakfast, good location, not to far from the airport
6,3
We stayed her on two separate occasions. The first stay was positive, great breakfast with a huge selection to choose from. Drinks are over priced. The second stay was poor dirty room, the bathroom was filthy and we did complain and got moved. The hotel does have a musky smell to it even in the suite rooms. Staff are very helpful.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Heritage Hotel ManilaHeritage Hotel Manila - Utsiden av hotelletHeritage Hotel Manila - SvømmebassengHeritage Hotel Manila - SvømmebassengHeritage Hotel Manila - LobbyHeritage Hotel Manila - DansesalHeritage Hotel Manila - GjesteromHeritage Hotel Manila - RestaurantHeritage Hotel Manila - GolfbaneHeritage Hotel Manila - DirektørsalongHeritage Hotel Manila - GjesteromHeritage Hotel Manila - GjesteromHeritage Hotel Manila - GjesteromHeritage Hotel Manila - GjesteromHeritage Hotel Manila - LobbyHeritage Hotel Manila - GjesteromHeritage Hotel Manila - GjesteromHeritage Hotel Manila - ResepsjonHeritage Hotel Manila - SuiteromHeritage Hotel Manila - SuiteromHeritage Hotel Manila - Suiterom


AS-AGWEB-3B02