Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Heritage Hotel

Roxas Boulevard corner EDSA, Pasay City, Pasay Airport Area, Manila, Filippinene (Vis kart)

Reserver nå!

Heritage Hotel Manila - Utsiden av hotellet Heritage Hotel Manila - Svømmebasseng Heritage Hotel Manila - Svømmebasseng Heritage Hotel Manila - Lobby Heritage Hotel Manila - Dansesal Heritage Hotel Manila - Gjesterom Heritage Hotel Manila - Restaurant Heritage Hotel Manila - Golfbane Heritage Hotel Manila - Direktørsalong Heritage Hotel Manila - Gjesterom Heritage Hotel Manila - Gjesterom Heritage Hotel Manila - Gjesterom Heritage Hotel Manila - Gjesterom Heritage Hotel Manila - Lobby Heritage Hotel Manila - Gjesterom Heritage Hotel Manila - Gjesterom
Heritage Hotel Manila - Resepsjon Heritage Hotel Manila - Suiterom Heritage Hotel Manila - Suiterom Heritage Hotel Manila - Suiterom
Område Pasay Airport Area Antall rom: 450

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,5

fra 6329
anmeldelser

Verdi for pengene
7,2
Beliggenhet
8,1
Ansattes arbeid
7,5
Hotellforhold/renslighet
7,4
Romkomfort/standard
7,6
Mat/middag
7,0
Alle anmeldelser (6329)
Sorter etter:
Thor J. Familie med store barn Norway, 11. juli 2015
To netter i manila.

Bra service. Mye frokost utvalg, bra beliggenhet forhold til sentrum.
7,3
Vi var fornøyd men vedlikehold går igjen på alle hoteller at det er ikke prioritering.
Rapporter denne anmeldelsen
Gunnar N. Småbarnsfamilie Norway, 1. oktober 2014
Bra utgangspunkt for å utforske Manila

Knall frokost , beliggenhet,rask innsjekk
7
Hotellet er på ingen måte et 5 stjernes hotel ,det er gammelt og spesielt rommene bærer preg av dette ,men det har en flott beliggenhet for og utforske Manila by .frokosten er god med svært godt utvalg,koselig og hjelpsom bekjening,totalt sett er det helt greit men dyrt i forhold til mange andre hotel med vell så bra standard !
Rapporter denne anmeldelsen
Stian F. Småbarnsfamilie Norway, 11. januar 2014
dårlig service

ingen ting
4,3
booket feil dager 1 dag forseint og de i resepsjon kunne ikke gjøre om på selv om de hadde ledig rom ,
Rapporter denne anmeldelsen
Ann-Eva L. Par Sweden, 27. mai 2013
Jätte dyrt en coca cola kostade 35 kr på hotellet.

Gymet poolen nära flygplats
5,7
Tråkig upplevelse fick betala jätte dyrt för att ha rummet några extra timmar (fullt pris)
Rapporter denne anmeldelsen
Jan W. Reiste alene Norway, 8. desember 2011
sentralt hotel litt slitt

beliggenhet
7
Likte beliggenhet og service litt slitt hotell men ok. Kommer tilbake neste gang.
Tips om sightseeing/attraksjoner: Ikke forvent så mye litt slitt
Rapporter denne anmeldelsen
Frithjof F. Reiste alene Norway, 4. mars 2010
Gd valuta for pengene

Rask og grei bestilling paa Agda. Bra hotell, fine rom og vennlig service
7,7
Absolutt en god opplevelse i forhold til prisen.Pene grene rom til den prisen. Meget vennlig personale i housekeeping og restaranter. Ok i resepsjon, men litt lang tid for utsjekking. Dette har jeg ogsaa opplevet her for. Bedre med tomt kjoleskap og godt med complimentary water. Hotel car til og flyplassen bra. Meget hyggelig sjaafor. Alt i alt et vellykket stop-over i Manila paa vei til Boracay.
Rapporter denne anmeldelsen
Jucinda B. Familie med store barn Philippines, 26. juli 2015
Place to Stay in Manila

Good Location / Room comfort / Cleanliness
8,3
Excellent! The only problem I have encountered was the check in. Early check in are charged. May I suggest to give considerations to Senior Citizen like me! .Thanks. Other than this, the over all evaluation is Excellent!
Rapporter denne anmeldelsen
Peter P. Par Australia, 23. juli 2015
GREAT PLACE TO STAY IN THE PHILLIES

Staff performance, food and location
10
Our stay there as usual was great. Didn't arrive until just on midnight, tired and hungry from our trip from Australia and the staff looked after us exceptionally well. Bar was still open and food was available. The room was as comfortable as ever and the bed was just luxurious. This hotel is close to the Mall of Asia and just 30 minutes to the airport. Stay there people it's a nice place
Rapporter denne anmeldelsen
Chunchia M. Foretningsreisende Taiwan, 20. juli 2015
wow carzy

no
5
price is more expansive than website show ,rediculous。 and can't change living day. no return any mony,rediculous,too. room price high & no breakfast and wifi
Rapporter denne anmeldelsen
Mieldie A. Småbarnsfamilie Philippines, 19. juli 2015
Not much Satisfied

1. Location, 2. friendly and professional staff , 3. Clean
7
I booked in Agoda, and they mentioned our room is upgraded, but then when we went there and checked in, our room is liked an ordinary room, small. Hotel staff were very nice.
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Heritage Hotel ManilaHeritage Hotel Manila - Utsiden av hotelletHeritage Hotel Manila - SvømmebassengHeritage Hotel Manila - SvømmebassengHeritage Hotel Manila - LobbyHeritage Hotel Manila - DansesalHeritage Hotel Manila - GjesteromHeritage Hotel Manila - RestaurantHeritage Hotel Manila - GolfbaneHeritage Hotel Manila - DirektørsalongHeritage Hotel Manila - GjesteromHeritage Hotel Manila - GjesteromHeritage Hotel Manila - GjesteromHeritage Hotel Manila - GjesteromHeritage Hotel Manila - LobbyHeritage Hotel Manila - GjesteromHeritage Hotel Manila - GjesteromHeritage Hotel Manila - ResepsjonHeritage Hotel Manila - SuiteromHeritage Hotel Manila - SuiteromHeritage Hotel Manila - Suiterom


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3A04