Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Hilton Berlin Hotel

Mohrenstrasse 30, Mitte, Berlin, Tyskland 10117

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,6

fra 197 anmeldelser

2 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
8,1
Beliggenhet
9,4
Ansattes arbeid
8,5
Hotellforhold/renslighet
9,0
Romkomfort/standard
8,6
Mat/middag
7,9
Alle anmeldelser (197)
Sorter etter:
Tove S. Par Norway, 2. mai 2016
Stort og rommelig
6,3
Vi sjekket inn og kom opp til et værelse der sengen var benyttet, håndklene lå våte i dusjen og bosset fra den medbrakte lunsjpakken stod på bordet. Tyvlånt rom? Vi fikk et nytt. Rommene er greie, madrassene er meget faste/ harde, badet er lekkert. Hotellet er gammelt, og det merkes best på manglende lydtetthet fra gang og naborom. Frokosten var deilig.
Rapporter denne anmeldelsen
Carl L. Par Norway, 18. desember 2013
Morsomme og flotte julemarkeder.

Sentralt, fine omgivelser og fint rom.
9,3
Kan anbefales, bare gode opplevelser. Nærheten til de fleste attraksjoner, gjorde at vi gikk mye til fotts, samt at vi kunne ta undergrunnen rett til døren. Vi fikk noen fine dager før jul. kr. 200,- for frokost på hotellet var kanskje noe i overkant.
Rapporter denne anmeldelsen
Biliguun B. Par Mongolia, 13. februar 2016
Good hotel, good breakfast
6
Great location
Rapporter denne anmeldelsen
Paul H. Forretningsreisende United Kingdom, 5. februar 2016
A Berlin wonderland
6,3
Right place, right time the hotel is located just where you need to be, you can walk to almost all of the main sites that you want to see. The hotel is opposite a big square that has everything that you need, loads of restaurants and bars.
Rapporter denne anmeldelsen
Paul H. Forretningsreisende United Kingdom, 4. februar 2016
Berlin in Feb
6,3
Great location and hotel Paul h.
Rapporter denne anmeldelsen
Pang Y. Forretningsreisende Hong Kong, 30. januar 2016
Business Travelers
5,7
great location friendly staff clean
Rapporter denne anmeldelsen
Yong Y. Reiste alene China, 8. januar 2016
Very bad room service and phone services

Location
5
Had very bad room service I rang 4 time for bath rope and waiting for nearly 1 hour just got that can't believe this hiton hotel can be go down service like this I hope agoda can pass this comment to their head office
Rapporter denne anmeldelsen
Shachaf S. Par Israel, 29. november 2015
Romantic weekend

Friendly staff, great breakfast and amazing location
9,7
We got to the hotel early (11:00) and were immediately checked-in, the room was clean and comfortable. The 2 issues I think could have made the stay perfect: 1. Free WIFI in the room and not only in the lobby 2. The water stream in the bathtub was really not in the level of 5 stars hotel
Rapporter denne anmeldelsen
Paul A. Par United Kingdom, 28. oktober 2015
Brilliant base for Berlin visit

Great location, breakfast and friendly staff.
10
My only criticism is the prices in the lobby bar compared to local bars - we would have used it more if prices had been more reasonable. But this aside we were really pleased we chose the Berlin Hilton for our city break.
Rapporter denne anmeldelsen
Florian L. Reiste alene Switzerland, 19. oktober 2015
Great place to stay in Berlin!

Location, breakfast, gym.
9,7
My stay in the hilton berlin was very comfortable and I really enjoyed the gym there with the indoor pool and breakfast was amazing! very good place to stay as the location is perfect!
Rapporter denne anmeldelsen
1-2 av 2 anmeldelser
Hilton Berlin Hotel Berlin - Utsiden av hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - RestaurantHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - Utsiden av hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - DansesalHilton Berlin Hotel Berlin - SpaHilton Berlin Hotel Berlin - DansesalHilton Berlin Hotel Berlin - SpaHilton Berlin Hotel Berlin - DansesalHilton Berlin Hotel Berlin - MøteromHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - MøteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - SvømmebassengHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - TreningsromHilton Berlin Hotel Berlin - TreningsromHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - RestaurantHilton Berlin Hotel Berlin - RestaurantHilton Berlin Hotel Berlin - Pub/salongHilton Berlin Hotel Berlin - Utsiden av hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - ResepsjonHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - SpaHilton Berlin Hotel Berlin - RestaurantHilton Berlin Hotel Berlin - Pub/salongHilton Berlin Hotel Berlin - ResepsjonHilton Berlin Hotel Berlin - RestaurantHilton Berlin Hotel Berlin - FasiliteterHilton Berlin Hotel Berlin - Pub/salongHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - MøteromHilton Berlin Hotel Berlin - MøteromHilton Berlin Hotel Berlin - SpaHilton Berlin Hotel Berlin - ResepsjonHilton Berlin Hotel Berlin - StrandHilton Berlin Hotel Berlin - ResepsjonHilton Berlin Hotel Berlin - MøteromHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - DansesalHilton Berlin Hotel Berlin - DansesalHilton Berlin Hotel Berlin - MøteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - BadHilton Berlin Hotel Berlin - Utsiden av hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - BadHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - TreningsromHilton Berlin Hotel Berlin - DansesalHilton Berlin Hotel Berlin - RestaurantHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - RestaurantHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - Utsiden av hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - DansesalHilton Berlin Hotel Berlin - SpaHilton Berlin Hotel Berlin - RestaurantHilton Berlin Hotel Berlin - SpaHilton Berlin Hotel Berlin - DansesalHilton Berlin Hotel Berlin - MøteromHilton Berlin Hotel Berlin - ButikkerHilton Berlin Hotel Berlin - MøteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - SvømmebassengHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - TreningsromHilton Berlin Hotel Berlin - TreningsromHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - RestaurantHilton Berlin Hotel Berlin - RestaurantHilton Berlin Hotel Berlin - Pub/salongHilton Berlin Hotel Berlin - Utsiden av hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - Utsiden av hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - ResepsjonHilton Berlin Hotel Berlin - RestaurantHilton Berlin Hotel Berlin - Pub/salongHilton Berlin Hotel Berlin - Pub/salongHilton Berlin Hotel Berlin - Balkong/terasseHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - MøteromHilton Berlin Hotel Berlin - MøteromHilton Berlin Hotel Berlin - SpaHilton Berlin Hotel Berlin - ResepsjonHilton Berlin Hotel Berlin - StrandHilton Berlin Hotel Berlin - ResepsjonHilton Berlin Hotel Berlin - MøteromHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - DansesalHilton Berlin Hotel Berlin - Utsiden av hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - MøteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - BadHilton Berlin Hotel Berlin - Utsiden av hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - BadHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - TreningsromHilton Berlin Hotel Berlin - DansesalHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - DansesalHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - Utsiden av hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - DansesalHilton Berlin Hotel Berlin - SpaHilton Berlin Hotel Berlin - DansesalHilton Berlin Hotel Berlin - SpaHilton Berlin Hotel Berlin - DansesalHilton Berlin Hotel Berlin - MøteromHilton Berlin Hotel Berlin - MøteromHilton Berlin Hotel Berlin - MøteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - SvømmebassengHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - TreningsromHilton Berlin Hotel Berlin - TreningsromHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - DansesalHilton Berlin Hotel Berlin - RestaurantHilton Berlin Hotel Berlin - Pub/salongHilton Berlin Hotel Berlin - Utsiden av hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - ResepsjonHilton Berlin Hotel Berlin - RestaurantHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - ResepsjonHilton Berlin Hotel Berlin - RestaurantHilton Berlin Hotel Berlin - Pub/salongHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - MøteromHilton Berlin Hotel Berlin - SpaHilton Berlin Hotel Berlin - ResepsjonHilton Berlin Hotel Berlin - StrandHilton Berlin Hotel Berlin - ResepsjonHilton Berlin Hotel Berlin - MøteromHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - DansesalHilton Berlin Hotel Berlin - Utsiden av hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - MøteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - BadHilton Berlin Hotel Berlin - Utsiden av hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - BadHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - TreningsromHilton Berlin Hotel Berlin - DansesalHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - DansesalHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - Utsiden av hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - DansesalHilton Berlin Hotel Berlin - SpaHilton Berlin Hotel Berlin - DansesalHilton Berlin Hotel Berlin - SpaHilton Berlin Hotel Berlin - DansesalHilton Berlin Hotel Berlin - MøteromHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - MøteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - SvømmebassengHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - TreningsromHilton Berlin Hotel Berlin - TreningsromHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - RestaurantHilton Berlin Hotel Berlin - RestaurantHilton Berlin Hotel Berlin - Pub/salongHilton Berlin Hotel Berlin - Utsiden av hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - SpaHilton Berlin Hotel Berlin - Utsiden av hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - Pub/salongHilton Berlin Hotel Berlin - ResepsjonHilton Berlin Hotel Berlin - RestaurantHilton Berlin Hotel Berlin - Pub/salongHilton Berlin Hotel Berlin - Pub/salongHilton Berlin Hotel Berlin - LobbyHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - LobbyHilton Berlin Hotel Berlin - MøteromHilton Berlin Hotel Berlin - MøteromHilton Berlin Hotel Berlin - SpaHilton Berlin Hotel Berlin - ResepsjonHilton Berlin Hotel Berlin - StrandHilton Berlin Hotel Berlin - SvømmebassengHilton Berlin Hotel Berlin - MøteromHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - DansesalHilton Berlin Hotel Berlin - DansesalHilton Berlin Hotel Berlin - MøteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - BadHilton Berlin Hotel Berlin - Utsiden av hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - BadHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - TreningsromHilton Berlin Hotel Berlin - DansesalHilton Berlin Hotel Berlin - Utsiden av hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - RestaurantHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - Utsiden av hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - RestaurantHilton Berlin Hotel Berlin - SpaHilton Berlin Hotel Berlin - RestaurantHilton Berlin Hotel Berlin - LobbyHilton Berlin Hotel Berlin - RestaurantHilton Berlin Hotel Berlin - MøteromHilton Berlin Hotel Berlin - RestaurantHilton Berlin Hotel Berlin - MøteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - SvømmebassengHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - TreningsromHilton Berlin Hotel Berlin - TreningsromHilton Berlin Hotel Berlin - MøteromHilton Berlin Hotel Berlin - DansesalHilton Berlin Hotel Berlin - RestaurantHilton Berlin Hotel Berlin - RestaurantHilton Berlin Hotel Berlin - Utsiden av hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - Kaffebar/kaféHilton Berlin Hotel Berlin - LobbyHilton Berlin Hotel Berlin - LobbyHilton Berlin Hotel Berlin - Utsiden av hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - RestaurantHilton Berlin Hotel Berlin - FasiliteterHilton Berlin Hotel Berlin - RestaurantHilton Berlin Hotel Berlin - LobbyHilton Berlin Hotel Berlin - LobbyHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - LobbyHilton Berlin Hotel Berlin - MøteromHilton Berlin Hotel Berlin - MøteromHilton Berlin Hotel Berlin - SpaHilton Berlin Hotel Berlin - ResepsjonHilton Berlin Hotel Berlin - StrandHilton Berlin Hotel Berlin - ResepsjonHilton Berlin Hotel Berlin - MøteromHilton Berlin Hotel Berlin - LobbyHilton Berlin Hotel Berlin - DansesalHilton Berlin Hotel Berlin - Utsiden av hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - MøteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - BadHilton Berlin Hotel Berlin - Utsiden av hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - BadHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - TreningsromHilton Berlin Hotel Berlin - DansesalHilton Berlin Hotel Berlin - LobbyHilton Berlin Hotel Berlin - Pub/salongHilton Berlin Hotel Berlin - Pub/salongHilton Berlin Hotel Berlin - Pub/salongHilton Berlin Hotel Berlin - Pub/salongHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - SvømmebassengHilton Berlin Hotel Berlin - MøteromHilton Berlin Hotel Berlin - TreningsromHilton Berlin Hotel Berlin - MøteromHilton Berlin Hotel Berlin - MøteromHilton Berlin Hotel Berlin - TreningsromHilton Berlin Hotel Berlin - SpaHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - LobbyHilton Berlin Hotel Berlin - Pub/salongHilton Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - SpaHilton Berlin Hotel Berlin - MøteromHilton Berlin Hotel Berlin - SvømmebassengHilton Berlin Hotel Berlin - SpaHilton Berlin Hotel Berlin - Pub/salongHilton Berlin Hotel Berlin - MøteromHilton Berlin Hotel Berlin - MøteromHilton Berlin Hotel Berlin - Pub/salongHilton Berlin Hotel Berlin - OmgivelserHilton Berlin Hotel Berlin - MøteromHilton Berlin Hotel Berlin - Utsiden av hotelletHilton Berlin Hotel Berlin - TreningsromHilton Berlin Hotel Berlin - GjesteromHilton Berlin Hotel Berlin - MøteromHilton Berlin Hotel Berlin - MøteromHilton Berlin Hotel Berlin - MøteromHilton Berlin Hotel Berlin - MøteromHilton Berlin Hotel Berlin - Utsiden av hotellet


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3B03