Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Holiday Spa Hotel

Gov. M. Cuenco Avenue, Banilad, Lahug, Cebu City, Filippinene 6000 (Vis kart)

Reserver nå!

Holiday Spa Hotel Cebu City - Svømmebasseng Holiday Spa Hotel Cebu City - Kaffebar/kafé Holiday Spa Hotel Cebu City - Hage Holiday Spa Hotel Cebu City - Svømmebasseng Holiday Spa Hotel Cebu City - Utsiden av hotellet Holiday Spa Hotel Cebu City - Treningsrom Holiday Spa Hotel Cebu City - Spa Holiday Spa Hotel Cebu City - Treningsrom Holiday Spa Hotel Cebu City - Spa Holiday Spa Hotel Cebu City - Butikker
Område Lahug Antall rom: 52

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,5

fra 1443
anmeldelser

Verdi for pengene
8,1
Beliggenhet
7,5
Ansattes arbeid
7,6
Hotellforhold/renslighet
7,8
Romkomfort/standard
7,6
Mat/middag
6,0
Alle anmeldelser (1443)
Sorter etter:
Gunnar N. Par Norway, 7. februar 2013
Ok hotel ,vennlig bekjening

fint bassengområde
7,3
Overnattet her i 3 netter ,fint utgangspunkt for og utforske Cebu city,ikke langt til kjøpesenter og shopping ,Hyggelig og trivelig bekjenning ,fint for trening og spa ,samt at det har et greit bassengområde ,mange murligheter for forskjelig spa behandling til rimelige priser,god mat i kaffeterian til overkommelie priser,Hadde et helt greit opphold her
Tips: Flott for de som liker trim og spa !
Rapporter denne anmeldelsen
Yngve K. Par Norway, 29. desember 2012
Anbefales ikke

Muligens at de hadde basseng
2
Dårlig mottagelse ved ankomst Resepsjonen er mer opptatt av spa og gym enn hotellgjestene. Rommet var mørkt og badet veldig lite, dusjen var elendig, vanntrykket så dårlig at en nesten ikke ble våt. Aircondition på rommet virket bare av og til. Klagde til resepsjonen på aircondition men uten at det hjalp. Måtte flere ganger be om rene håndklær, renhold av rommet var dårlig, tror ikke de gjorde rent hver dag. Sengetøyet virket møkkete. Bassengområdet er ikke mye å skryte av, og det virket møkkete på området. Anbefaler ingen å bruke dette hotellet. Den beste opplevelsen var når vi sjekket ut.
Rapporter denne anmeldelsen
Jarle H. Familie med store barn Norway, 23. juli 2012
Lite og intimt hotell, men med gode ekstratjeneste

Personalets hjelpsomhet og høflighet
9
Et fantastisk opphold i sentrum av Cebu. Personalet var hjelpsom og serviceinnstilt. Rommene helt greie, vi savnet kjøleskap på vårt rom, men barna hadde på sitt...
Rapporter denne anmeldelsen
Frank T. Reiste alene Norway, 18. juni 2012
Meget bra hotell

Billig i forhold til standard. Har bod på hotell som var 2 ganger dyrer med dårligere standard
7
Ett hotell som jeg kan annbefale å bo på. Maten er ikke den beste eller er ikke størrelsen, dvs vist du er normal sulten, bestill to middagere... smakan kunne også ha vært bedere. Men generelt så er stedet bra og kan annbefales
Rapporter denne anmeldelsen
Robin P. Småbarnsfamilie United Kingdom, 28. august 2015
Great Place to stay

swimming pool, big rooms, clean
8,3
Very good yet again, one of best value in Cebu
Rapporter denne anmeldelsen
Hernan C. Reiste alene Argentina, 22. august 2015
Nice hotel but little expensive

staff friendliness
6,3
Ok hotel to stay a couple of nights. No wifi during my whole stay (a week) on the rooms, only in the lobby.
Rapporter denne anmeldelsen
Robin P. Par United Kingdom, 22. august 2015
Good hotel again

swimming pool, big rooms, clean
8,7
Rapporter denne anmeldelsen
Xavier M. Par Spain, 15. august 2015
Very good hotel. Far from all

Cleanliness, staff, comfort.
7,3
Very good hotel with perfect conditions. It's a shame the location, far from the city and any mall: you have to took a taxi/jeepney for everything. Restaurant poor
Rapporter denne anmeldelsen
Phillip R. Par Australia, 7. august 2015
nice quite place big beds big rooms

swimming pool , gym, food and drinks at a good price
7,7
i enjoyed my stay only thing was no fridge i wouid pay a little extra for the fridge
Rapporter denne anmeldelsen
Hwayoung L. Reiste alene South Korea, 29. juli 2015
spa is good.

swimming pool. spa.
7,7
It was not bad. Swimming pool is very nice. Spa is good.
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Holiday Spa Hotel Cebu CityHoliday Spa Hotel Cebu City - SvømmebassengHoliday Spa Hotel Cebu City - Kaffebar/kaféHoliday Spa Hotel Cebu City - HageHoliday Spa Hotel Cebu City - SvømmebassengHoliday Spa Hotel Cebu City - Utsiden av hotelletHoliday Spa Hotel Cebu City - TreningsromHoliday Spa Hotel Cebu City - SpaHoliday Spa Hotel Cebu City - TreningsromHoliday Spa Hotel Cebu City - SpaHoliday Spa Hotel Cebu City - Butikker


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3A02