eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Holiday Spa Hotel

Gov. M. Cuenco Avenue, Banilad, Cebu City, Cebu, Filippinene 6000 (Vis kart)

Reserver nå!

Holiday Spa Hotel Cebu - Svømmebasseng Holiday Spa Hotel Cebu - Kaffebar/kafé Holiday Spa Hotel Cebu - Hage Holiday Spa Hotel Cebu - Svømmebasseng Holiday Spa Hotel Cebu - Utsiden av hotellet Holiday Spa Hotel Cebu - Treningsrom Holiday Spa Hotel Cebu - Spa Holiday Spa Hotel Cebu - Treningsrom Holiday Spa Hotel Cebu - Spa Holiday Spa Hotel Cebu - Butikker
Område Cebu City Antall rom: 52

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,5

fra 1364 anmeldelser

Verdi for pengene
8,1
Sted
7,5
Ansattes arbeid
7,7
Hotellforhold/renslighet
7,9
Romkomfort/standard
7,6
Mat/middag
6,0
Alle anmeldelser (1364)
Sorter etter:
Gunnar N. Par Norway, 7. februar 2013
Ok hotel ,vennlig bekjening

fint bassengområde
7,3
Overnattet her i 3 netter ,fint utgangspunkt for og utforske Cebu city,ikke langt til kjøpesenter og shopping ,Hyggelig og trivelig bekjenning ,fint for trening og spa ,samt at det har et greit bassengområde ,mange murligheter for forskjelig spa behandling til rimelige priser,god mat i kaffeterian til overkommelie priser,Hadde et helt greit opphold her
Tips: Flott for de som liker trim og spa !
Yngve K. Par Norway, 29. desember 2012
Anbefales ikke

Muligens at de hadde basseng
2
Dårlig mottagelse ved ankomst Resepsjonen er mer opptatt av spa og gym enn hotellgjestene. Rommet var mørkt og badet veldig lite, dusjen var elendig, vanntrykket så dårlig at en nesten ikke ble våt. Aircondition på rommet virket bare av og til. Klagde til resepsjonen på aircondition men uten at det hjalp. Måtte flere ganger be om rene håndklær, renhold av rommet var dårlig, tror ikke de gjorde rent hver dag. Sengetøyet virket møkkete. Bassengområdet er ikke mye å skryte av, og det virket møkkete på området. Anbefaler ingen å bruke dette hotellet. Den beste opplevelsen var når vi sjekket ut.
Jarle H. Familie med store barn Norway, 23. juli 2012
Lite og intimt hotell, men med gode ekstratjeneste

Personalets hjelpsomhet og høflighet
9
Et fantastisk opphold i sentrum av Cebu. Personalet var hjelpsom og serviceinnstilt. Rommene helt greie, vi savnet kjøleskap på vårt rom, men barna hadde på sitt...
Frank T. Reiste alene Norway, 18. juni 2012
Meget bra hotell

Billig i forhold til standard. Har bod på hotell som var 2 ganger dyrer med dårligere standard
7
Ett hotell som jeg kan annbefale å bo på. Maten er ikke den beste eller er ikke størrelsen, dvs vist du er normal sulten, bestill to middagere... smakan kunne også ha vært bedere. Men generelt så er stedet bra og kan annbefales
Magnus B. Reiste alene Sweden, 27. januar 2015
Extrem good service

The service and always smile even if they were stressed
6,7
Very good
Patrolena V. Reiste alene South Africa, 22. januar 2015
Good Hotel

Spa Treatment
5,7
I booked this hotel because I wanted to go to the Spa and thought it would be convenient. I didn't use the gym or pool so I cannot comment on that. The hotel is not too far from Ayala Mall but traffic can be terrible depending on the time of day that you travel. There is a nice coffee shop between the lobby and pool but the staff doesn't seem to know what they are doing. I only stayed for 2 nights and booked the spa for my last evening. I chose Option C which consist of a body massage (1 hour) and a foot scrub and massage (1.5 hours)which cost 900 pesos. The spa closes at 10pm in the evening. It was a good treatment and reasonable price. The only bad thing is that there were cockroaches in the bathroom when I switched on the light in the evening.
Isabelo U. Par Philippines, 20. januar 2015
Good Hotel

cleanliness, friendly staff, safety
7,7
Although we stayed only for 1 day, we found the hotel clean, secured and friendly staff.
Stanley S. Par United Kingdom, 20. januar 2015
avoid at all costs this is good advice
2,3
Loud music all night every night we was there staff and hotel no respect for customers at all
Doel V. Par Philippines, 19. januar 2015
My experience with holiday hotel

The staff are courteous. Prices of food are reasonable.
7,7
Our stay is good.
Frederick A. Reiste alene Philippines, 11. januar 2015
clean... affordable..

it was clean.. the room rates are affordable..
6,3
nice.. pleasant...

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Holiday Spa Hotel CebuHoliday Spa Hotel Cebu - SvømmebassengHoliday Spa Hotel Cebu - Kaffebar/kaféHoliday Spa Hotel Cebu - HageHoliday Spa Hotel Cebu - SvømmebassengHoliday Spa Hotel Cebu - Utsiden av hotelletHoliday Spa Hotel Cebu - TreningsromHoliday Spa Hotel Cebu - SpaHoliday Spa Hotel Cebu - TreningsromHoliday Spa Hotel Cebu - SpaHoliday Spa Hotel Cebu - Butikker


AS-AGWEB-3A03