Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Holiday Spa Hotel

Gov. M. Cuenco Avenue, Banilad, Cebu City, Cebu City, Filippinene 6000 (Vis kart)

Reserver nå!

Holiday Spa Hotel Cebu City - Svømmebasseng Holiday Spa Hotel Cebu City - Kaffebar/kafé Holiday Spa Hotel Cebu City - Hage Holiday Spa Hotel Cebu City - Svømmebasseng Holiday Spa Hotel Cebu City - Utsiden av hotellet Holiday Spa Hotel Cebu City - Treningsrom Holiday Spa Hotel Cebu City - Spa Holiday Spa Hotel Cebu City - Treningsrom Holiday Spa Hotel Cebu City - Spa Holiday Spa Hotel Cebu City - Butikker
Område Cebu City Antall rom: 52

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,5

fra 1428
anmeldelser

Verdi for pengene
8,1
Beliggenhet
7,5
Ansattes arbeid
7,6
Hotellforhold/renslighet
7,9
Romkomfort/standard
7,6
Mat/middag
6,1
Alle anmeldelser (1428)
Sorter etter:
Gunnar N. Par Norway, 7. februar 2013
Ok hotel ,vennlig bekjening

fint bassengområde
7,3
Overnattet her i 3 netter ,fint utgangspunkt for og utforske Cebu city,ikke langt til kjøpesenter og shopping ,Hyggelig og trivelig bekjenning ,fint for trening og spa ,samt at det har et greit bassengområde ,mange murligheter for forskjelig spa behandling til rimelige priser,god mat i kaffeterian til overkommelie priser,Hadde et helt greit opphold her
Tips: Flott for de som liker trim og spa !
Yngve K. Par Norway, 29. desember 2012
Anbefales ikke

Muligens at de hadde basseng
2
Dårlig mottagelse ved ankomst Resepsjonen er mer opptatt av spa og gym enn hotellgjestene. Rommet var mørkt og badet veldig lite, dusjen var elendig, vanntrykket så dårlig at en nesten ikke ble våt. Aircondition på rommet virket bare av og til. Klagde til resepsjonen på aircondition men uten at det hjalp. Måtte flere ganger be om rene håndklær, renhold av rommet var dårlig, tror ikke de gjorde rent hver dag. Sengetøyet virket møkkete. Bassengområdet er ikke mye å skryte av, og det virket møkkete på området. Anbefaler ingen å bruke dette hotellet. Den beste opplevelsen var når vi sjekket ut.
Jarle H. Familie med store barn Norway, 23. juli 2012
Lite og intimt hotell, men med gode ekstratjeneste

Personalets hjelpsomhet og høflighet
9
Et fantastisk opphold i sentrum av Cebu. Personalet var hjelpsom og serviceinnstilt. Rommene helt greie, vi savnet kjøleskap på vårt rom, men barna hadde på sitt...
Frank T. Reiste alene Norway, 18. juni 2012
Meget bra hotell

Billig i forhold til standard. Har bod på hotell som var 2 ganger dyrer med dårligere standard
7
Ett hotell som jeg kan annbefale å bo på. Maten er ikke den beste eller er ikke størrelsen, dvs vist du er normal sulten, bestill to middagere... smakan kunne også ha vært bedere. Men generelt så er stedet bra og kan annbefales
Keith W. Par United Kingdom, 22. juli 2015
HOTEL WITH SPORTS & FITNESS BIAS

Location; price
6,3
It was better then we expected. Rooms were comfortable; we had "pool view" (actually not very exciting) and our friends had a window-less room - mmmm. Both rooms a good size. Beds comfortable; sheets, etc all clean. Shower Ok. Breakfast is dire (cold; poor quality & quantity)so suggest you go elsewhere. No coffee facilities, etc in room. I noted in previous guests' reviews that people with children (especially) wanting to use the pool found it was occupied almost all the time by the swimming club. That IS the case. Don't book if you want access to a pool in the "usual" hotel way. We were there only one night on a semi-business trip to Cebu, so for us it was fine. Wouldn't use it if I was "on holiday", though.
Gisselle D. Familie med store barn Philippines, 20. juli 2015
value for money

the spa location clean
7
it was surprisingly good. comfortable and the spa was really good
Consuelo G. Reiste alene Philippines, 15. juli 2015
Room Comfort and Cleanliness

room comfort and cleanliness
7,3
The FO staff are nice but not so friendly, a little smile wont hurt you. Room is comfortable and value for money. Location is a little bit disadvantage. For an overnight stay, i would recommend.
Dwight G. Par United States of America, 7. juli 2015
Holiday Spa Hotel
8,3
Denne kunden har kun rangert dette hotellet og har ikke lagt til noen kommentar.
Melvie A. Gruppe Philippines, 5. juli 2015
Economical

Bed size, bathroom, room size
7
Pretty decent. Comfortable place. Good value for your money. Just the location is not convenient.
Shella V. Småbarnsfamilie Philippines, 4. juli 2015
Ok

sports oriented, reasonable price, has a pool
5,7
OK but not spectacular

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Holiday Spa Hotel Cebu CityHoliday Spa Hotel Cebu City - SvømmebassengHoliday Spa Hotel Cebu City - Kaffebar/kaféHoliday Spa Hotel Cebu City - HageHoliday Spa Hotel Cebu City - SvømmebassengHoliday Spa Hotel Cebu City - Utsiden av hotelletHoliday Spa Hotel Cebu City - TreningsromHoliday Spa Hotel Cebu City - SpaHoliday Spa Hotel Cebu City - TreningsromHoliday Spa Hotel Cebu City - SpaHoliday Spa Hotel Cebu City - Butikker


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C02