eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Holiday Spa Hotel

Gov. M. Cuenco Avenue, Banilad, Cebu City, Cebu, Filippinene 6000 (Vis kart)

Reserver nå!

Holiday Spa Hotel Cebu - Svømmebasseng Holiday Spa Hotel Cebu - Kaffebar/kafé Holiday Spa Hotel Cebu - Hage Holiday Spa Hotel Cebu - Svømmebasseng Holiday Spa Hotel Cebu - Utsiden av hotellet Holiday Spa Hotel Cebu - Treningsrom Holiday Spa Hotel Cebu - Spa Holiday Spa Hotel Cebu - Treningsrom Holiday Spa Hotel Cebu - Spa Holiday Spa Hotel Cebu - Butikker
Område Cebu City Antall rom: 52

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,5

fra 1392 anmeldelser

Verdi for pengene
8,1
Beliggenhet
7,5
Ansattes arbeid
7,6
Hotellforhold/renslighet
7,8
Romkomfort/standard
7,6
Mat/middag
6,0
Alle anmeldelser (1392)
Sorter etter:
Gunnar N. Par Norway, 7. februar 2013
Ok hotel ,vennlig bekjening

fint bassengområde
7,3
Overnattet her i 3 netter ,fint utgangspunkt for og utforske Cebu city,ikke langt til kjøpesenter og shopping ,Hyggelig og trivelig bekjenning ,fint for trening og spa ,samt at det har et greit bassengområde ,mange murligheter for forskjelig spa behandling til rimelige priser,god mat i kaffeterian til overkommelie priser,Hadde et helt greit opphold her
Tips: Flott for de som liker trim og spa !
Yngve K. Par Norway, 29. desember 2012
Anbefales ikke

Muligens at de hadde basseng
2
Dårlig mottagelse ved ankomst Resepsjonen er mer opptatt av spa og gym enn hotellgjestene. Rommet var mørkt og badet veldig lite, dusjen var elendig, vanntrykket så dårlig at en nesten ikke ble våt. Aircondition på rommet virket bare av og til. Klagde til resepsjonen på aircondition men uten at det hjalp. Måtte flere ganger be om rene håndklær, renhold av rommet var dårlig, tror ikke de gjorde rent hver dag. Sengetøyet virket møkkete. Bassengområdet er ikke mye å skryte av, og det virket møkkete på området. Anbefaler ingen å bruke dette hotellet. Den beste opplevelsen var når vi sjekket ut.
Jarle H. Familie med store barn Norway, 23. juli 2012
Lite og intimt hotell, men med gode ekstratjeneste

Personalets hjelpsomhet og høflighet
9
Et fantastisk opphold i sentrum av Cebu. Personalet var hjelpsom og serviceinnstilt. Rommene helt greie, vi savnet kjøleskap på vårt rom, men barna hadde på sitt...
Frank T. Reiste alene Norway, 18. juni 2012
Meget bra hotell

Billig i forhold til standard. Har bod på hotell som var 2 ganger dyrer med dårligere standard
7
Ett hotell som jeg kan annbefale å bo på. Maten er ikke den beste eller er ikke størrelsen, dvs vist du er normal sulten, bestill to middagere... smakan kunne også ha vært bedere. Men generelt så er stedet bra og kan annbefales
Danny V. Reiste alene United States of America, 11. april 2015
Only good thing was the pool!

Pool rest is not that good!
6,7
Not so good. No refrigerator in my room. Why(have to pay extra) Pool always full of non guests. Terrible choice for breakfast now. Poor overall food choices. Always trying to double charge what was already booked and paid. Room was fine very clean. Not nearly as good hotel since it was sold. More like a YMCA with rooms. Will not stay there again. Of course Agoda messed up my booking what else is new!
Berne C. Reiste alene Philippines, 30. mars 2015
3 nights stay is soo good. Relaxing😊

Gym pool zumba
8,3
It feels soo good
Michael K. Par Australia, 16. mars 2015
Great clean swimming pool, comfortable, clean bed.

Great clean swimming pool, comfortable, clean bed.
7,3
Great clean swimming pool, comfortable, clean bed.
Zenaida G. Par Philippines, 1. mars 2015
Not so satisfied

There's no restaurant that is owned by the hotel and the price of coffee is a ripped off.
7,3
can't say anything coz i was not satisfied at all.
Eunchor C. Familie med store barn South Korea, 25. februar 2015
old and not cleaned
4,3
I will not come again. The hotel needs extermination of insects. We saw roaches and ants in the room during our stay.
Jay M. Reiste alene Australia, 13. februar 2015
Too basic for me.

Leaving in the mnorning
5
I stayed one night and then moved on. Room was way too basic, dodgy aircon, no hot water, and even though it was cheap, I still found it overpriced.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Holiday Spa Hotel CebuHoliday Spa Hotel Cebu - SvømmebassengHoliday Spa Hotel Cebu - Kaffebar/kaféHoliday Spa Hotel Cebu - HageHoliday Spa Hotel Cebu - SvømmebassengHoliday Spa Hotel Cebu - Utsiden av hotelletHoliday Spa Hotel Cebu - TreningsromHoliday Spa Hotel Cebu - SpaHoliday Spa Hotel Cebu - TreningsromHoliday Spa Hotel Cebu - SpaHoliday Spa Hotel Cebu - Butikker


AS-AGWEB-3B03