eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Holiday Spa Hotel

Gov. M. Cuenco Avenue, Banilad, Cebu City, Cebu, Filippinene 6000 (Vis kart)

Reserver nå!

Holiday Spa Hotel Cebu - Svømmebasseng Holiday Spa Hotel Cebu - Kaffebar/kafé Holiday Spa Hotel Cebu - Hage Holiday Spa Hotel Cebu - Svømmebasseng Holiday Spa Hotel Cebu - Utsiden av hotellet Holiday Spa Hotel Cebu - Treningsrom Holiday Spa Hotel Cebu - Spa Holiday Spa Hotel Cebu - Treningsrom Holiday Spa Hotel Cebu - Spa Holiday Spa Hotel Cebu - Butikker
Område Cebu City Antall rom: 52

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,5

fra 1378 anmeldelser

Verdi for pengene
8,1
Sted
7,5
Ansattes arbeid
7,6
Hotellforhold/renslighet
7,8
Romkomfort/standard
7,6
Mat/middag
6,0
Alle anmeldelser (1378)
Sorter etter:
Gunnar N. Par Norway, 7. februar 2013
Ok hotel ,vennlig bekjening

fint bassengområde
7,3
Overnattet her i 3 netter ,fint utgangspunkt for og utforske Cebu city,ikke langt til kjøpesenter og shopping ,Hyggelig og trivelig bekjenning ,fint for trening og spa ,samt at det har et greit bassengområde ,mange murligheter for forskjelig spa behandling til rimelige priser,god mat i kaffeterian til overkommelie priser,Hadde et helt greit opphold her
Tips: Flott for de som liker trim og spa !
Yngve K. Par Norway, 29. desember 2012
Anbefales ikke

Muligens at de hadde basseng
2
Dårlig mottagelse ved ankomst Resepsjonen er mer opptatt av spa og gym enn hotellgjestene. Rommet var mørkt og badet veldig lite, dusjen var elendig, vanntrykket så dårlig at en nesten ikke ble våt. Aircondition på rommet virket bare av og til. Klagde til resepsjonen på aircondition men uten at det hjalp. Måtte flere ganger be om rene håndklær, renhold av rommet var dårlig, tror ikke de gjorde rent hver dag. Sengetøyet virket møkkete. Bassengområdet er ikke mye å skryte av, og det virket møkkete på området. Anbefaler ingen å bruke dette hotellet. Den beste opplevelsen var når vi sjekket ut.
Jarle H. Familie med store barn Norway, 23. juli 2012
Lite og intimt hotell, men med gode ekstratjeneste

Personalets hjelpsomhet og høflighet
9
Et fantastisk opphold i sentrum av Cebu. Personalet var hjelpsom og serviceinnstilt. Rommene helt greie, vi savnet kjøleskap på vårt rom, men barna hadde på sitt...
Frank T. Reiste alene Norway, 18. juni 2012
Meget bra hotell

Billig i forhold til standard. Har bod på hotell som var 2 ganger dyrer med dårligere standard
7
Ett hotell som jeg kan annbefale å bo på. Maten er ikke den beste eller er ikke størrelsen, dvs vist du er normal sulten, bestill to middagere... smakan kunne også ha vært bedere. Men generelt så er stedet bra og kan annbefales
Jay M. Reiste alene Australia, 13. februar 2015
Too basic for me.

Leaving in the mnorning
5
I stayed one night and then moved on. Room was way too basic, dodgy aircon, no hot water, and even though it was cheap, I still found it overpriced.
Garrod H. Par United Kingdom, 9. februar 2015
Good Hotel for the Price

Pool, Large Bed
4,7
Pleasant stay, large room with King Size bed was very comfortable. I would have liked to see a fridge and tea and coffee making facilities in the room. There is a large pool which is nice but could do with some proper pool side sun beds for guests. Breakfast was included but very average and we had to wait for our order, I much prefer a breakfast buffet.
Gilbert L. Gruppe Philippines, 7. februar 2015
Value for money

location, cleanliness, value for money
9
it was nice
Philip T. Reiste alene United Kingdom, 6. februar 2015
Its what i call a OK hotel ,not good /not bad,

GYM OK,Pool good , rooms OK
5,7
The hotel requires updating in a serious way, it is old and requires a major refit,, some of the staff require training, 5 out of 10,
Ian C. Småbarnsfamilie Philippines, 2. februar 2015
Needs pest control

Luggage storage. Good location. Good sized rooms
6,7
It was good. Staff were friendly and accommodating. But they need pest control as baby roaches were seen crawling over the head board.
Chris V. Reiste alene Australia, 1. februar 2015
I always Stay Here

Locality, amenitues, rooms.
7,3
I have stayed at the Holiday Spa Hotel several times now. I always return because the rooms are reasonably priced, they are very clean, the beds are firm and the hotel is quiet. The hotel has a lap pool and a well-equiped gym. It's located close to the Gaisano Country Mall and very close to Ayala Mall. There is also a nightclub next to the hotel. My two minor complaints would be that gym use and wi-fi should be included in the price as most cheaper hotels offer free wi-fi. Otherwise it's a good place to stay.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Holiday Spa Hotel CebuHoliday Spa Hotel Cebu - SvømmebassengHoliday Spa Hotel Cebu - Kaffebar/kaféHoliday Spa Hotel Cebu - HageHoliday Spa Hotel Cebu - SvømmebassengHoliday Spa Hotel Cebu - Utsiden av hotelletHoliday Spa Hotel Cebu - TreningsromHoliday Spa Hotel Cebu - SpaHoliday Spa Hotel Cebu - TreningsromHoliday Spa Hotel Cebu - SpaHoliday Spa Hotel Cebu - Butikker


AS-AGWEB-3A02