eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Holiday Spa Hotel

Gov. M. Cuenco Avenue, Banilad, Cebu City, Cebu, Filippinene 6000 (Vis kart)

Reserver nå!

Holiday Spa Hotel Cebu - Treningsrom Holiday Spa Hotel Cebu - Treningsrom Holiday Spa Hotel Cebu - Treningsrom Holiday Spa Hotel Cebu - Gjesterom Holiday Spa Hotel Cebu - Gjesterom Holiday Spa Hotel Cebu - Gjesterom Holiday Spa Hotel Cebu - Gjesterom Holiday Spa Hotel Cebu - Inngang Holiday Spa Hotel Cebu - Kaffebar/kafé Holiday Spa Hotel Cebu - Utsiden av hotellet Holiday Spa Hotel Cebu - Lobby Holiday Spa Hotel Cebu - Svømmebasseng Holiday Spa Hotel Cebu - Svømmebasseng Holiday Spa Hotel Cebu - Svømmebasseng Holiday Spa Hotel Cebu - Butikker Holiday Spa Hotel Cebu - Butikker
Holiday Spa Hotel Cebu - Spa Holiday Spa Hotel Cebu - Spa Holiday Spa Hotel Cebu - Spa Holiday Spa Hotel Cebu - Spa Holiday Spa Hotel Cebu - Spa Holiday Spa Hotel Cebu - Resepsjon Holiday Spa Hotel Cebu - Rekreasjonsfasiliteter Holiday Spa Hotel Cebu - Svømmebasseng Holiday Spa Hotel Cebu - Kaffebar/kafé Holiday Spa Hotel Cebu - Hage Holiday Spa Hotel Cebu - Svømmebasseng Holiday Spa Hotel Cebu - Utsiden av hotellet
Område Cebu City Antall rom: 52

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,5

fra 1302 anmeldelser

Verdi for pengene
8,1
Sted
7,5
Ansattes arbeid
7,7
Hotellforhold/renslighet
7,9
Romkomfort/standard
7,6
Mat/middag
6,0
Alle anmeldelser (1302)
Sorter etter:
Gunnar N. Par Norway, 7. februar 2013
Ok hotel ,vennlig bekjening

fint bassengområde
7,3
Overnattet her i 3 netter ,fint utgangspunkt for og utforske Cebu city,ikke langt til kjøpesenter og shopping ,Hyggelig og trivelig bekjenning ,fint for trening og spa ,samt at det har et greit bassengområde ,mange murligheter for forskjelig spa behandling til rimelige priser,god mat i kaffeterian til overkommelie priser,Hadde et helt greit opphold her
Tips: Flott for de som liker trim og spa !
Yngve K. Par Norway, 29. desember 2012
Anbefales ikke

Muligens at de hadde basseng
2
Dårlig mottagelse ved ankomst Resepsjonen er mer opptatt av spa og gym enn hotellgjestene. Rommet var mørkt og badet veldig lite, dusjen var elendig, vanntrykket så dårlig at en nesten ikke ble våt. Aircondition på rommet virket bare av og til. Klagde til resepsjonen på aircondition men uten at det hjalp. Måtte flere ganger be om rene håndklær, renhold av rommet var dårlig, tror ikke de gjorde rent hver dag. Sengetøyet virket møkkete. Bassengområdet er ikke mye å skryte av, og det virket møkkete på området. Anbefaler ingen å bruke dette hotellet. Den beste opplevelsen var når vi sjekket ut.
Jarle H. Familie med store barn Norway, 23. juli 2012
Lite og intimt hotell, men med gode ekstratjeneste

Personalets hjelpsomhet og høflighet
9
Et fantastisk opphold i sentrum av Cebu. Personalet var hjelpsom og serviceinnstilt. Rommene helt greie, vi savnet kjøleskap på vårt rom, men barna hadde på sitt...
Frank T. Reiste alene Norway, 18. juni 2012
Meget bra hotell

Billig i forhold til standard. Har bod på hotell som var 2 ganger dyrer med dårligere standard
7
Ett hotell som jeg kan annbefale å bo på. Maten er ikke den beste eller er ikke størrelsen, dvs vist du er normal sulten, bestill to middagere... smakan kunne også ha vært bedere. Men generelt så er stedet bra og kan annbefales
Ma. J. Gruppe Philippines, 19. oktober 2014
ok lang

stairs not so high, friendly staff, swimming pool
5
ok lang
Abdulaziz A. Gruppe Saudi Arabia, 7. oktober 2014
The best

location , gym and staff
9
Amazing stay . I was happy with the hotel . When I need to workout , I have the gym . Need to celebrate , places are near . Good choice .
Abdulaziz A. Gruppe Saudi Arabia, 5. oktober 2014
Nice stay .

Location , gym and workers
9,7
It's my favorite place here in Cebu . You are in the middle of everything . The gym is amazing . Workers there are friendly .
Stephen A. Småbarnsfamilie United States of America, 3. oktober 2014
Holiday Spa

gym, pool, location
8,3
good
Abdulaziz A. Gruppe Saudi Arabia, 3. oktober 2014
Nice place and calm

location , gym and price
8,7
It's a nice hotel . For me. , I like its gym and the workers there . Still they don't have in room safety box. For the money you pay , it's amazing
Christoher I. Reiste alene United States of America, 28. september 2014
good location , taxis available

price , location and bed size
8,3
i stay here often , its located near many places to eat and ayala mall , easy to get taxi , low price rooms , wifi good , gym and pool , spa is also a great deal . i enjoy this place and staff .

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Holiday Spa Hotel CebuHoliday Spa Hotel Cebu - TreningsromHoliday Spa Hotel Cebu - TreningsromHoliday Spa Hotel Cebu - TreningsromHoliday Spa Hotel Cebu - GjesteromHoliday Spa Hotel Cebu - GjesteromHoliday Spa Hotel Cebu - GjesteromHoliday Spa Hotel Cebu - GjesteromHoliday Spa Hotel Cebu - InngangHoliday Spa Hotel Cebu - Kaffebar/kaféHoliday Spa Hotel Cebu - Utsiden av hotelletHoliday Spa Hotel Cebu - LobbyHoliday Spa Hotel Cebu - SvømmebassengHoliday Spa Hotel Cebu - SvømmebassengHoliday Spa Hotel Cebu - SvømmebassengHoliday Spa Hotel Cebu - ButikkerHoliday Spa Hotel Cebu - ButikkerHoliday Spa Hotel Cebu - SpaHoliday Spa Hotel Cebu - SpaHoliday Spa Hotel Cebu - SpaHoliday Spa Hotel Cebu - SpaHoliday Spa Hotel Cebu - SpaHoliday Spa Hotel Cebu - ResepsjonHoliday Spa Hotel Cebu - RekreasjonsfasiliteterHoliday Spa Hotel Cebu - SvømmebassengHoliday Spa Hotel Cebu - Kaffebar/kaféHoliday Spa Hotel Cebu - HageHoliday Spa Hotel Cebu - SvømmebassengHoliday Spa Hotel Cebu - Utsiden av hotelletHoliday Spa Hotel Cebu - TreningsromHoliday Spa Hotel Cebu - SpaHoliday Spa Hotel Cebu - TreningsromHoliday Spa Hotel Cebu - SpaHoliday Spa Hotel Cebu - Butikker


AS-AGWEB-3B06