eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Hollywood Media Hotel Berlin

Kurfuerstendamm 202, Charlottenburg, Berlin, Tyskland 10719 (Vis kart)

Reserver nå!

Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Inne i hotellet Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Gjesterom Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Pub/salong Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Gjesterom Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Rekreasjonsfasiliteter Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Utsiden av hotellet Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Gjesterom Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Restaurant Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Gjesterom Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Gjesterom Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Rekreasjonsfasiliteter Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Inngang Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Inngang Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Restaurant Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Lobby Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Restaurant
Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Restaurant Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Restaurant Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Resepsjon Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Kaffebar/kafé Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Restaurant Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Treningsrom Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Spa Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Inne i hotellet Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Inne i hotellet Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Inne i hotellet Hollywood Media Hotel Berlin Berlin - Inne i hotellet
Område Charlottenburg Antall rom: 182
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,5

fra 70 anmeldelser

Verdi for pengene
8,4
Sted
8,9
Ansattes arbeid
8,3
Hotellforhold/renslighet
8,7
Romkomfort/standard
8,0
Mat/middag
8,5
Alle anmeldelser (70)
Sorter etter:
Olav J. Reiste alene Norway, 28. mai 2014
Skikkelig bra hotell

Beliggenhet, frokost, innsjekk/utsjekk
9,7
Utrolig bra hotell til denne prisen, frokosten var ypperlig, rommet var bra (kanskje litt for varmt), gøy å se filmplakater og annet rundt i hotellet.
Inger L. Par Norway, 16. desember 2012
Store rom, veldig god frokost

Veldig god frokost
9
Nå er det 4.gang vi bor på dette hotellet. Koselig hotell i fantastiske KuDam. Rent, pent, hyggelig og en fantastisk frokost. Baren er verd et besøk, veldig hyggelig betjening.
Restauranttips: Italiens resturant, Petrocelli. Denne er verd et besøk
Lene H. Par Norway, 30. september 2012
Fint hotell med god beliggenhet

Flott frokost, kort vei til butikker og kommunikasjonsmidler.
7,7
Rommet var ok, rent og fint, men kanskje litt lite. Hodeputene var veldig løse, måtte be om ekstra pute. Frokosten var kjempebra, stort utvalg av både kalde og varme retter, ferskt brød og juice. God kaffe. Hotellet ligger sentralt på Ku'dam. Ca. 15 min. gange til Ka De We. Veldig enkelt å ta bane og buss til andre bydeler.
Shoppingtips: Galeria Kaufhof på Alexanderplatz. Var oppe på søndag, veldig kjekt.
Erik E. Foretningsreisende Norway, 20. september 2012
Fint hotell med fin beliggenhet

flott frokost, fine rom, renslig
8
Eneste negative jeg kan si om hotellet var at WIFI var utrolig tregt og kostet penger, unntatt i resepsjonen hvor man får tilgang for hen halv time om gangen. En annen tilsynelatende god ide er å benytte nøkkelkortet til rommet på safen på rommet, ulempen er at man også må ha dette i lysbryteren, så det kan bli ganske mørkt når man trenger å lukke/åpne safen. Ellers et flott hotell med fin beliggenhet og en kjempebra frokost med speilegg og masse frukt. Har også et spa, men dette testet jeg ikke ut.
Kjerstin H. Par Norway, 3. april 2012
Hollywood Media Hotel Berlin

Sentralt, gjestfrihet
8
Helt greit hotell veldig sentralt i kurfurstendam. Sparsom var imidlertid et lite minus fordi det var så kalt. Man må gå gjennom røykeplassen for o komme inn til velværesenter. Der står alle vinduer åpne. Velværesenteret var uten belysning, og virket lite brukt. Ellers gode tilbud og egen filmvisning. Rensing, og imøtekommende betjening. Også eget rom for oppbevaring av kufferter for dem som skal ta et fly sent om kvelden. Kommer gjerne tilbake.
Roy F. Foretningsreisende Norway, 29. januar 2012
ra beligenhet men dårlig tv tilbud

fine rom
8,7
Vi gledet oss til spa behandling med spa er ikke betjent ingen ansatte ! ikke bra !
Phillip O. Par United Kingdom, 5. november 2014
short visit

loved the theme, courteous helpful reception great breackfast
8,3
plesant
Tony J. Par New Zealand, 1. juni 2014
Great

Location, staff and breakfast
8,3
Great
Tetsuya H. Foretningsreisende Japan, 3. mai 2014
You can enjoy hollywood.

atomosphere,huge,bufe
8,7
Frederikus S. Par Netherlands, 28. april 2014
we had a wonderful stay in this well managed hotel

great breakfast, friendly staff and good location
7,7
The hotel is wonderfully located and employ very friendly and efficient staff. Our room was spacious and the breakfast was a buffet with a huge amount of choice. The decor is interesting - each room is named after a Hollywood actor or actress...lots of vintage photos dotted around the place. Our stay was very good and we will definitely use the hotel again when we visit Berlin.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Hollywood Media Hotel Berlin BerlinHollywood Media Hotel Berlin Berlin - Inne i hotelletHollywood Media Hotel Berlin Berlin - GjesteromHollywood Media Hotel Berlin Berlin - Pub/salongHollywood Media Hotel Berlin Berlin - GjesteromHollywood Media Hotel Berlin Berlin - RekreasjonsfasiliteterHollywood Media Hotel Berlin Berlin - Utsiden av hotelletHollywood Media Hotel Berlin Berlin - GjesteromHollywood Media Hotel Berlin Berlin - RestaurantHollywood Media Hotel Berlin Berlin - GjesteromHollywood Media Hotel Berlin Berlin - GjesteromHollywood Media Hotel Berlin Berlin - RekreasjonsfasiliteterHollywood Media Hotel Berlin Berlin - InngangHollywood Media Hotel Berlin Berlin - InngangHollywood Media Hotel Berlin Berlin - RestaurantHollywood Media Hotel Berlin Berlin - LobbyHollywood Media Hotel Berlin Berlin - RestaurantHollywood Media Hotel Berlin Berlin - RestaurantHollywood Media Hotel Berlin Berlin - RestaurantHollywood Media Hotel Berlin Berlin - ResepsjonHollywood Media Hotel Berlin Berlin - Kaffebar/kaféHollywood Media Hotel Berlin Berlin - RestaurantHollywood Media Hotel Berlin Berlin - TreningsromHollywood Media Hotel Berlin Berlin - SpaHollywood Media Hotel Berlin Berlin - Inne i hotelletHollywood Media Hotel Berlin Berlin - Inne i hotelletHollywood Media Hotel Berlin Berlin - Inne i hotelletHollywood Media Hotel Berlin Berlin - Inne i hotellet

Kundeanmeldelser - Hollywood Media Hotel Berlin, Berlin

AS-AGWEB-3C05