Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Home Crest Hotel

Tulip Drive corner Walnut Avenue, Ecoland, Davao City, Filippinene 8000

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,1

fra 331 anmeldelser

2 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
8,2
Beliggenhet
8,4
Ansattes arbeid
8,2
Hotellforhold/renslighet
8,3
Romkomfort/standard
8,3
Mat/middag
7,0
Alle anmeldelser (331)
Sorter etter:
Cato R. Par Norway, 19. juni 2012
Bra hotell med god service

Fine rom, wireless internett,
7,3
Hotellet ligger litt utforbi sjølve sentrum av Davao. Men du har SM mall rett ved siden av hotellet. Rommet var bra, internettet fungerte bra, hyggelig betjening og god frokost. Hadde noen resturanger rett ved hotellet som hadde god mat. Tilbrakte 2 netter på dette hotellet og kan annbefales.
Roy T. Småbarnsfamilie Norway, 24. oktober 2011
Lite hotell med meget vennlig betjening.

Hotellet ligger sentralt i Davao, uten at en blir plaget av støy.
8,7
Lite og enkelt hotell med meget hyggelig betjening og god service. Gode senger og meget godt renhold av rommet hver eneste dag. Enkel og god frokost var inkludert i prisene. Hotellet ligger sentralt og med gå avstand til SM et meget stort shoppingsenter i Davao. Her blir du fort kjent med de ansatte på hotellet, og de var alltid veldig hyggelige og service minded. Vi bodde på hotellet i 16 netter og er veldig godt fornøyd med oppholdet. Vi kommer tilbake.
Kevin W. Par United Kingdom, 2. mai 2016
Great location, very friendly staff, nice big room
6,3
I have stayed in most all Hotels in Davao , the difference's here are the staff were excellent, little things like bringing your bags to room , we even slept late today, an hour past breakfast time closing, and the staff delivered, breakfast in bed, !! At no charge !! Its close to SM, close to Samal Ferry, I would recommend this hotel!! That's service
Kevin W. Par United Kingdom, 1. mai 2016
Excellent hotel great location,
6,3
I would recommend this hotel, I've stayed in most all hotel's in Davao, This was very comfortable, Staff we're friendly,, very , very efficient, Missed breakfast by one hour, called receptionist , got two breakfast , delivered , breakfast in bed ! How many hotel's would've done that ?
James O. Forretningsreisende Philippines, 8. april 2016
Clean but noisy
5
Need to improve acoustics to reduce reverberation of sounds.
Rencel M. Forretningsreisende Philippines, 19. mars 2016
Nice hotel
5,3
budget hotel
Alan R. Par United Kingdom, 6. august 2015
Felt like one of the family here at this hotel

Very friendly and welcoming staff, location directly opposite SM mall, good sized double room
8
First time at this hotel but would definitely stay again.
Juraya J. Reiste alene Philippines, 22. juli 2015
Clean and comfy

Comfortable room, nice staff, nice location
7,7
Comfortable
Flordeliza D. Par Philippines, 6. juli 2015
Value for money

Attentive staff, clean and comfortable , value for money
6,7
Pleasant stay
Cynthia C. Par Philippines, 20. juni 2015
pleasant stay

location, staff, food
9,3
good location. stone's throw from SM. friendly staff. food at cafe is good and reasonably priced. clean and looks new.
1-2 av 2 anmeldelser
Home Crest Hotel Davao CityHome Crest Hotel Davao City - LobbyHome Crest Hotel Davao City - LobbyHome Crest Hotel Davao City - Inne i hotelletHome Crest Hotel Davao City - Inne i hotelletHome Crest Hotel Davao City - GjesteromHome Crest Hotel Davao City - GjesteromHome Crest Hotel Davao City - GjesteromHome Crest Hotel Davao City - GjesteromHome Crest Hotel Davao City - GjesteromHome Crest Hotel Davao City - GjesteromHome Crest Hotel Davao City - GjesteromHome Crest Hotel Davao City - GjesteromHome Crest Hotel Davao City - GjesteromHome Crest Hotel Davao City - GjesteromHome Crest Hotel Davao City - GjesteromHome Crest Hotel Davao City - GjesteromHome Crest Hotel Davao City - GjesteromHome Crest Hotel Davao City - GjesteromHome Crest Hotel Davao City - GjesteromHome Crest Hotel Davao City - Inne i hotelletHome Crest Hotel Davao City - Inne i hotelletHome Crest Hotel Davao City - Utsiden av hotelletHome Crest Hotel Davao City - InngangHome Crest Hotel Davao City - MøteromHome Crest Hotel Davao City - MøteromHome Crest Hotel Davao City - GjesteromHome Crest Hotel Davao City - GjesteromHome Crest Hotel Davao City - GjesteromHome Crest Hotel Davao City - Kaffebar/kaféHome Crest Hotel Davao City - Utsiden av hotelletHome Crest Hotel Davao City - Kaffebar/kaféHome Crest Hotel Davao City - Kaffebar/kaféHome Crest Hotel Davao City - Utsiden av hotelletHome Crest Hotel Davao City - LobbyHome Crest Hotel Davao City - GjesteromHome Crest Hotel Davao City - BadHome Crest Hotel Davao City - BadHome Crest Hotel Davao City - GjesteromHome Crest Hotel Davao City - GjesteromHome Crest Hotel Davao City - BadHome Crest Hotel Davao City - LobbyHome Crest Hotel Davao City - LobbyHome Crest Hotel Davao City - ResepsjonHome Crest Hotel Davao City - GjesteromHome Crest Hotel Davao City - GjesteromHome Crest Hotel Davao City - BadHome Crest Hotel Davao City - GjesteromHome Crest Hotel Davao City - ResepsjonHome Crest Hotel Davao City - LobbyHome Crest Hotel Davao City - Gjesterom


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3B07