Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Home Crest Residences

Tulip Drive corner Walnut Avenue, Ecoland, Davao City, Filippinene 8000 (Vis kart)

Reserver nå!

Home Crest Residences Davao City - Lobby Home Crest Residences Davao City - Lobby Home Crest Residences Davao City - Inne i hotellet Home Crest Residences Davao City - Inne i hotellet Home Crest Residences Davao City - Gjesterom Home Crest Residences Davao City - Gjesterom Home Crest Residences Davao City - Gjesterom Home Crest Residences Davao City - Gjesterom Home Crest Residences Davao City - Gjesterom Home Crest Residences Davao City - Gjesterom Home Crest Residences Davao City - Gjesterom Home Crest Residences Davao City - Gjesterom Home Crest Residences Davao City - Gjesterom Home Crest Residences Davao City - Gjesterom Home Crest Residences Davao City - Gjesterom Home Crest Residences Davao City - Gjesterom
Home Crest Residences Davao City - Gjesterom Home Crest Residences Davao City - Gjesterom Home Crest Residences Davao City - Gjesterom Home Crest Residences Davao City - Inne i hotellet Home Crest Residences Davao City - Inne i hotellet Home Crest Residences Davao City - Utsiden av hotellet Home Crest Residences Davao City - Inngang Home Crest Residences Davao City - Møterom Home Crest Residences Davao City - Møterom Home Crest Residences Davao City - Gjesterom Home Crest Residences Davao City - Gjesterom Home Crest Residences Davao City - Gjesterom
Område Ecoland Antall rom: 28
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,1

fra 325
anmeldelser

Verdi for pengene
8,2
Beliggenhet
8,4
Ansattes arbeid
8,1
Hotellforhold/renslighet
8,3
Romkomfort/standard
8,3
Mat/middag
7,0
Alle anmeldelser (325)
Sorter etter:
Cato R. Par Norway, 19. juni 2012
Bra hotell med god service

Fine rom, wireless internett,
7,3
Hotellet ligger litt utforbi sjølve sentrum av Davao. Men du har SM mall rett ved siden av hotellet. Rommet var bra, internettet fungerte bra, hyggelig betjening og god frokost. Hadde noen resturanger rett ved hotellet som hadde god mat. Tilbrakte 2 netter på dette hotellet og kan annbefales.
Rapporter denne anmeldelsen
Roy T. Småbarnsfamilie Norway, 24. oktober 2011
Lite hotell med meget vennlig betjening.

Hotellet ligger sentralt i Davao, uten at en blir plaget av støy.
8,7
Lite og enkelt hotell med meget hyggelig betjening og god service. Gode senger og meget godt renhold av rommet hver eneste dag. Enkel og god frokost var inkludert i prisene. Hotellet ligger sentralt og med gå avstand til SM et meget stort shoppingsenter i Davao. Her blir du fort kjent med de ansatte på hotellet, og de var alltid veldig hyggelige og service minded. Vi bodde på hotellet i 16 netter og er veldig godt fornøyd med oppholdet. Vi kommer tilbake.
Rapporter denne anmeldelsen
Alan R. Par United Kingdom, 6. august 2015
Felt like one of the family here at this hotel

Very friendly and welcoming staff, location directly opposite SM mall, good sized double room
8
First time at this hotel but would definitely stay again.
Rapporter denne anmeldelsen
Juraya J. Reiste alene Philippines, 22. juli 2015
Clean and comfy

Comfortable room, nice staff, nice location
7,7
Comfortable
Rapporter denne anmeldelsen
Flordeliza D. Par Philippines, 6. juli 2015
Value for money

Attentive staff, clean and comfortable , value for money
6,7
Pleasant stay
Rapporter denne anmeldelsen
Joysville T. Reiste alene Philippines, 17. juni 2015
very friendly staff, value for money

location, comfortable room, friendly staff
10
Rapporter denne anmeldelsen
Marybelle B. Familie med store barn Philippines, 12. juni 2015
Value for money

location, price
8,3
Rapporter denne anmeldelsen
Alexander P. Par United Kingdom, 24. mai 2015
New hotel

Location of hotel for one the staff were very helpful, room was nice and clean
9
Stayed be 6 nights very nice, only thing I could say is no fridge in room, drinking water outside but that was okay. the other point was, no tourist information at all in the reception area. Strange for a hotel not to have not one map or information of what to do or see, the hotel taxi cost 375 peso, to airport it only cost 200 peso that is with a tip???
Rapporter denne anmeldelsen
Emo Y. Par Canada, 16. mai 2015
comfortable hotel

1)value for money, 2)near downtown, 3)public transpo access
8,3
Very close to SM Davao!!!
Rapporter denne anmeldelsen
Marivic A. Foretningsreisende Philippines, 8. mai 2015
Davao visit

Ckean bed sheets, free drinking water, courteous staff
5,3
It was pkay. Hotel needs to refurbish walls and stirictly monitor the no smoking policy.
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Home Crest Residences Davao CityHome Crest Residences Davao City - LobbyHome Crest Residences Davao City - LobbyHome Crest Residences Davao City - Inne i hotelletHome Crest Residences Davao City - Inne i hotelletHome Crest Residences Davao City - GjesteromHome Crest Residences Davao City - GjesteromHome Crest Residences Davao City - GjesteromHome Crest Residences Davao City - GjesteromHome Crest Residences Davao City - GjesteromHome Crest Residences Davao City - GjesteromHome Crest Residences Davao City - GjesteromHome Crest Residences Davao City - GjesteromHome Crest Residences Davao City - GjesteromHome Crest Residences Davao City - GjesteromHome Crest Residences Davao City - GjesteromHome Crest Residences Davao City - GjesteromHome Crest Residences Davao City - GjesteromHome Crest Residences Davao City - GjesteromHome Crest Residences Davao City - GjesteromHome Crest Residences Davao City - Inne i hotelletHome Crest Residences Davao City - Inne i hotelletHome Crest Residences Davao City - Utsiden av hotelletHome Crest Residences Davao City - InngangHome Crest Residences Davao City - MøteromHome Crest Residences Davao City - MøteromHome Crest Residences Davao City - GjesteromHome Crest Residences Davao City - GjesteromHome Crest Residences Davao City - GjesteromHome Crest Residences Davao City - Kaffebar/kaféHome Crest Residences Davao City - Utsiden av hotelletHome Crest Residences Davao City - Kaffebar/kaféHome Crest Residences Davao City - Kaffebar/kaféHome Crest Residences Davao City - Utsiden av hotelletHome Crest Residences Davao City - LobbyHome Crest Residences Davao City - GjesteromHome Crest Residences Davao City - BadHome Crest Residences Davao City - BadHome Crest Residences Davao City - GjesteromHome Crest Residences Davao City - GjesteromHome Crest Residences Davao City - BadHome Crest Residences Davao City - LobbyHome Crest Residences Davao City - LobbyHome Crest Residences Davao City - ResepsjonHome Crest Residences Davao City - GjesteromHome Crest Residences Davao City - GjesteromHome Crest Residences Davao City - BadHome Crest Residences Davao City - GjesteromHome Crest Residences Davao City - ResepsjonHome Crest Residences Davao City - LobbyHome Crest Residences Davao City - Gjesterom


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C03