Min konto (innsjekking)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Home Crest Residences

Tulip Drive, corner Walnut Avenue Ecoland, Ecoland, Davao City, Filippinene 8000 (Vis kart)

Reserver nå!

Home Crest Residences Davao City - Lobby Home Crest Residences Davao City - Lobby Home Crest Residences Davao City - Inne i hotellet Home Crest Residences Davao City - Inne i hotellet Home Crest Residences Davao City - Gjesterom Home Crest Residences Davao City - Gjesterom Home Crest Residences Davao City - Gjesterom Home Crest Residences Davao City - Gjesterom Home Crest Residences Davao City - Gjesterom Home Crest Residences Davao City - Gjesterom Home Crest Residences Davao City - Gjesterom Home Crest Residences Davao City - Gjesterom Home Crest Residences Davao City - Gjesterom Home Crest Residences Davao City - Gjesterom Home Crest Residences Davao City - Gjesterom Home Crest Residences Davao City - Gjesterom
Home Crest Residences Davao City - Gjesterom Home Crest Residences Davao City - Gjesterom Home Crest Residences Davao City - Gjesterom Home Crest Residences Davao City - Inne i hotellet Home Crest Residences Davao City - Inne i hotellet Home Crest Residences Davao City - Utsiden av hotellet Home Crest Residences Davao City - Inngang Home Crest Residences Davao City - Møterom Home Crest Residences Davao City - Møterom Home Crest Residences Davao City - Gjesterom Home Crest Residences Davao City - Gjesterom Home Crest Residences Davao City - Gjesterom
Sted: Ecoland Antall rom: 28
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,1

fra 265 anmeldelser

Verdi for pengene
8,3
Sted
8,4
Ansattes arbeid
8,1
Hotellforhold/renslighet
8,4
Romkomfort/standard
8,4
Mat/middag
7,1
Gjesteomtaler er skrevet av våre kunder etter oppholdet deres på Home Crest Residences.
Alle anmeldelser (265)
Cato R. Par Norway, 19. juni 2012
Bra hotell med god service

Fine rom, wireless internett,
7,3
Hotellet ligger litt utforbi sjølve sentrum av Davao. Men du har SM mall rett ved siden av hotellet. Rommet var bra, internettet fungerte bra, hyggelig betjening og god frokost. Hadde noen resturanger rett ved hotellet som hadde god mat. Tilbrakte 2 netter på dette hotellet og kan annbefales.
Roy T. Småbarnsfamilie Norway, 24. oktober 2011
Lite hotell med meget vennlig betjening.

Hotellet ligger sentralt i Davao, uten at en blir plaget av støy.
8,7
Lite og enkelt hotell med meget hyggelig betjening og god service. Gode senger og meget godt renhold av rommet hver eneste dag. Enkel og god frokost var inkludert i prisene. Hotellet ligger sentralt og med gå avstand til SM et meget stort shoppingsenter i Davao. Her blir du fort kjent med de ansatte på hotellet, og de var alltid veldig hyggelige og service minded. Vi bodde på hotellet i 16 netter og er veldig godt fornøyd med oppholdet. Vi kommer tilbake.
Melanie L. Familie med store barn Philippines, 28. mars 2014
good service, good location and budget hotel

value for money, clean and good location
7,7
We had fun, 2 min. walk is SM Lanao and they have coffee shop and Spa
Alex M. Reiste alene United Kingdom, 24. mars 2014
very ordinary

It had a lift...clean..close to SM mall
5
Uneventful, ordinary A good sized room - but no kettle or cups, no fridge Leaking toilet- when I reported it - I was asked to fill in a comment form! Somewhere to stay - not a hotel
Lloyd R. Par United States of America, 22. mars 2014
Clean, Friendly staff.

Close to shopping Mall and restrants. Quiet area.
8,7
Andrew D. Par Philippines, 21. mars 2014
Budget accommodation, no frills, good value

Fast check-in, check-out; me
7
Allen A. Reiste alene Canada, 15. mars 2014
Very welcoming with warm attentive staff

cleanliness, staff performance, close to shoping
8
It was more than acceptable, the staff were friendly, accommodating and helpful. Proximity to a shopping mall and transportation make it an easy place to stay in. This hotel is also clean and safe. The breakfast provided is more than adequate with good brewed coffee
Winfred L. Reiste alene United States of America, 28. februar 2014
Comfortable room with free wifi and breakfast

Clean room, friendly staff, breakfast included
8,3
Winfred L. Reiste alene United States of America, 26. februar 2014
Comfortable room with free wifi and breakfast

Internet, clean room, location
8
Rudy U. Par Philippines, 20. februar 2014
Good Standard Hotel

Comfortable Bed, Hot & Cold Water Dispenser Available, Good Security
7
This is my second time to stay at this hotel in three years. The standard room is equipped with air conditioner, television with plenty of cable channels, telephone, cabinet, desk, and free WIFI. The room is not equipped with refrigerator and coffee making kettle but hot and cold water dispenser can be found at the hotel corridor. No coffee and tea were provided in the room.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Home Crest Residences Davao CityHome Crest Residences Davao City - LobbyHome Crest Residences Davao City - LobbyHome Crest Residences Davao City - Inne i hotelletHome Crest Residences Davao City - Inne i hotelletHome Crest Residences Davao City - GjesteromHome Crest Residences Davao City - GjesteromHome Crest Residences Davao City - GjesteromHome Crest Residences Davao City - GjesteromHome Crest Residences Davao City - GjesteromHome Crest Residences Davao City - GjesteromHome Crest Residences Davao City - GjesteromHome Crest Residences Davao City - GjesteromHome Crest Residences Davao City - GjesteromHome Crest Residences Davao City - GjesteromHome Crest Residences Davao City - GjesteromHome Crest Residences Davao City - GjesteromHome Crest Residences Davao City - GjesteromHome Crest Residences Davao City - GjesteromHome Crest Residences Davao City - GjesteromHome Crest Residences Davao City - Inne i hotelletHome Crest Residences Davao City - Inne i hotelletHome Crest Residences Davao City - Utsiden av hotelletHome Crest Residences Davao City - InngangHome Crest Residences Davao City - MøteromHome Crest Residences Davao City - MøteromHome Crest Residences Davao City - GjesteromHome Crest Residences Davao City - GjesteromHome Crest Residences Davao City - GjesteromHome Crest Residences Davao City - Utsiden av hotelletHome Crest Residences Davao City - Kaffebar/kafé


AS-AGWEB-3A01