eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Horizon Karon Beach Resort & Spa

3 Soi Karon, Soi 2, Muang, Karon, Phuket, Thailand (Vis kart)

Reserver nå!

Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Omgivelser Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Hage Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Resepsjon Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gjesterom Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gjesterom Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gjesterom Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gjesterom Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gjesterom Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gjesterom Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gjesterom Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Varmt bad Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Inne i hotellet Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gjesterom Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gjesterom Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gjesterom Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gjesterom
Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gjesterom Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Bad Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Varmt bad Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Balkong/terasse Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Utsikt Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Spa Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Spa Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Skjønnhetssalong Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Barneklubb Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Utsikt Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Svømmebasseng Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Svømmebasseng
Område Karon Antall rom: 160
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,2

fra 706 anmeldelser

Verdi for pengene
8,4
Beliggenhet
7,9
Ansattes arbeid
8,4
Hotellforhold/renslighet
8,5
Romkomfort/standard
8,4
Mat/middag
7,8
Alle anmeldelser (706)
Sorter etter:
Kristine F. Par Norway, 5. april 2013
Bra opphold

Stort rom, bra svømmebasseng, veldig bra med tuk tuk opp og ned bakken
7,7
Camilla S. Småbarnsfamilie Norway, 4. mars 2013
Overvurdert hotell

Bråk fra skog tett inntil hotellet, personell som plutselig er inne i hotellrommet, solsenger som okkuperes med håndklær
5,7
Hotellet ligger bra plassert, men mange negative opplevelser gjør at vi ikke kommer til å velge dette hotellet dersom vi komme tilbake til Karon.
Stine W. Par Norway, 17. mars 2012
Riktig flott sted

Veldig god service, Fine rom, tuk tuk opp å ned bakken til stranden
9,7
Skal absolutt tilbake hit! Hotellet var kjempe fint å servicen veldig bra! Hyggelig å hyggelige folk.
Johnny S. Par Norway, 17. august 2011
Meget bra hotell

nydelig mat både frokost og middag
8,3
stort hotell,men flere basseng og god plass. mange gode tilbud for enhver smak.varierte tilbud både til frokost og middag.gratis tuk-tuk ned og opp bakken da hotellet lå på en høyde over karon beach,også gratis buss til patong flere ganger om dagen.kortere vei til kata sentrum enn til karon. mye dyrere på grunn av turister enn i bangkok, spesielt drosje og tuk-tuk
Shoppingtips: skredder er lønnsomt og billig i Phuket,men du må prute, kan få meget bra og billige klær. Velg stoff av god kvalitet.
Tim B. Par United Kingdom, 28. februar 2015
Great find

Privilege club & privilege pool, rooms were beautiful and the food was delicious
10
Upon check in we were upgraded from a standard pool view room to a privilege club room. With this you get complimentary drinks and snacks between 12-2 meaning we never needed lunch. Also access to a private pool for adults only, very serene and peaceful. We did a cooking class with the hotel which was very fun. Great location, down the hill to the beach and Kata center. The only downside was needing to arrange a taxi for a 7am pick up which they told is they couldn't do as it was t
Sergey T. Par Kazakhstan, 24. februar 2015
Perfect place

Club swimming pool, breakfast, deluxe club room
9,3
Pleasure staying
He L. Par China, 6. februar 2015
Amazing

Location view pool
9
I had a great time
Monica W. Småbarnsfamilie Indonesia, 14. desember 2014
Average Resort Hotel

kids club, food, tuk tuk service
6,7
The bath tub drain was blocked, so I need to move to another room. But I didn't get the same room with two queen bed. I got 1 queen bed + 1 extra bed. The cleaning service staff was in a bad mood when she must worked at night because of room changing. A lots of mosquitos there & the floor didn't clean enough. But the kids club was awesome & I love the food and also the tuk tuk service to the beach
Gan M. Par Malaysia, 10. desember 2014
Wonderful Holiday in Horizon Karon Resort & Spa

Staff very friendly, good facilities, room cleaness & privelidge club is good idea for relaxing.
10
We loved very much to stayed from the first day walked in Horizon Karon Resort & Spa. We had great holiday especially upgraded to Club Wing. We appreciated all the friendly staff and facilities provide by the hotel. Highly recommend this place. Planning to stay for our next holiday.
Slobodan S. Gruppe Australia, 29. november 2014
Great pool

Pool access from room. Buffet breakfast. Staff very helpful
10
Excellent stay. Pool access and bar from room was great. Breakfast was awesome and staff very extra helpful

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Horizon Karon Beach Resort & Spa PhuketHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - OmgivelserHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - HageHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - ResepsjonHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - GjesteromHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - GjesteromHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - GjesteromHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - GjesteromHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - GjesteromHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - GjesteromHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - GjesteromHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Varmt badHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Inne i hotelletHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - GjesteromHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - GjesteromHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - GjesteromHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - GjesteromHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - GjesteromHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - BadHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Varmt badHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Balkong/terasseHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - UtsiktHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - SpaHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - SpaHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - SkjønnhetssalongHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - BarneklubbHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - UtsiktHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - SvømmebassengHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - SvømmebassengHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - SvømmebassengHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - SvømmebassengHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - SvømmebassengHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - DirektørsalongHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - TreningsromHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - TreningsromHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Pub/salongHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - RekreasjonsfasiliteterHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Mat og drikkeHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - HageHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Restaurant

Kundeanmeldelser - Horizon Karon Beach Resort & Spa, Phuket

AS-AGWEB-3C01