eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Horizon Patong Beach Resort & Spa

64/39 Thaweewong Road, Soi Kep Sap, Amphur Kathu, Patong, Phuket, Thailand (Vis kart)

Reserver nå!

Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Strand Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Inngang Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gjesterom Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gjesterom Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gjesterom Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gjesterom Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gjesterom Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gjesterom Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gjesterom Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gjesterom Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gjesterom Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Suiterom Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Bad Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Suiterom Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gjesterom Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Balkong/terasse
Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Mat og drikke Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Barneklubb Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Spa Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Hage Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Forretningssenter Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Svømmebasseng Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Svømmebasseng Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Svømmebasseng Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Svømmebasseng Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Inngang Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Lobby Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Inne i hotellet
Område Patong Antall rom: 160
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,6

fra 985 anmeldelser

Verdi for pengene
7,3
Sted
8,6
Ansattes arbeid
7,4
Hotellforhold/renslighet
7,3
Romkomfort/standard
7,5
Mat/middag
7,4
Alle anmeldelser (985)
Sorter etter:
Bjorn C. Par Norway, 9. mars 2013
Moro midt i Patong

sentral beliggenhet, lite støy, reint
6,7
Terje G. Par Norway, 22. desember 2011
Ok Hotell som ligger stille til midt i strøket.

Rolig og stille
4
Ok hotell men er dessverre slitt og renhold på baderom var ikke bra på vårt rom, skittent badekar og gamle håndklær. Betjening spylte rundt bassenget og utenfor inngang om kvelden med resultat at det ble liggende en stor vanndam hvor vi hadde 2 stoler og ett bord, dette ble møkkete og vi kunne ikke sitte ute om kvelden. Det ble gitt beskjed av oss i resepsjonen men ikke noe ble gjort.
Mariann T. Par Norway, 3. mars 2011
Fin beliggenhet, litt slitent hotell

Utmerket stab.
7,7
vi har bodd på dette hotellet 4 ganger. det sier vel endel om at vi er fornøyd. vi skulle ønske hotellet ble oppusset snart.
Mats V. Reiste alene Norway, 22. mars 2010
Veldig bra

Som regel hyggelig personell, god restaurant, god sikkerhet og god beliggenhet.
8,7
Vi var totalt fire stk som bodde på Horizon, og vi var alle veldig godt fornøyd. Vi ble nesten alltid møtt av en blid person i resauranten og i resepsjonen. Hotellet ligger perfekt plassert, like i nærheten av stranden, og ikke for nært bangla road slik at det var ingen bråk om nettet.
Asgeir E. Småbarnsfamilie Norway, 18. november 2009
Gode familierom

Hotellet ligger entralt på Patong Beach. God størrelse på rommene og trivelig service.
7,3
Liker du deg sentralt på Patong Beach, så er dette et godt alternativ. Det er rimelig og har god størrelse på rommene. Stedet fortjener imidlertid ikke 4 stjerner. 3 stjerner er en mer riktig angivelse for kvaliteten.
Tips: Rett ved siden av ligger en massasjesalong som er meget bra. Dyktige massøser, god service og lave priser.
Jenny W. Småbarnsfamilie Australia, 14. november 2014
Best location, excellent service, quality rooms

Location, service of all the staff, pool area
9,7
No issues from check in to check out
Lucy Z. Par Australia, 12. november 2014
Pleasant stay

Location, Swim up pool bar
7
Hotel is on the beach front street. Plenty of restaurants, shops and currency exchange places around. We had a upstairs room overlooking one of the pools. Good wifi in the room but had to re-login every time we came back to the room. Overall pleasant stay.
Mark C. Par Australia, 11. november 2014
friendly staff,good location,comfortable room

good location ,friendly staff ,comfortable room
9,7
good location,friendly staff,near in the beach,etc........................................."
Mark C. Par Australia, 10. november 2014
friendly staff,comfortable room,

good location,friendly staff,comfortable room
9,7
good location,friendly staff,comfortable room,near in the beach,etc....................."
Gwee G. Par Singapore, 10. november 2014
Water from Tap was disgusting brown color.

Staffs are friendly. Location is good. Value for money
7,7
We are pleased with the hotel kind gesture to decorate our room with rose petal as i stated that this is my anniversary trip. Hotel staffs are generally friendly and helpful. Rooms are clean. The only downside of this hotel was the water from the tap. It was in disgusting brown colour,was shocked when i try to fill a cup to boil water for coffee. I dont know if all the water in phuket are like that.In the end we bought bottles of mineral water from 7-eleven to brush teeth n wash face. Everything is expensive in Phuket ,especially taxis. We spent more than $100 SGD in this 3days 2nights trip just on transportation. Weekend market in Phuket town sucks..Don't go. We spent 1000BHT to n fro by taxi and return angry n disappointed. Our Snokerring trip to Phiphi island on my 2nd day was cancelled due to Monsoon. It rained the whole sunday and we really got nothing to do. Will come back again to do all the activities that we had missed because of the rain.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Horizon Patong Beach Resort & Spa PhuketHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - StrandHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - InngangHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GjesteromHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GjesteromHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GjesteromHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GjesteromHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GjesteromHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GjesteromHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GjesteromHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GjesteromHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GjesteromHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SuiteromHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BadHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SuiteromHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GjesteromHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Balkong/terasseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Mat og drikkeHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BarneklubbHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SpaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - HageHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - ForretningssenterHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SvømmebassengHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SvømmebassengHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SvømmebassengHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SvømmebassengHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - InngangHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - LobbyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Inne i hotellet

Kundeanmeldelser - Horizon Patong Beach Resort & Spa, Phuket

AS-AGWEB-3C05