eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Horizon Patong Beach Resort & Spa

64/39 Thaweewong Road, Soi Kep Sap, Amphur Kathu, Patong, Phuket, Thailand (Vis kart)

Reserver nå!

Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Strand Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Inngang Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gjesterom Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gjesterom Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gjesterom Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gjesterom Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gjesterom Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gjesterom Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gjesterom Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gjesterom Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gjesterom Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Suiterom Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Bad Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Suiterom Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gjesterom Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Balkong/terasse
Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Mat og drikke Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Barneklubb Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Spa Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Hage Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Forretningssenter Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Svømmebasseng Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Svømmebasseng Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Svømmebasseng Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Svømmebasseng Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Inngang Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Lobby Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Inne i hotellet
Område Patong Antall rom: 160
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,6

fra 990 anmeldelser

Verdi for pengene
7,3
Sted
8,6
Ansattes arbeid
7,4
Hotellforhold/renslighet
7,3
Romkomfort/standard
7,5
Mat/middag
7,4
Alle anmeldelser (990)
Sorter etter:
Bjorn C. Par Norway, 9. mars 2013
Moro midt i Patong

sentral beliggenhet, lite støy, reint
6,7
Terje G. Par Norway, 22. desember 2011
Ok Hotell som ligger stille til midt i strøket.

Rolig og stille
4
Ok hotell men er dessverre slitt og renhold på baderom var ikke bra på vårt rom, skittent badekar og gamle håndklær. Betjening spylte rundt bassenget og utenfor inngang om kvelden med resultat at det ble liggende en stor vanndam hvor vi hadde 2 stoler og ett bord, dette ble møkkete og vi kunne ikke sitte ute om kvelden. Det ble gitt beskjed av oss i resepsjonen men ikke noe ble gjort.
Mariann T. Par Norway, 3. mars 2011
Fin beliggenhet, litt slitent hotell

Utmerket stab.
7,7
vi har bodd på dette hotellet 4 ganger. det sier vel endel om at vi er fornøyd. vi skulle ønske hotellet ble oppusset snart.
Mats V. Reiste alene Norway, 22. mars 2010
Veldig bra

Som regel hyggelig personell, god restaurant, god sikkerhet og god beliggenhet.
8,7
Vi var totalt fire stk som bodde på Horizon, og vi var alle veldig godt fornøyd. Vi ble nesten alltid møtt av en blid person i resauranten og i resepsjonen. Hotellet ligger perfekt plassert, like i nærheten av stranden, og ikke for nært bangla road slik at det var ingen bråk om nettet.
Asgeir E. Småbarnsfamilie Norway, 18. november 2009
Gode familierom

Hotellet ligger entralt på Patong Beach. God størrelse på rommene og trivelig service.
7,3
Liker du deg sentralt på Patong Beach, så er dette et godt alternativ. Det er rimelig og har god størrelse på rommene. Stedet fortjener imidlertid ikke 4 stjerner. 3 stjerner er en mer riktig angivelse for kvaliteten.
Tips: Rett ved siden av ligger en massasjesalong som er meget bra. Dyktige massøser, god service og lave priser.
Audrey L. Småbarnsfamilie Singapore, 27. november 2014
Great stay in Horizon Patong Beach Resort & Spa

Comfort room size, great breakfast spread and friendly staff
8,7
We are given a comfort room with 2 queen size bed with bathtub except some mozzies issue, we had the last room from balcony, very little view of the pool although we paid for pool view (so sad).. The receptionist lady was helpful when I raised concern on mozzies issue she wanted to move us to a family room on our second day but we decline it cos my daughter prefer to stay put. But it did not dampan our stay cos we are out most of the time my kids love it. There lot of shop around the hotel and easy access to beach and shopping area. Overall great stay and great holiday for all of us.
Aris D. Par Malaysia, 24. november 2014
Great location, nice room, beautiful beaches

Room, beach, food
8,7
Rishabh S. Gruppe India, 24. november 2014
Really nice location

located next to the beach and walking distance from popular spots. hotel staff was very friendly and accomodating. the hotel spa is very nice and economical.
9,3
Nursabrina B. Gruppe Singapore, 23. november 2014
Very good location

Location, cleanliness of the pool,
6,7
Hotel was really near the phuket town. 5 mins from Bangla st and the beach was just across the street. Very clean swimming pool and hotel rooms were big and spacious. However there was a small cockroach that appeared in the room during our first night. Hotel staff was really strict about bringing guests into the rooms. Staff wasn't flexible and were not helpful at all. We ended up paying for another room.
Zhihao C. Gruppe Singapore, 23. november 2014
4 pax, 3 night stay in Family room

Location is good, concierge and pool bartender are friendly.
6,3
The room has a smell but it's bearable when we got used to it. Had difficulty opening the door with the key, need to use a lot of strength. Safe box is spoilt, so we can only use the key instead of password lock. The concierge and pool bartender are very friendly and helpful. Power tripped on our last night, so we had to wait outside the room, feeding the Mosquitos.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Horizon Patong Beach Resort & Spa PhuketHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - StrandHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - InngangHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GjesteromHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GjesteromHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GjesteromHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GjesteromHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GjesteromHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GjesteromHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GjesteromHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GjesteromHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GjesteromHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SuiteromHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BadHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SuiteromHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GjesteromHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Balkong/terasseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Mat og drikkeHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BarneklubbHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SpaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - HageHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - ForretningssenterHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SvømmebassengHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SvømmebassengHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SvømmebassengHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SvømmebassengHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - InngangHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - LobbyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Inne i hotellet

Kundeanmeldelser - Horizon Patong Beach Resort & Spa, Phuket

AS-AGWEB-3B08