eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Horizon Patong Beach Resort & Spa

64/39 Thaweewong Road, Soi Kep Sap, Amphur Kathu, Patong, Phuket, Thailand (Vis kart)

Reserver nå!

Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Strand Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Inngang Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gjesterom Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gjesterom Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gjesterom Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gjesterom Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gjesterom Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gjesterom Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gjesterom Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gjesterom Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gjesterom Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Suiterom Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Bad Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Suiterom Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gjesterom Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Balkong/terasse
Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Mat og drikke Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Treningsrom Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Barneklubb Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Spa Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Hage Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Forretningssenter Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Svømmebasseng Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Svømmebasseng Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Svømmebasseng Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Svømmebasseng Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pub/salong Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Inngang
Område Patong Antall rom: 160
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,5

fra 930 anmeldelser

Verdi for pengene
7,2
Sted
8,5
Ansattes arbeid
7,3
Hotellforhold/renslighet
7,2
Romkomfort/standard
7,4
Mat/middag
7,4
Alle anmeldelser (930)
Sorter etter:
Bjorn C. Par Norway, 9. mars 2013
Moro midt i Patong

sentral beliggenhet, lite støy, reint
6,7
Terje G. Par Norway, 22. desember 2011
Ok Hotell som ligger stille til midt i strøket.

Rolig og stille
4
Ok hotell men er dessverre slitt og renhold på baderom var ikke bra på vårt rom, skittent badekar og gamle håndklær. Betjening spylte rundt bassenget og utenfor inngang om kvelden med resultat at det ble liggende en stor vanndam hvor vi hadde 2 stoler og ett bord, dette ble møkkete og vi kunne ikke sitte ute om kvelden. Det ble gitt beskjed av oss i resepsjonen men ikke noe ble gjort.
Mariann T. Par Norway, 3. mars 2011
Fin beliggenhet, litt slitent hotell

Utmerket stab.
7,7
vi har bodd på dette hotellet 4 ganger. det sier vel endel om at vi er fornøyd. vi skulle ønske hotellet ble oppusset snart.
Mats V. Reiste alene Norway, 22. mars 2010
Veldig bra

Som regel hyggelig personell, god restaurant, god sikkerhet og god beliggenhet.
8,7
Vi var totalt fire stk som bodde på Horizon, og vi var alle veldig godt fornøyd. Vi ble nesten alltid møtt av en blid person i resauranten og i resepsjonen. Hotellet ligger perfekt plassert, like i nærheten av stranden, og ikke for nært bangla road slik at det var ingen bråk om nettet.
Asgeir E. Småbarnsfamilie Norway, 18. november 2009
Gode familierom

Hotellet ligger entralt på Patong Beach. God størrelse på rommene og trivelig service.
7,3
Liker du deg sentralt på Patong Beach, så er dette et godt alternativ. Det er rimelig og har god størrelse på rommene. Stedet fortjener imidlertid ikke 4 stjerner. 3 stjerner er en mer riktig angivelse for kvaliteten.
Tips: Rett ved siden av ligger en massasjesalong som er meget bra. Dyktige massøser, god service og lave priser.
M J. Gruppe Singapore, 28. september 2014
Very comfortable ,clean and location to all activi

very near to the beach,easy access to others outlet,beautiful design and landscape
9,7
very comfortable and unique experience
Desmond D. Par United Kingdom, 25. september 2014
horizon hotel stay

location, staff , has everything
10
Fantastic came from uk to bangkok for 25 nights and decided to spend aweek or so in phuket as a couple. Hotel is great staff will do everything to keep you happy. Location is fantastic. prices from mini bar very good compared to many others. Has everything you could want & from agoda price was amazing. Would stay again no problem. Very good.
John C. Reiste alene United Kingdom, 25. september 2014
good location very relaxing

room pool location
7
an ideal hotel to relax - nice location and good pool area
Taibah A. Par Singapore, 24. september 2014
our stay was a pleasant n service was good.

our room was just near the pool. breakfast was good and the ambience was cozy
10
Warmly welcomed by the hotel staff n service render was fantastic. Wil recommend my friends to stay if they r going to phuket
Sharyn W. Par Australia, 23. september 2014
Horizon Beach stay 2014

Location, value for money, staff
10
Our stay was fantastic. The weather let us down a bit but the location, staff and facilities are terrific. We have stayed there a total of 5 times and recommend to anyone who mention they might go to Thailand. The staff are fantastic, always willing to help and no request that we have had is too much trouble. Being close to the beach and the markets is another plus. The resort is fantastic value for money. We will be going back with some friends who haven't been to Phuket before next year. We are looking forward to it!!!!

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Horizon Patong Beach Resort & Spa PhuketHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - StrandHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - InngangHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GjesteromHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GjesteromHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GjesteromHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GjesteromHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GjesteromHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GjesteromHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GjesteromHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GjesteromHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GjesteromHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SuiteromHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BadHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SuiteromHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GjesteromHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Balkong/terasseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Mat og drikkeHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - TreningsromHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BarneklubbHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SpaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - HageHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - ForretningssenterHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SvømmebassengHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SvømmebassengHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SvømmebassengHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SvømmebassengHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pub/salongHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - InngangHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Lobby

Kundeanmeldelser - Horizon Patong Beach Resort & Spa, Phuket

AS-AGWEB-3A02