Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Horizon Patong Beach Resort & Spa

64/39 Thaweewong Road, Soi Kep Sap, Amphur Kathu, Patong, Phuket, Thailand (Vis kart)

Reserver nå!

Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Strand Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Inngang Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gjesterom Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gjesterom Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gjesterom Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gjesterom Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gjesterom Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gjesterom Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gjesterom Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gjesterom Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gjesterom Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Suiterom Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Bad Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Suiterom Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gjesterom Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Balkong/terasse
Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Restaurant Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Restaurant Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Mat og drikke Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Barneklubb Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Spa Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Hage Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Forretningssenter Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Svømmebasseng Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Svømmebasseng Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Svømmebasseng Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Svømmebasseng Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Inngang
Område Patong Antall rom: 160
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,6

fra 1116
anmeldelser

Verdi for pengene
7,4
Beliggenhet
8,6
Ansattes arbeid
7,5
Hotellforhold/renslighet
7,4
Romkomfort/standard
7,5
Mat/middag
7,4
Alle anmeldelser (1116)
Sorter etter:
Bjorn C. Par Norway, 9. mars 2013
Moro midt i Patong

sentral beliggenhet, lite støy, reint
6,7
Rapporter denne anmeldelsen
Terje G. Par Norway, 22. desember 2011
Ok Hotell som ligger stille til midt i strøket.

Rolig og stille
4
Ok hotell men er dessverre slitt og renhold på baderom var ikke bra på vårt rom, skittent badekar og gamle håndklær. Betjening spylte rundt bassenget og utenfor inngang om kvelden med resultat at det ble liggende en stor vanndam hvor vi hadde 2 stoler og ett bord, dette ble møkkete og vi kunne ikke sitte ute om kvelden. Det ble gitt beskjed av oss i resepsjonen men ikke noe ble gjort.
Rapporter denne anmeldelsen
Mariann T. Par Norway, 3. mars 2011
Fin beliggenhet, litt slitent hotell

Utmerket stab.
7,7
vi har bodd på dette hotellet 4 ganger. det sier vel endel om at vi er fornøyd. vi skulle ønske hotellet ble oppusset snart.
Rapporter denne anmeldelsen
Mats V. Reiste alene Norway, 22. mars 2010
Veldig bra

Som regel hyggelig personell, god restaurant, god sikkerhet og god beliggenhet.
8,7
Vi var totalt fire stk som bodde på Horizon, og vi var alle veldig godt fornøyd. Vi ble nesten alltid møtt av en blid person i resauranten og i resepsjonen. Hotellet ligger perfekt plassert, like i nærheten av stranden, og ikke for nært bangla road slik at det var ingen bråk om nettet.
Rapporter denne anmeldelsen
Asgeir E. Småbarnsfamilie Norway, 18. november 2009
Gode familierom

Hotellet ligger entralt på Patong Beach. God størrelse på rommene og trivelig service.
7,3
Liker du deg sentralt på Patong Beach, så er dette et godt alternativ. Det er rimelig og har god størrelse på rommene. Stedet fortjener imidlertid ikke 4 stjerner. 3 stjerner er en mer riktig angivelse for kvaliteten.
Tips: Rett ved siden av ligger en massasjesalong som er meget bra. Dyktige massøser, god service og lave priser.
Rapporter denne anmeldelsen
Graham L. Familie med store barn Australia, 21. august 2015
Value for money & centrally located

Location. Two pools to choose from. Happy hour at the pool.
8
Very enjoyable. Centrally located to Bangla Rd, nightlife, restaurants and markets stalls. Would stay there again. My only criticism was that our room was on the second floor and with no lift, the stairs became a bit tiresome after being out shopping for most of the day.
Rapporter denne anmeldelsen
Muhammad R. Foretningsreisende South Africa, 6. august 2015
SEA VIEW PATONG HOTEL REVIEW

POOL, STAFF AND LOCATION
7,7
ENJOYED IT. VERY PLEASANT.
Rapporter denne anmeldelsen
Jeff N. Reiste alene United States of America, 26. juli 2015
Great Rally Point Hotel

Price, location, flexibility
8,3
Stayed here for weekend get away with group. We did tons of other activities in sub groups. Thus this was great rally point hotel The room was functionable, clean and worked great for me. Breakfast was decent, staff friendly and location was good Stayed in patong several times at other similar hotels in same location and this is equivalent, would definitely stay here again
Rapporter denne anmeldelsen
Frederick B. Par South Africa, 23. juli 2015
Great

Pool poolbar breakfast
3
Very good
Rapporter denne anmeldelsen
Lim S. Par Malaysia, 19. juli 2015
Strategic Location

Location, Free Transport to Karon, Swimming Pool
7
The checking in was efficient. One set back about this hotel is: We were woken up at 7.00am in the morning. Someone banged our room door to inform us that we are checking out at 7.00am and it gave us a shook. We told the porter that the check out time should be 12.00 noon. Then he left. Then we informed the reception who told us that in the system it was keyed in as 7.00am checking out time which we have not informed them at all. In my opinion, there was something very strange to find a porter knocking at our room door instead of calling our room number. I think we were 'marked' because I made a mistake of wearing a diamond necklace on my 3rd day while going out and I have forgotten to keep it at home. The bathroom gets flooded easily and we had to wait for the water to flow down. Apart from this, the hotel is strategic located and free transport to Karon Beach.
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Horizon Patong Beach Resort & Spa PhuketHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - StrandHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - InngangHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GjesteromHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GjesteromHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GjesteromHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GjesteromHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GjesteromHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GjesteromHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GjesteromHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GjesteromHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GjesteromHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SuiteromHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BadHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SuiteromHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GjesteromHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Balkong/terasseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - RestaurantHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - RestaurantHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Mat og drikkeHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BarneklubbHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SpaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - HageHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - ForretningssenterHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SvømmebassengHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SvømmebassengHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SvømmebassengHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SvømmebassengHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - InngangHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - LobbyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Inne i hotelletHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotelletHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - FasiliteterHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotelletHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BadHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - LobbyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Mat og drikkeHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Mat og drikkeHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - RestaurantHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Etasjekart

Kundeanmeldelser - Horizon Patong Beach Resort & Spa, Phuket

Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C04