eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Hotel Adlon Kempinski

Unter den Linden 77, Mitte, Berlin, Tyskland 10117 (Vis kart)

Reserver nå!

Hotel Adlon Kempinski Berlin - Utsiden av hotellet Hotel Adlon Kempinski Berlin - Utsiden av hotellet Hotel Adlon Kempinski Berlin - Utsiden av hotellet Hotel Adlon Kempinski Berlin - Suiterom Hotel Adlon Kempinski Berlin - Gjesterom Hotel Adlon Kempinski Berlin - Gjesterom Hotel Adlon Kempinski Berlin - Gjesterom Hotel Adlon Kempinski Berlin - Gjesterom Hotel Adlon Kempinski Berlin - Gjesterom Hotel Adlon Kempinski Berlin - Gjesterom Hotel Adlon Kempinski Berlin - Gjesterom Hotel Adlon Kempinski Berlin - Suiterom Hotel Adlon Kempinski Berlin - Gjesterom Hotel Adlon Kempinski Berlin - Gjesterom Hotel Adlon Kempinski Berlin - Gjesterom Hotel Adlon Kempinski Berlin - Gjesterom
Hotel Adlon Kempinski Berlin - Gjesterom Hotel Adlon Kempinski Berlin - Bad Hotel Adlon Kempinski Berlin - Bad Hotel Adlon Kempinski Berlin - Bad Hotel Adlon Kempinski Berlin - Bad Hotel Adlon Kempinski Berlin - Svømmebasseng Hotel Adlon Kempinski Berlin - Spa Hotel Adlon Kempinski Berlin - Spa Hotel Adlon Kempinski Berlin - Spa Hotel Adlon Kempinski Berlin - Spa Hotel Adlon Kempinski Berlin - Rekreasjonsfasiliteter Hotel Adlon Kempinski Berlin - Treningsrom
Område Mitte Antall rom: 382
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Perfekt

9,3

fra 73 anmeldelser

Verdi for pengene
8,7
Sted
9,6
Ansattes arbeid
9,5
Hotellforhold/renslighet
9,6
Romkomfort/standard
9,4
Mat/middag
8,9
Alle anmeldelser (73)
Sorter etter:
Arash D. Småbarnsfamilie Norway, 2. august 2014
Fint beliggenhet

fint belggenhet, bra frokost og svømmebaseng
8
Det var en greit opplevelse. Jeg synes rommene var noe for innestengte. For mye svart%brunn farget tre på vegger og spesielt i ganger. rommet kan oppleves som trist når en sitter der og slapper av. Svært lte og ubekvemt lobby, alle må passere foran resepsjon når du skal rtil rommet ditt. Føles som om de holder øye med deg hele tiden. ingen god følelse av å føle seg ovrevåket hele tiden. Megel bra beliggenhet.
Tarjei J. Par Norway, 20. februar 2013
perfekt

service, plassering, mat og rom... & service - må nevnes igjen da den var eksepsjonelt bra
9,7
en ren nytelse fra vi ankom til vi dro. alt var perfekt foruten at poolen var tappet for rengjøring (som igjen viser vilje til perfeksjon og dårlig timing for vår del.
Restauranttips: frokost er et must!
Giri K. Familie med store barn United Kingdom, 18. september 2014
Outstanding hotel, best hotel I have stayed in!

Location was superb, right on the Brandenburg Gate. Rooms were very spacious and superb. Service was excellent.
10
Superb. Best hotel I have stayed in. Room wad excellent, breakfast was superb and the service was impeccable. Location was ideal for all the attractions, all withinight near walking distances.
Lina B. Foretningsreisende Lithuania, 26. juni 2014
Completely fine, but I have seen better hotels

Spacious room, good shower and bedding
8
It was completely fine and nice, but I think it is overrated.
Doris J. Par Germany, 16. juni 2014
Admiring Decent Lodging On Nobleness

comfort, atmosphere and style
9,7
excellent
Karsten K. Par Denmark, 26. januar 2014
simply first class

atmosphare, restaurant, pool/sauna/fitness area
10
it was a very nice stay, rather cold but that lead to more time at the hotel - great
Eliyahu R. Par Israel, 26. januar 2014
it was great

great location , very friendly stuff
9,3
Jantamas D. Reiste alene Thailand, 22. januar 2014
luxury stay

cleanliness, luxury and confortable
10
we were very happy during our stay. this is truely 5stars hotels. we will recommend to everyone. it is really worth staying there. breakfast was great. dining room room is very good, nice decoration. high tea was perfect. besides there are variety of restaurants there.
Marie H. Familie med store barn Sweden, 25. september 2013
Luxury and history perfectly combined

Beautiful interiour, magnificent breakfast, and very friendly staff
9,7
The perfect hotel experience. Very attentive staff. Champagne while checking in and at breakfast. Even my son was amazed by the apperance of the hotel and he loved the pool. The S-bahn and U-bahn is just a few steps away from the hotel entrance.
Rolando G. Familie med store barn Philippines, 7. september 2013
Staff and the whole hotel service is EXCELLENT!

Friendly staff, comfortable rooms and centrally located.
9,7
Our room was upgraded to a suite room...just fantastic!

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Hotel Adlon Kempinski BerlinHotel Adlon Kempinski Berlin - Utsiden av hotelletHotel Adlon Kempinski Berlin - Utsiden av hotelletHotel Adlon Kempinski Berlin - Utsiden av hotelletHotel Adlon Kempinski Berlin - SuiteromHotel Adlon Kempinski Berlin - GjesteromHotel Adlon Kempinski Berlin - GjesteromHotel Adlon Kempinski Berlin - GjesteromHotel Adlon Kempinski Berlin - GjesteromHotel Adlon Kempinski Berlin - GjesteromHotel Adlon Kempinski Berlin - GjesteromHotel Adlon Kempinski Berlin - GjesteromHotel Adlon Kempinski Berlin - SuiteromHotel Adlon Kempinski Berlin - GjesteromHotel Adlon Kempinski Berlin - GjesteromHotel Adlon Kempinski Berlin - GjesteromHotel Adlon Kempinski Berlin - GjesteromHotel Adlon Kempinski Berlin - GjesteromHotel Adlon Kempinski Berlin - BadHotel Adlon Kempinski Berlin - BadHotel Adlon Kempinski Berlin - BadHotel Adlon Kempinski Berlin - BadHotel Adlon Kempinski Berlin - SvømmebassengHotel Adlon Kempinski Berlin - SpaHotel Adlon Kempinski Berlin - SpaHotel Adlon Kempinski Berlin - SpaHotel Adlon Kempinski Berlin - SpaHotel Adlon Kempinski Berlin - RekreasjonsfasiliteterHotel Adlon Kempinski Berlin - TreningsromHotel Adlon Kempinski Berlin - RestaurantHotel Adlon Kempinski Berlin - RestaurantHotel Adlon Kempinski Berlin - RestaurantHotel Adlon Kempinski Berlin - RestaurantHotel Adlon Kempinski Berlin - RestaurantHotel Adlon Kempinski Berlin - RestaurantHotel Adlon Kempinski Berlin - RestaurantHotel Adlon Kempinski Berlin - RestaurantHotel Adlon Kempinski Berlin - RestaurantHotel Adlon Kempinski Berlin - Pub/salongHotel Adlon Kempinski Berlin - Pub/salongHotel Adlon Kempinski Berlin - Pub/salongHotel Adlon Kempinski Berlin - Pub/salongHotel Adlon Kempinski Berlin - LobbyHotel Adlon Kempinski Berlin - Inne i hotelletHotel Adlon Kempinski Berlin - Inne i hotelletHotel Adlon Kempinski Berlin - Pub/salongHotel Adlon Kempinski Berlin - SpaHotel Adlon Kempinski Berlin - Inne i hotelletHotel Adlon Kempinski Berlin - RestaurantHotel Adlon Kempinski Berlin - Pub/salongHotel Adlon Kempinski Berlin - Utsiden av hotelletHotel Adlon Kempinski Berlin - Utsiden av hotelletHotel Adlon Kempinski Berlin - Pub/salongHotel Adlon Kempinski Berlin - DansesalHotel Adlon Kempinski Berlin - Pub/salongHotel Adlon Kempinski Berlin - SuiteromHotel Adlon Kempinski Berlin - SuiteromHotel Adlon Kempinski Berlin - GjesteromHotel Adlon Kempinski Berlin - SuiteromHotel Adlon Kempinski Berlin - SuiteromHotel Adlon Kempinski Berlin - GjesteromHotel Adlon Kempinski Berlin - SuiteromHotel Adlon Kempinski Berlin - GjesteromHotel Adlon Kempinski Berlin - SuiteromHotel Adlon Kempinski Berlin - Suiterom


AS-AGWEB-3C08