Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Hotel Gat Point Charlie

Mauerstrasse 81-82, Mitte, Berlin, Tyskland 10117 (Vis kart)

Reserver nå!

Hotel Gat Point Charlie Berlin - Bad Hotel Gat Point Charlie Berlin - Gjesterom Hotel Gat Point Charlie Berlin - Gjesterom Hotel Gat Point Charlie Berlin - Gjesterom Hotel Gat Point Charlie Berlin - Inne i hotellet Hotel Gat Point Charlie Berlin - Inne i hotellet Hotel Gat Point Charlie Berlin - Inne i hotellet Hotel Gat Point Charlie Berlin - Inne i hotellet Hotel Gat Point Charlie Berlin - Restaurant Hotel Gat Point Charlie Berlin - Suiterom Hotel Gat Point Charlie Berlin - Gjesterom Hotel Gat Point Charlie Berlin - Suiterom Hotel Gat Point Charlie Berlin - Suiterom Hotel Gat Point Charlie Berlin - Gjesterom Hotel Gat Point Charlie Berlin - Inne i hotellet Hotel Gat Point Charlie Berlin - Inne i hotellet
Hotel Gat Point Charlie Berlin - Inne i hotellet Hotel Gat Point Charlie Berlin - Inne i hotellet Hotel Gat Point Charlie Berlin - Inne i hotellet Hotel Gat Point Charlie Berlin - Gjesterom Hotel Gat Point Charlie Berlin - Lobby Hotel Gat Point Charlie Berlin - Lobby Hotel Gat Point Charlie Berlin - Inne i hotellet Hotel Gat Point Charlie Berlin - Utsiden av hotellet Hotel Gat Point Charlie Berlin - Utsiden av hotellet Hotel Gat Point Charlie Berlin - Utsiden av hotellet Hotel Gat Point Charlie Berlin - Lobby Hotel Gat Point Charlie Berlin - Gjesterom
Område Mitte Antall rom: 140
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,4

fra 333
anmeldelser

Verdi for pengene
8,4
Beliggenhet
8,9
Ansattes arbeid
8,2
Hotellforhold/renslighet
8,8
Romkomfort/standard
8,3
Mat/middag
7,5
Alle anmeldelser (333)
Sorter etter:
Lydia C. Par Norway, 31. mars 2014
Moderne, fancy, engelsktalende betjening

Nær metro, nær severdigheter, engelsktalende og hyggelig betjening
8,7
Hotellet lå rett ved Checkpoint Charlie, midt i smørøyet for veldig mange severdigheter. Metro lå 300-400 meter unna hotellet. Hotellet var fancy og moderne, god seng på rommet, men savnet et bord og to stoler å sitte på. Fin italiensk restaurant på utsiden av hotellet. God frokost og fin bar på hotellet. Betjeningen var hyggelige og hjelpsomme, snakket bra engelsk
Rapporter denne anmeldelsen
Marianne G. Reiste alene Sweden, 9. mars 2014
Trevligt och annorlunda hotell

Inredning i rummen, mycket god frukost, prisvärt
8,7
Bra, vänlig bemötande. Trevlig hjälpsam personal. Rummen inredda på ett roligt och annorlunda sätt. Nära till det mesta och lätt att ta metron till dom andra ställena.
Rapporter denne anmeldelsen
Aage H. Par Norway, 11. april 2013
Vellykket

Sentral beliggenhet, rent rom, vennlig betjening
8,7
Rapporter denne anmeldelsen
Tone S. Gruppe Norway, 22. juni 2012
Sentralt og flott hotell med fine, men små rom

Sentralt, flott design, hyggelig resepsjon, free wifi og rolig hotell
9,3
Vi var to venner på 5 dagers tur i Berlin. Hotellet lå veldig sentralt ved Stadtmitte stasjon, i et trygt og hyggelig område. Flott design, ryddige rom og hyggelig personale. Vi har ingenting å utsette på oppholdet. Veldig fornøyd!
Rapporter denne anmeldelsen
Bjorg D. Gruppe Faroe Islands, 26. juli 2015
Good

Clean, Staff, Food
10
Nice stay :-)
Rapporter denne anmeldelsen
Pin X. Reiste alene Singapore, 8. mai 2015
Recommended

Good location, clean and friendly staff
9
Rapporter denne anmeldelsen
Thomas F. Foretningsreisende Norway, 6. mars 2015
Bad beds

N
3,7
Rapporter denne anmeldelsen
Milan M. Foretningsreisende Croatia, 6. mars 2015
Good life

Location, Atmosphere, Staff
10
Nice time of my life, I would like to come back again soon!
Rapporter denne anmeldelsen
You Y. Reiste alene Taiwan, 20. februar 2015
Very clean

very convenient
8
feel comfortable
Rapporter denne anmeldelsen
Olivia B. Gruppe United Kingdom, 19. februar 2015
Second time in Berlin

- Value for money - Location -Cleanliness
7
Upon staying here last year I had no hesitation when booking another trip to Berlin to use this hotel again. It is good value for money, clean and the location is perfect. However, It would be interesting to know whether it has changed management, due to standards of customer service below what I experienced the first time, I found the tone of staff quite abrupt and felt like they were fed up with customers, I hope this was a rare occurrence and they were just having one of ' those days' that we all have once in a while. Apart from the above, every other aspect was fine, albeit not as good as my first visit and I may be hesitant to book again but value for money and the location for first time beginners is perfect.
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Hotel Gat Point Charlie BerlinHotel Gat Point Charlie Berlin - BadHotel Gat Point Charlie Berlin - GjesteromHotel Gat Point Charlie Berlin - GjesteromHotel Gat Point Charlie Berlin - GjesteromHotel Gat Point Charlie Berlin - Inne i hotelletHotel Gat Point Charlie Berlin - Inne i hotelletHotel Gat Point Charlie Berlin - Inne i hotelletHotel Gat Point Charlie Berlin - Inne i hotelletHotel Gat Point Charlie Berlin - RestaurantHotel Gat Point Charlie Berlin - SuiteromHotel Gat Point Charlie Berlin - GjesteromHotel Gat Point Charlie Berlin - SuiteromHotel Gat Point Charlie Berlin - SuiteromHotel Gat Point Charlie Berlin - GjesteromHotel Gat Point Charlie Berlin - Inne i hotelletHotel Gat Point Charlie Berlin - Inne i hotelletHotel Gat Point Charlie Berlin - Inne i hotelletHotel Gat Point Charlie Berlin - Inne i hotelletHotel Gat Point Charlie Berlin - Inne i hotelletHotel Gat Point Charlie Berlin - GjesteromHotel Gat Point Charlie Berlin - LobbyHotel Gat Point Charlie Berlin - LobbyHotel Gat Point Charlie Berlin - Inne i hotelletHotel Gat Point Charlie Berlin - Utsiden av hotelletHotel Gat Point Charlie Berlin - Utsiden av hotelletHotel Gat Point Charlie Berlin - Utsiden av hotelletHotel Gat Point Charlie Berlin - LobbyHotel Gat Point Charlie Berlin - GjesteromHotel Gat Point Charlie Berlin - RestaurantHotel Gat Point Charlie Berlin - BuffetHotel Gat Point Charlie Berlin - RestaurantHotel Gat Point Charlie Berlin - GjesteromHotel Gat Point Charlie Berlin - GjesteromHotel Gat Point Charlie Berlin - Utsiden av hotelletHotel Gat Point Charlie Berlin - Inne i hotelletHotel Gat Point Charlie Berlin - BadHotel Gat Point Charlie Berlin - Inne i hotelletHotel Gat Point Charlie Berlin - Utsiden av hotelletHotel Gat Point Charlie Berlin - FasiliteterHotel Gat Point Charlie Berlin - GjesteromHotel Gat Point Charlie Berlin - BadHotel Gat Point Charlie Berlin - Utsiden av hotelletHotel Gat Point Charlie Berlin - ResepsjonHotel Gat Point Charlie Berlin - GjesteromHotel Gat Point Charlie Berlin - GjesteromHotel Gat Point Charlie Berlin - GjesteromHotel Gat Point Charlie Berlin - Gjesterom


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C06