Min konto (innsjekking)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Hotel Gat Point Charlie

Mauerstrasse 81-82, Mitte, Berlin, Tyskland 10117 (Vis kart)

Reserver nå!

Hotel Gat Point Charlie Berlin - Gjesterom Hotel Gat Point Charlie Berlin - Gjesterom Hotel Gat Point Charlie Berlin - Gjesterom Hotel Gat Point Charlie Berlin - Gjesterom Hotel Gat Point Charlie Berlin - Gjesterom Hotel Gat Point Charlie Berlin - Gjesterom Hotel Gat Point Charlie Berlin - Gjesterom Hotel Gat Point Charlie Berlin - Gjesterom Hotel Gat Point Charlie Berlin - Gjesterom Hotel Gat Point Charlie Berlin - Bad Hotel Gat Point Charlie Berlin - Bad Hotel Gat Point Charlie Berlin - Utsiden av hotellet Hotel Gat Point Charlie Berlin - Utsiden av hotellet Hotel Gat Point Charlie Berlin - Inne i hotellet Hotel Gat Point Charlie Berlin - Buffet Hotel Gat Point Charlie Berlin - Buffet
Hotel Gat Point Charlie Berlin - Inne i hotellet Hotel Gat Point Charlie Berlin - Inne i hotellet Hotel Gat Point Charlie Berlin - Inne i hotellet Hotel Gat Point Charlie Berlin - Inne i hotellet Hotel Gat Point Charlie Berlin - Lobby Hotel Gat Point Charlie Berlin - Lobby Hotel Gat Point Charlie Berlin - Inne i hotellet Hotel Gat Point Charlie Berlin - Inne i hotellet Hotel Gat Point Charlie Berlin - Bad Hotel Gat Point Charlie Berlin - Gjesterom Hotel Gat Point Charlie Berlin - Inne i hotellet Hotel Gat Point Charlie Berlin - Golfbane
Sted: Mitte Antall rom: 140
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,4

fra 289 anmeldelser

Verdi for pengene
8,4
Sted
8,9
Ansattes arbeid
8,1
Hotellforhold/renslighet
8,9
Romkomfort/standard
8,3
Mat/middag
7,5
Alle anmeldelser (289)
Lydia C. Par Norway, 31. mars 2014
Moderne, fancy, engelsktalende betjening

Nær metro, nær severdigheter, engelsktalende og hyggelig betjening
8,7
Hotellet lå rett ved Checkpoint Charlie, midt i smørøyet for veldig mange severdigheter. Metro lå 300-400 meter unna hotellet. Hotellet var fancy og moderne, god seng på rommet, men savnet et bord og to stoler å sitte på. Fin italiensk restaurant på utsiden av hotellet. God frokost og fin bar på hotellet. Betjeningen var hyggelige og hjelpsomme, snakket bra engelsk
Marianne G. Reiste alene Sweden, 9. mars 2014
Trevligt och annorlunda hotell

Inredning i rummen, mycket god frukost, prisvärt
8,7
Bra, vänlig bemötande. Trevlig hjälpsam personal. Rummen inredda på ett roligt och annorlunda sätt. Nära till det mesta och lätt att ta metron till dom andra ställena.
Aage H. Par Norway, 11. april 2013
Vellykket

Sentral beliggenhet, rent rom, vennlig betjening
8,7
Tone S. Gruppe Norway, 22. juni 2012
Sentralt og flott hotell med fine, men små rom

Sentralt, flott design, hyggelig resepsjon, free wifi og rolig hotell
9,3
Vi var to venner på 5 dagers tur i Berlin. Hotellet lå veldig sentralt ved Stadtmitte stasjon, i et trygt og hyggelig område. Flott design, ryddige rom og hyggelig personale. Vi har ingenting å utsette på oppholdet. Veldig fornøyd!
Hui Y. Reiste alene Taiwan, 26. mars 2014
Great Location!

Central location, comfortable bed, and nice local restaurants and stores.
10
Feel lucky and satisfied.
Rory O. Reiste alene Ireland, 5. mars 2014
Perfectly located

Staff attentiveness, located close to many sights and a fantastic room
9
Comfortable room, big bed and extra living room made the stay a most enjoyable one. Proximity to superb public transport was a huge advantage, some sights were within walking distance of the hotel. Great staff, friendly and helpful at all times.
Mingwei L. Par Singapore, 1. januar 2014
Centrally located, close to metro and attractions

Walkable to major attractions, very friend staff and super fast check in
9,7
Alvin C. Par Singapore, 24. desember 2013
comfortable and great. Staff is friendly. awesome

staff, cleanliness, stylish
8
Hazel P. Par United Kingdom, 5. november 2013
Friendly hotel from which to explore Berlin

Centrally located, easy access to public transport, clean and comfortable
9
Tan C. Par Malaysia, 22. oktober 2013
Healthy breakfast , quiet location and free wifi

Helpful staff ,good breakfast and clean room
7,7

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Hotel Gat Point Charlie BerlinHotel Gat Point Charlie Berlin - GjesteromHotel Gat Point Charlie Berlin - GjesteromHotel Gat Point Charlie Berlin - GjesteromHotel Gat Point Charlie Berlin - GjesteromHotel Gat Point Charlie Berlin - GjesteromHotel Gat Point Charlie Berlin - GjesteromHotel Gat Point Charlie Berlin - GjesteromHotel Gat Point Charlie Berlin - GjesteromHotel Gat Point Charlie Berlin - GjesteromHotel Gat Point Charlie Berlin - BadHotel Gat Point Charlie Berlin - BadHotel Gat Point Charlie Berlin - Utsiden av hotelletHotel Gat Point Charlie Berlin - Utsiden av hotelletHotel Gat Point Charlie Berlin - Inne i hotelletHotel Gat Point Charlie Berlin - BuffetHotel Gat Point Charlie Berlin - BuffetHotel Gat Point Charlie Berlin - Inne i hotelletHotel Gat Point Charlie Berlin - Inne i hotelletHotel Gat Point Charlie Berlin - Inne i hotelletHotel Gat Point Charlie Berlin - Inne i hotelletHotel Gat Point Charlie Berlin - LobbyHotel Gat Point Charlie Berlin - LobbyHotel Gat Point Charlie Berlin - Inne i hotelletHotel Gat Point Charlie Berlin - Inne i hotelletHotel Gat Point Charlie Berlin - BadHotel Gat Point Charlie Berlin - GjesteromHotel Gat Point Charlie Berlin - Inne i hotelletHotel Gat Point Charlie Berlin - GolfbaneHotel Gat Point Charlie Berlin - GjesteromHotel Gat Point Charlie Berlin - BadHotel Gat Point Charlie Berlin - Inne i hotelletHotel Gat Point Charlie Berlin - Utsiden av hotelletHotel Gat Point Charlie Berlin - BadHotel Gat Point Charlie Berlin - GjesteromHotel Gat Point Charlie Berlin - GjesteromHotel Gat Point Charlie Berlin - GjesteromHotel Gat Point Charlie Berlin - Utsiden av hotelletHotel Gat Point Charlie Berlin - Gjesterom


AS-AGWEB-3A03