eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Hotel H2O

Luneta (Behind Quirino Grand Stand), Manila Bay, Manila, Filippinene (Vis kart)

Reserver nå!

Hotel H2O Manila - Inne i hotellet Hotel H2O Manila - Utsiden av hotellet Hotel H2O Manila - Lobby Hotel H2O Manila - Inne i hotellet Hotel H2O Manila - Møterom Hotel H2O Manila - Inne i hotellet Hotel H2O Manila - Spa Hotel H2O Manila - Gjesterom Hotel H2O Manila - Treningsrom Hotel H2O Manila - Treningsrom Hotel H2O Manila - Restaurant Hotel H2O Manila - Restaurant Hotel H2O Manila - Pub/salong Hotel H2O Manila - Gjesterom Hotel H2O Manila - Inne i hotellet Hotel H2O Manila - Resepsjon
Hotel H2O Manila - Resepsjon Hotel H2O Manila - Utsiden av hotellet Hotel H2O Manila - Gjesterom Hotel H2O Manila - Utsiden av hotellet Hotel H2O Manila - Suiterom Hotel H2O Manila - Suiterom Hotel H2O Manila - Gjesterom Hotel H2O Manila - Gjesterom Hotel H2O Manila - Spa Hotel H2O Manila - Spa Hotel H2O Manila - Pub/salong Hotel H2O Manila - Treningsrom
Område Manila Bay Antall rom: 147
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,1

fra 3133 anmeldelser

Verdi for pengene
7,8
Sted
7,8
Ansattes arbeid
8,4
Hotellforhold/renslighet
8,7
Romkomfort/standard
8,2
Mat/middag
7,6
Alle anmeldelser (3133)
Sorter etter:
Tommy L. Par Sweden, 16. februar 2014
Lugn och skön stämning med underbar personal.

personalens bemötande var otroligt fint.Rent och fräscht hotell.Sköna sängar.
9,7
Vi trivdes jättebra.Bra service.Det som vi kommer att minnas tydligast var den underbara personalen som alltid gjorde sitt yttersta för att hjälpa till om det var något man undrade över.Den enda besvikelsen var att poolen var under tak.Vi hade önskat att det funnits möjlighet att sitta ute i en solstol.
Benny N. Småbarnsfamilie Sweden, 13. januar 2014
Nära till Oceanpark

nära till uppvisnaigar av sjölejon,pingviner och ett stort akvaruim/ocenarrium
5,7
Centralt till alla aktiviteter, bra för barn och många restauranger, snabb men lite bökig incheckning 4 våningar upp. Ok med rummet relativt litet men sköna sängar vilket vi gillar mycket, Trevlig och bra service av personalen. Det var lätt att få fram en taxi och det gick hyfsat fort till flygplatsen.
Terje S. Småbarnsfamilie Norway, 15. juni 2013
ok sted

Beliggende i Manila Osean park. Sentralt ved Rizal park, og Robinsons shoppingsenter.Fine rom, hvor den ene veggen var en del av et stort akvarium-
8,3
Vi var der bare en natt på gjennomreise til Butuan, men rommet var helt Ok, og barna hadde god underholdning med akvariumet. En ting som trekker litt ned er at Dusj/WC hadde glassvegger og glassdør, så noe privat opphold på do var vanskelig å få til med flere folk i rommet, da det var tilnærmet fritt innsyn.
Oeystein S. Par Norway, 1. juli 2012
OK rom, noe skittent

Nytt og fint. Fin utsikt.
6,3
Grei beliggenhet med utsikt over havnen. Fint og nytt. Skuffende at sengtøy var skittent (noen flekker). Ba om å få det skiftet, men det nye var heller ikke helt rent. OK frokost.
Gunnar M. Par Norway, 4. mars 2011
Bra hotel

Alle
9
bra hotel med fantastisk utsikt over manila bay.reint og fint,nytt,god og soft seng.da jeg ankom på ettermiddagen hadde de ikke de rommet jeg hadde booket,ble da oppgradert til club bay view uten diskution,der var de jacuzzi,stiilig rom.de vise at dette er et service vennlig og bra hotel.ocean park er i samme bygning.bare å anbefale
Von R. Familie med store barn Philippines, 18. august 2014
H2O Hotel

Staff, Facilities and Location
10
Great stay! Staff were very helpful. The room's cool!
Charina V. Småbarnsfamilie Philippines, 10. august 2014
Aqua room

Location, novelty, easy access to ocean park and food court
6,3
I wrote a few suggestions to the general manager who asked for a review. one noticeable thing was that security was too lax. The entrance to the hallways and hotel rooms were not secured and anyone can just go to the 3rd floor where the main rooms are....over zealous food attendants that do not even asked if the diners are done eating...they just took away our plates that are still full the minute we went back to the buffet table....good thing the family that were wrongfully seated in our table volunteered to transfer to another area. Otherwise, the location was perfect and the novelty of having an entire wall as an aquarium with salt water fish thrilled my daughter so much..
Jena A. Reiste alene Philippines, 7. august 2014
PERFECT!

people,room,value for money
10
OUTSTANDING!!
Aaron M. Par Philippines, 2. august 2014
Best hotel i have every stayed in!

comfortable aqua room, accommodating staff, fish spa!
9,7
Bert O. Par Netherlands, 31. juli 2014
Cozy but very noisy hallways esp. in the morning

beds are comfortable, nice bathroom and cozy rooms
7,3
stayed 2 nights, the room was very cozy and the beds are very comfortable but the hallways especially early in the morning are very noisy and the housekepping knocks before 8 am..

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Hotel H2O ManilaHotel H2O Manila - Inne i hotelletHotel H2O Manila - Utsiden av hotelletHotel H2O Manila - LobbyHotel H2O Manila - Inne i hotelletHotel H2O Manila - MøteromHotel H2O Manila - Inne i hotelletHotel H2O Manila - SpaHotel H2O Manila - GjesteromHotel H2O Manila - TreningsromHotel H2O Manila - TreningsromHotel H2O Manila - RestaurantHotel H2O Manila - RestaurantHotel H2O Manila - Pub/salongHotel H2O Manila - GjesteromHotel H2O Manila - Inne i hotelletHotel H2O Manila - ResepsjonHotel H2O Manila - ResepsjonHotel H2O Manila - Utsiden av hotelletHotel H2O Manila - GjesteromHotel H2O Manila - Utsiden av hotelletHotel H2O Manila - SuiteromHotel H2O Manila - SuiteromHotel H2O Manila - GjesteromHotel H2O Manila - GjesteromHotel H2O Manila - SpaHotel H2O Manila - SpaHotel H2O Manila - Pub/salongHotel H2O Manila - TreningsromHotel H2O Manila - LobbyHotel H2O Manila - LobbyHotel H2O Manila - TreningsromHotel H2O Manila - Inne i hotelletHotel H2O Manila - LobbyHotel H2O Manila - ForretningssenterHotel H2O Manila - Pub/salongHotel H2O Manila - GjesteromHotel H2O Manila - GjesteromHotel H2O Manila - GjesteromHotel H2O Manila - GjesteromHotel H2O Manila - GjesteromHotel H2O Manila - GjesteromHotel H2O Manila - GjesteromHotel H2O Manila - GjesteromHotel H2O Manila - GjesteromHotel H2O Manila - GjesteromHotel H2O Manila - Gjesterom


AS-AGWEB-3B03