Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Hotel H2O

Luneta (Behind Quirino Grand Stand), Manila Bay, Manila, Filippinene (Vis kart)

Reserver nå!

Hotel H2O Manila - Pub/salong Hotel H2O Manila - Spa Hotel H2O Manila - Treningsrom Hotel H2O Manila - Gjesterom Hotel H2O Manila - Gjesterom Hotel H2O Manila - Gjesterom Hotel H2O Manila - Gjesterom Hotel H2O Manila - Gjesterom Hotel H2O Manila - Gjesterom Hotel H2O Manila - Gjesterom Hotel H2O Manila - Gjesterom
Område Manila Bay Antall rom: 147
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,1

fra 3598
anmeldelser

Verdi for pengene
7,8
Beliggenhet
7,8
Ansattes arbeid
8,4
Hotellforhold/renslighet
8,7
Romkomfort/standard
8,3
Mat/middag
7,6
Alle anmeldelser (3598)
Sorter etter:
Egil S. Småbarnsfamilie Norway, 13. august 2014
Hyggelig hotel

Nærme til flyplass...artig med aquarium i roomet
9
Meget behagelig opphold
Rapporter denne anmeldelsen
Tommy L. Par Sweden, 16. februar 2014
Lugn och skön stämning med underbar personal.

personalens bemötande var otroligt fint.Rent och fräscht hotell.Sköna sängar.
9,7
Vi trivdes jättebra.Bra service.Det som vi kommer att minnas tydligast var den underbara personalen som alltid gjorde sitt yttersta för att hjälpa till om det var något man undrade över.Den enda besvikelsen var att poolen var under tak.Vi hade önskat att det funnits möjlighet att sitta ute i en solstol.
Rapporter denne anmeldelsen
Benny N. Småbarnsfamilie Sweden, 13. januar 2014
Nära till Oceanpark

nära till uppvisnaigar av sjölejon,pingviner och ett stort akvaruim/ocenarrium
5,7
Centralt till alla aktiviteter, bra för barn och många restauranger, snabb men lite bökig incheckning 4 våningar upp. Ok med rummet relativt litet men sköna sängar vilket vi gillar mycket, Trevlig och bra service av personalen. Det var lätt att få fram en taxi och det gick hyfsat fort till flygplatsen.
Rapporter denne anmeldelsen
Terje S. Småbarnsfamilie Norway, 15. juni 2013
ok sted

Beliggende i Manila Osean park. Sentralt ved Rizal park, og Robinsons shoppingsenter.Fine rom, hvor den ene veggen var en del av et stort akvarium-
8,3
Vi var der bare en natt på gjennomreise til Butuan, men rommet var helt Ok, og barna hadde god underholdning med akvariumet. En ting som trekker litt ned er at Dusj/WC hadde glassvegger og glassdør, så noe privat opphold på do var vanskelig å få til med flere folk i rommet, da det var tilnærmet fritt innsyn.
Rapporter denne anmeldelsen
Oeystein S. Par Norway, 1. juli 2012
OK rom, noe skittent

Nytt og fint. Fin utsikt.
6,3
Grei beliggenhet med utsikt over havnen. Fint og nytt. Skuffende at sengtøy var skittent (noen flekker). Ba om å få det skiftet, men det nye var heller ikke helt rent. OK frokost.
Rapporter denne anmeldelsen
Gunnar M. Par Norway, 4. mars 2011
Bra hotel

Alle
9
bra hotel med fantastisk utsikt over manila bay.reint og fint,nytt,god og soft seng.da jeg ankom på ettermiddagen hadde de ikke de rommet jeg hadde booket,ble da oppgradert til club bay view uten diskution,der var de jacuzzi,stiilig rom.de vise at dette er et service vennlig og bra hotel.ocean park er i samme bygning.bare å anbefale
Rapporter denne anmeldelsen
Pieter J. Småbarnsfamilie Belgium, 25. juli 2015
Quality time with mom and kids

Wall aquarium, near Manila attractions,
8,7
Great for family with kids. Very nice wall aquarium, fishes come and go. Beside Ocean Park, very nice for first timers. Reception located at the 3rd floor of the building. Swimming pool is okay though it is located outside the hotel, but only open till 5:00pm. Buffet breakfast is ok. Friendly staff. Easy to check-in. Fast wifi in the room.
Rapporter denne anmeldelsen
Zilberstein T. Småbarnsfamilie Philippines, 25. juli 2015
overrated

location
6,7
Fair
Rapporter denne anmeldelsen
Wenxia V. Gruppe Singapore, 19. juli 2015
Good Stay

1. Good bed. 2. Within ocean park 3. everyone is friendly.
7,7
It was a good stay, we got a free upgrade. The rooms were big with fishes swimming..... There is no door to the toilet ? or i cant find it ? hahah. was feeling very cold when i was in the tub! It will be good if some things can be done to encourage taxi to come in
Rapporter denne anmeldelsen
Ralf S. Par Germany, 13. juli 2015
very nice

The staffs, bed, breakfast
9,7
It's a very pleasant stay, staffs are accomodating, and food is very nice at Makan Makan resto
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Hotel H2O ManilaHotel H2O Manila - Pub/salongHotel H2O Manila - SpaHotel H2O Manila - TreningsromHotel H2O Manila - GjesteromHotel H2O Manila - GjesteromHotel H2O Manila - GjesteromHotel H2O Manila - GjesteromHotel H2O Manila - GjesteromHotel H2O Manila - GjesteromHotel H2O Manila - GjesteromHotel H2O Manila - Gjesterom

Kundeanmeldelser - Hotel H2O, Manila

Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C06