eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Hotel Icon

No 17 Science Museum Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Hotel Icon Hongkong - Gjesterom Hotel Icon Hongkong - Bad Hotel Icon Hongkong - Gjesterom Hotel Icon Hongkong - Suiterom Hotel Icon Hongkong - Suiterom Hotel Icon Hongkong - Suiterom Hotel Icon Hongkong - Lobby Hotel Icon Hongkong - Svømmebasseng Hotel Icon Hongkong - Treningsrom Hotel Icon Hongkong - Treningsrom Hotel Icon Hongkong - Restaurant Hotel Icon Hongkong - Restaurant Hotel Icon Hongkong - Dansesal Hotel Icon Hongkong - Inne i hotellet Hotel Icon Hongkong - Utsiden av hotellet Hotel Icon Hongkong - Buffet
Hotel Icon Hongkong - Inne i hotellet Hotel Icon Hongkong - Suiterom Hotel Icon Hongkong - Dansesal Hotel Icon Hongkong - Restaurant Hotel Icon Hongkong - Buffet Hotel Icon Hongkong - Møterom Hotel Icon Hongkong - Resepsjon Hotel Icon Hongkong - Restaurant Hotel Icon Hongkong - Inne i hotellet Hotel Icon Hongkong - Inne i hotellet Hotel Icon Hongkong - Spa Hotel Icon Hongkong - Spa
Område Tsim Sha Tsui Antall rom: 262
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,9

fra 2438 anmeldelser

Verdi for pengene
8,6
Beliggenhet
8,2
Ansattes arbeid
9,3
Hotellforhold/renslighet
9,5
Romkomfort/standard
9,2
Mat/middag
8,4
Alle anmeldelser (2438)
Sorter etter:
Terje D. Par Norway, 2. september 2012
fantastisk hotell

nydelig design,rom og service
10
Topp beliggenhet i en ellers støyende by men likevel sentralt . Trimrom meget bra og utendørs svømmebasseng m bar var nydelig å benytte !
May B. Foretningsreisende Norway, 2. november 2011
Deilig, nytt hotell med flott beliggenhet

Super beliggenhet, god service
9,7
Hadde bestilt Clubrom med havsutsikt, men ble oppgradert. Suiten var super. Vel tilrettelagt med herlig stort badekar, kaffemaskin,moderne interiør osv. Det eneste negative var heisene. Det var konstant kø og de beveget seg sakte. En i vårt reisefølge hadde standardrom , hun var ikke fornød. Rommet var for lite
Restauranttips: Gangavstand til restaurantene på promenaden mot vannet. Ønskes en saftig biff , legg turen til Wooloomooloo.Her kan du sitte ute, inne eller i 2 etg. Full utsikt til Hong Kong siden
Anne K. Foretningsreisende Norway, 1. november 2011
Fantastisk designer hotell

Flotte rom og god service.
9,7
Alt fungerte kjempefint. Beliggenheten til hotellet er veldig bra da det ligger like ved togstasjonen og rett ved tunnellen over til Hong Kong side. Området rundt er også fullt av små butikker hvor man kan gjøre noen gode kupp. Det er også små og gode restauranter i området.
Lise W. Foretningsreisende Norway, 31. oktober 2011
Upersonlig hotell med små rom

God plassering
6,7
litt upersonlig, med for små rom!kunne også vært bedre belysning på badet! sengen er god og komfortabel, som vanlig i østen! hyggelig betjening, og god frokostrestaurant. utvalget til frokost kunne vært bedre! beliggenhet er flott , sentralt i forhold til shopping og uteliv.
Kjetil S. Par Norway, 28. juli 2011
Kjempeflott Hotell og helt topp staff

Sentralt på Kowloon
10
Topp hotell kjempeflott rom med utsikt mot Viktoria Harbour Topp hjelpsomt staff bra frokost og kjempesentralt på Kowloon De har også gratis shuttle bus til Star ferry terminal så lettvint komme seg over på Hong Kong Island Hotellet er nesten nytt så alt var rent og uten slitasje
Markus G. Foretningsreisende Austria, 26. mars 2015
like to come back

location, staff, convenience
8,7
all good there, come many times, find all what I Need for a Business trip, convenient and nice, Hotel staff friendly, all fine
Shuxia L. Småbarnsfamilie Singapore, 21. mars 2015
really good

clean,comfort,value
9,3
really recommend this hotel icon, better than what I can describe, value for money as in hong kong , the mini bar in the room are all free, and have a cell phone free to use to call local and also international , no doubt to choose, sure will come back again and again
Kunal G. Par India, 18. mars 2015
Best value for money

Location, elegance & room size
9,7
Icon hotel is my all time favorite & I choose this hotel at my all time visit to HK
Andrew S. Foretningsreisende United Kingdom, 17. mars 2015
Business stay

Breakfast, The shower, the pool
7
It was OK. I have stayed in better hotels for the price.
Matjaz B. Foretningsreisende Slovenia, 12. mars 2015
Nice experience

Room, food, people
2,3
Very good.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Hotel Icon HongkongHotel Icon Hongkong - GjesteromHotel Icon Hongkong - BadHotel Icon Hongkong - GjesteromHotel Icon Hongkong - SuiteromHotel Icon Hongkong - SuiteromHotel Icon Hongkong - SuiteromHotel Icon Hongkong - LobbyHotel Icon Hongkong - SvømmebassengHotel Icon Hongkong - TreningsromHotel Icon Hongkong - TreningsromHotel Icon Hongkong - RestaurantHotel Icon Hongkong - RestaurantHotel Icon Hongkong - DansesalHotel Icon Hongkong - Inne i hotelletHotel Icon Hongkong - Utsiden av hotelletHotel Icon Hongkong - BuffetHotel Icon Hongkong - Inne i hotelletHotel Icon Hongkong - SuiteromHotel Icon Hongkong - DansesalHotel Icon Hongkong - RestaurantHotel Icon Hongkong - BuffetHotel Icon Hongkong - MøteromHotel Icon Hongkong - ResepsjonHotel Icon Hongkong - RestaurantHotel Icon Hongkong - Inne i hotelletHotel Icon Hongkong - Inne i hotelletHotel Icon Hongkong - SpaHotel Icon Hongkong - SpaHotel Icon Hongkong - SpaHotel Icon Hongkong - SpaHotel Icon Hongkong - SpaHotel Icon Hongkong - SpaHotel Icon Hongkong - RestaurantHotel Icon Hongkong - RestaurantHotel Icon Hongkong - RestaurantHotel Icon Hongkong - RestaurantHotel Icon Hongkong - RestaurantHotel Icon Hongkong - Restaurant


AS-AGWEB-3A04