eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Hotel Icon

No 17 Science Museum Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Hotel Icon Hongkong - Gjesterom Hotel Icon Hongkong - Bad Hotel Icon Hongkong - Gjesterom Hotel Icon Hongkong - Suiterom Hotel Icon Hongkong - Suiterom Hotel Icon Hongkong - Suiterom Hotel Icon Hongkong - Lobby Hotel Icon Hongkong - Svømmebasseng Hotel Icon Hongkong - Treningsrom Hotel Icon Hongkong - Treningsrom Hotel Icon Hongkong - Restaurant Hotel Icon Hongkong - Restaurant Hotel Icon Hongkong - Dansesal Hotel Icon Hongkong - Inne i hotellet Hotel Icon Hongkong - Utsiden av hotellet Hotel Icon Hongkong - Buffet
Hotel Icon Hongkong - Inne i hotellet Hotel Icon Hongkong - Suiterom Hotel Icon Hongkong - Dansesal Hotel Icon Hongkong - Restaurant Hotel Icon Hongkong - Buffet Hotel Icon Hongkong - Møterom Hotel Icon Hongkong - Resepsjon Hotel Icon Hongkong - Restaurant Hotel Icon Hongkong - Inne i hotellet Hotel Icon Hongkong - Inne i hotellet Hotel Icon Hongkong - Spa Hotel Icon Hongkong - Spa
Område Tsim Sha Tsui Antall rom: 262
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,9

fra 2467 anmeldelser

Verdi for pengene
8,6
Beliggenhet
8,2
Ansattes arbeid
9,3
Hotellforhold/renslighet
9,5
Romkomfort/standard
9,2
Mat/middag
8,5
Alle anmeldelser (2467)
Sorter etter:
Terje D. Par Norway, 2. september 2012
fantastisk hotell

nydelig design,rom og service
10
Topp beliggenhet i en ellers støyende by men likevel sentralt . Trimrom meget bra og utendørs svømmebasseng m bar var nydelig å benytte !
May B. Foretningsreisende Norway, 2. november 2011
Deilig, nytt hotell med flott beliggenhet

Super beliggenhet, god service
9,7
Hadde bestilt Clubrom med havsutsikt, men ble oppgradert. Suiten var super. Vel tilrettelagt med herlig stort badekar, kaffemaskin,moderne interiør osv. Det eneste negative var heisene. Det var konstant kø og de beveget seg sakte. En i vårt reisefølge hadde standardrom , hun var ikke fornød. Rommet var for lite
Restauranttips: Gangavstand til restaurantene på promenaden mot vannet. Ønskes en saftig biff , legg turen til Wooloomooloo.Her kan du sitte ute, inne eller i 2 etg. Full utsikt til Hong Kong siden
Anne K. Foretningsreisende Norway, 1. november 2011
Fantastisk designer hotell

Flotte rom og god service.
9,7
Alt fungerte kjempefint. Beliggenheten til hotellet er veldig bra da det ligger like ved togstasjonen og rett ved tunnellen over til Hong Kong side. Området rundt er også fullt av små butikker hvor man kan gjøre noen gode kupp. Det er også små og gode restauranter i området.
Lise W. Foretningsreisende Norway, 31. oktober 2011
Upersonlig hotell med små rom

God plassering
6,7
litt upersonlig, med for små rom!kunne også vært bedre belysning på badet! sengen er god og komfortabel, som vanlig i østen! hyggelig betjening, og god frokostrestaurant. utvalget til frokost kunne vært bedre! beliggenhet er flott , sentralt i forhold til shopping og uteliv.
Kjetil S. Par Norway, 28. juli 2011
Kjempeflott Hotell og helt topp staff

Sentralt på Kowloon
10
Topp hotell kjempeflott rom med utsikt mot Viktoria Harbour Topp hjelpsomt staff bra frokost og kjempesentralt på Kowloon De har også gratis shuttle bus til Star ferry terminal så lettvint komme seg over på Hong Kong Island Hotellet er nesten nytt så alt var rent og uten slitasje
Cecil W. Småbarnsfamilie United States of America, 10. april 2015
Excellent management staff

Room, food on the 28th floor and the morning buffet (The buffet staff were very professional & courteous)
9,7
The night manager Joey Leung was outstanding in helping us with room problems & also by upgrading our room which totally improved my family experience. The "Green" restaurant was also outstanding with food and especially Andrew for making my son a "berry & creme mock-tail" our server recommend a green tea cup cake which was awesome!!! Thanks for making our stay a memorable experience. We will visit Hotel Icon again in the future.
See S. Par Singapore, 8. april 2015
excellent services

free mini bar, free phones call and mobile phone, free wifi, free nespresso machine
9
Excellent
Then C. Par Hong Kong, 7. april 2015
beautiful hotel

comfortable, nice crew, clean
9,7
very comfortable, enjoy the swimming pool and the facilities inside the room. relex
See S. Foretningsreisende Singapore, 5. april 2015
excellent services

free mini bar, free phone calls with handy mobile phone, free wifi and free nespresso machine.
9
Excellent
Sultan A. Par United Arab Emirates, 4. april 2015
Amazing

Staff, design, cleaness
9
Amazing

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Hotel Icon HongkongHotel Icon Hongkong - GjesteromHotel Icon Hongkong - BadHotel Icon Hongkong - GjesteromHotel Icon Hongkong - SuiteromHotel Icon Hongkong - SuiteromHotel Icon Hongkong - SuiteromHotel Icon Hongkong - LobbyHotel Icon Hongkong - SvømmebassengHotel Icon Hongkong - TreningsromHotel Icon Hongkong - TreningsromHotel Icon Hongkong - RestaurantHotel Icon Hongkong - RestaurantHotel Icon Hongkong - DansesalHotel Icon Hongkong - Inne i hotelletHotel Icon Hongkong - Utsiden av hotelletHotel Icon Hongkong - BuffetHotel Icon Hongkong - Inne i hotelletHotel Icon Hongkong - SuiteromHotel Icon Hongkong - DansesalHotel Icon Hongkong - RestaurantHotel Icon Hongkong - BuffetHotel Icon Hongkong - MøteromHotel Icon Hongkong - ResepsjonHotel Icon Hongkong - RestaurantHotel Icon Hongkong - Inne i hotelletHotel Icon Hongkong - Inne i hotelletHotel Icon Hongkong - SpaHotel Icon Hongkong - SpaHotel Icon Hongkong - SpaHotel Icon Hongkong - SpaHotel Icon Hongkong - SpaHotel Icon Hongkong - SpaHotel Icon Hongkong - RestaurantHotel Icon Hongkong - RestaurantHotel Icon Hongkong - RestaurantHotel Icon Hongkong - RestaurantHotel Icon Hongkong - RestaurantHotel Icon Hongkong - Restaurant


AS-AGWEB-3C03