eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Hotel Icon

No 17 Science Museum Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Hotel Icon Hongkong - Gjesterom Hotel Icon Hongkong - Gjesterom Hotel Icon Hongkong - Bad Hotel Icon Hongkong - Gjesterom Hotel Icon Hongkong - Gjesterom Hotel Icon Hongkong - Gjesterom Hotel Icon Hongkong - Suiterom Hotel Icon Hongkong - Suiterom Hotel Icon Hongkong - Suiterom Hotel Icon Hongkong - Lobby Hotel Icon Hongkong - Svømmebasseng Hotel Icon Hongkong - Treningsrom Hotel Icon Hongkong - Treningsrom Hotel Icon Hongkong - Inne i hotellet Hotel Icon Hongkong - Restaurant Hotel Icon Hongkong - Restaurant
Hotel Icon Hongkong - Dansesal Hotel Icon Hongkong - Direktørsalong Hotel Icon Hongkong - Utsiden av hotellet Hotel Icon Hongkong - Buffet Hotel Icon Hongkong - Inne i hotellet Hotel Icon Hongkong - Inne i hotellet Hotel Icon Hongkong - Suiterom Hotel Icon Hongkong - Dansesal Hotel Icon Hongkong - Restaurant Hotel Icon Hongkong - Pub/salong Hotel Icon Hongkong - Buffet Hotel Icon Hongkong - Møterom
Område Tsim Sha Tsui Antall rom: 262
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,9

fra 2142 anmeldelser

Verdi for pengene
8,6
Sted
8,2
Ansattes arbeid
9,3
Hotellforhold/renslighet
9,5
Romkomfort/standard
9,2
Mat/middag
8,4
Alle anmeldelser (2142)
Sorter etter:
Terje D. Par Norway, 2. september 2012
fantastisk hotell

nydelig design,rom og service
10
Topp beliggenhet i en ellers støyende by men likevel sentralt . Trimrom meget bra og utendørs svømmebasseng m bar var nydelig å benytte !
May B. Foretningsreisende Norway, 2. november 2011
Deilig, nytt hotell med flott beliggenhet

Super beliggenhet, god service
9,7
Hadde bestilt Clubrom med havsutsikt, men ble oppgradert. Suiten var super. Vel tilrettelagt med herlig stort badekar, kaffemaskin,moderne interiør osv. Det eneste negative var heisene. Det var konstant kø og de beveget seg sakte. En i vårt reisefølge hadde standardrom , hun var ikke fornød. Rommet var for lite
Restauranttips: Gangavstand til restaurantene på promenaden mot vannet. Ønskes en saftig biff , legg turen til Wooloomooloo.Her kan du sitte ute, inne eller i 2 etg. Full utsikt til Hong Kong siden
Anne K. Foretningsreisende Norway, 1. november 2011
Fantastisk designer hotell

Flotte rom og god service.
9,7
Alt fungerte kjempefint. Beliggenheten til hotellet er veldig bra da det ligger like ved togstasjonen og rett ved tunnellen over til Hong Kong side. Området rundt er også fullt av små butikker hvor man kan gjøre noen gode kupp. Det er også små og gode restauranter i området.
Lise W. Foretningsreisende Norway, 31. oktober 2011
Upersonlig hotell med små rom

God plassering
6,7
litt upersonlig, med for små rom!kunne også vært bedre belysning på badet! sengen er god og komfortabel, som vanlig i østen! hyggelig betjening, og god frokostrestaurant. utvalget til frokost kunne vært bedre! beliggenhet er flott , sentralt i forhold til shopping og uteliv.
Kjetil S. Par Norway, 28. juli 2011
Kjempeflott Hotell og helt topp staff

Sentralt på Kowloon
10
Topp hotell kjempeflott rom med utsikt mot Viktoria Harbour Topp hjelpsomt staff bra frokost og kjempesentralt på Kowloon De har også gratis shuttle bus til Star ferry terminal så lettvint komme seg over på Hong Kong Island Hotellet er nesten nytt så alt var rent og uten slitasje
Elmer C. Gruppe Philippines, 17. august 2014
Wonderful accommodation

spacious, elegant facilities and friendly staff
8
Stay at the hotel was memorable to be with friends. We like the idea of Handy Hong Kong helping us guide through the attractions. The pool experience was awesome. The minibar is well-stocked and the toilet was huge. Overall it was a great experience even if we only stayed one night.
Cheong G. Par Singapore, 10. august 2014
Stay at Icon

Free smart phone , free bar fridge , great shower room
9,3
Good though I expected full harbour view but it turns out not to be so . Also airconditioning at lobby and at market place seems kinda of warm . Maybe it's summer !
Kihun L. Par South Korea, 8. august 2014
kindest people ever

friendly comfortable clean
10
Nayef A. Par Kuwait, 6. august 2014
LUXURY

DINING , CLEANING & LOCATION
9,7
COMFORTABLE
Francesca J. Par Philippines, 4. august 2014
best service

free minibar. nice pool and superb service
9,3
One of the best hotels we've tried. Though its quite expensive, service and amenities is super!!! Location is nice. You can use Airport train and a FREE shuttle ride going to hotel and vise versa.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Hotel Icon HongkongHotel Icon Hongkong - GjesteromHotel Icon Hongkong - GjesteromHotel Icon Hongkong - BadHotel Icon Hongkong - GjesteromHotel Icon Hongkong - GjesteromHotel Icon Hongkong - GjesteromHotel Icon Hongkong - SuiteromHotel Icon Hongkong - SuiteromHotel Icon Hongkong - SuiteromHotel Icon Hongkong - LobbyHotel Icon Hongkong - SvømmebassengHotel Icon Hongkong - TreningsromHotel Icon Hongkong - TreningsromHotel Icon Hongkong - Inne i hotelletHotel Icon Hongkong - RestaurantHotel Icon Hongkong - RestaurantHotel Icon Hongkong - DansesalHotel Icon Hongkong - DirektørsalongHotel Icon Hongkong - Utsiden av hotelletHotel Icon Hongkong - BuffetHotel Icon Hongkong - Inne i hotelletHotel Icon Hongkong - Inne i hotelletHotel Icon Hongkong - SuiteromHotel Icon Hongkong - DansesalHotel Icon Hongkong - RestaurantHotel Icon Hongkong - Pub/salongHotel Icon Hongkong - BuffetHotel Icon Hongkong - MøteromHotel Icon Hongkong - ResepsjonHotel Icon Hongkong - Inne i hotelletHotel Icon Hongkong - Inne i hotelletHotel Icon Hongkong - Inne i hotelletHotel Icon Hongkong - Inne i hotelletHotel Icon Hongkong - BadHotel Icon Hongkong - SpaHotel Icon Hongkong - SpaHotel Icon Hongkong - SpaHotel Icon Hongkong - SpaHotel Icon Hongkong - SpaHotel Icon Hongkong - SpaHotel Icon Hongkong - RestaurantHotel Icon Hongkong - RestaurantHotel Icon Hongkong - RestaurantHotel Icon Hongkong - RestaurantHotel Icon Hongkong - RestaurantHotel Icon Hongkong - Restaurant


AS-AGWEB-3B03