eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Hotel Icon

No 17 Science Museum Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Hotel Icon Hongkong - Gjesterom Hotel Icon Hongkong - Gjesterom Hotel Icon Hongkong - Bad Hotel Icon Hongkong - Gjesterom Hotel Icon Hongkong - Gjesterom Hotel Icon Hongkong - Gjesterom Hotel Icon Hongkong - Suiterom Hotel Icon Hongkong - Suiterom Hotel Icon Hongkong - Suiterom Hotel Icon Hongkong - Lobby Hotel Icon Hongkong - Svømmebasseng Hotel Icon Hongkong - Treningsrom Hotel Icon Hongkong - Treningsrom Hotel Icon Hongkong - Inne i hotellet Hotel Icon Hongkong - Restaurant Hotel Icon Hongkong - Restaurant
Hotel Icon Hongkong - Dansesal Hotel Icon Hongkong - Direktørsalong Hotel Icon Hongkong - Utsiden av hotellet Hotel Icon Hongkong - Buffet Hotel Icon Hongkong - Inne i hotellet Hotel Icon Hongkong - Inne i hotellet Hotel Icon Hongkong - Suiterom Hotel Icon Hongkong - Dansesal Hotel Icon Hongkong - Restaurant Hotel Icon Hongkong - Pub/salong Hotel Icon Hongkong - Buffet Hotel Icon Hongkong - Møterom
Område Tsim Sha Tsui Antall rom: 262
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,9

fra 2090 anmeldelser

Verdi for pengene
8,6
Sted
8,2
Ansattes arbeid
9,3
Hotellforhold/renslighet
9,5
Romkomfort/standard
9,2
Mat/middag
8,4
Alle anmeldelser (2090)
Sorter etter:
Terje D. Par Norway, 2. september 2012
fantastisk hotell

nydelig design,rom og service
10
Topp beliggenhet i en ellers støyende by men likevel sentralt . Trimrom meget bra og utendørs svømmebasseng m bar var nydelig å benytte !
May B. Foretningsreisende Norway, 2. november 2011
Deilig, nytt hotell med flott beliggenhet

Super beliggenhet, god service
9,7
Hadde bestilt Clubrom med havsutsikt, men ble oppgradert. Suiten var super. Vel tilrettelagt med herlig stort badekar, kaffemaskin,moderne interiør osv. Det eneste negative var heisene. Det var konstant kø og de beveget seg sakte. En i vårt reisefølge hadde standardrom , hun var ikke fornød. Rommet var for lite
Restauranttips: Gangavstand til restaurantene på promenaden mot vannet. Ønskes en saftig biff , legg turen til Wooloomooloo.Her kan du sitte ute, inne eller i 2 etg. Full utsikt til Hong Kong siden
Anne K. Foretningsreisende Norway, 1. november 2011
Fantastisk designer hotell

Flotte rom og god service.
9,7
Alt fungerte kjempefint. Beliggenheten til hotellet er veldig bra da det ligger like ved togstasjonen og rett ved tunnellen over til Hong Kong side. Området rundt er også fullt av små butikker hvor man kan gjøre noen gode kupp. Det er også små og gode restauranter i området.
Lise W. Foretningsreisende Norway, 31. oktober 2011
Upersonlig hotell med små rom

God plassering
6,7
litt upersonlig, med for små rom!kunne også vært bedre belysning på badet! sengen er god og komfortabel, som vanlig i østen! hyggelig betjening, og god frokostrestaurant. utvalget til frokost kunne vært bedre! beliggenhet er flott , sentralt i forhold til shopping og uteliv.
Kjetil S. Par Norway, 28. juli 2011
Kjempeflott Hotell og helt topp staff

Sentralt på Kowloon
10
Topp hotell kjempeflott rom med utsikt mot Viktoria Harbour Topp hjelpsomt staff bra frokost og kjempesentralt på Kowloon De har også gratis shuttle bus til Star ferry terminal så lettvint komme seg over på Hong Kong Island Hotellet er nesten nytt så alt var rent og uten slitasje
Mukul M. Gruppe India, 19. juli 2014
It was fantastic

Staff , food , comfort
10
It's always been great and every time I stay here it's been amazing
Wong T. Gruppe Hong Kong, 15. juli 2014
Nothing
6
Denne kunden har kun rangert dette hotellet og har ikke lagt til noen kommentar.
Lee K. Par Hong Kong, 12. juli 2014
very comfortable room with great staff

room format, amenities and staff attitude
8,3
Assam E. Foretningsreisende Australia, 10. juli 2014
Wonderful

Modern, attention to detail and staff performance very good
9
In short I was impressed and as a business traveler I am particular when it comes to hotels in major cities. I was impressed with the layout and attention to detail, helpful and attentive staff well trained for most situations, reception, lobby and even the taxi attendees simply put 9/10 for all of them. Gym a delight and the views of the harbor and city are indeed iconic. if you dont read reviews like many of us, than my summary says it all. Wonderful!
Xiao W. Småbarnsfamilie China, 8. juli 2014
my favorite hotel in town

good quality staff, ever-improving service, comfy room
8,7
I picked Hotel Icon for my family around two years ago and it was a very nice stay, so it's their first choice when they came to HK again. Staff were friendly, attentive and willing to help. Rooms were comfy as they used to be. Shuttle bus service was pretty frequent. What surprised us most was that each room was equipped with a Handy, which offers free Internet access, phone calls and travel information for the convenience of non-local tourists! How thoughtful!

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Hotel Icon HongkongHotel Icon Hongkong - GjesteromHotel Icon Hongkong - GjesteromHotel Icon Hongkong - BadHotel Icon Hongkong - GjesteromHotel Icon Hongkong - GjesteromHotel Icon Hongkong - GjesteromHotel Icon Hongkong - SuiteromHotel Icon Hongkong - SuiteromHotel Icon Hongkong - SuiteromHotel Icon Hongkong - LobbyHotel Icon Hongkong - SvømmebassengHotel Icon Hongkong - TreningsromHotel Icon Hongkong - TreningsromHotel Icon Hongkong - Inne i hotelletHotel Icon Hongkong - RestaurantHotel Icon Hongkong - RestaurantHotel Icon Hongkong - DansesalHotel Icon Hongkong - DirektørsalongHotel Icon Hongkong - Utsiden av hotelletHotel Icon Hongkong - BuffetHotel Icon Hongkong - Inne i hotelletHotel Icon Hongkong - Inne i hotelletHotel Icon Hongkong - SuiteromHotel Icon Hongkong - DansesalHotel Icon Hongkong - RestaurantHotel Icon Hongkong - Pub/salongHotel Icon Hongkong - BuffetHotel Icon Hongkong - MøteromHotel Icon Hongkong - ResepsjonHotel Icon Hongkong - Inne i hotelletHotel Icon Hongkong - Inne i hotelletHotel Icon Hongkong - Inne i hotelletHotel Icon Hongkong - Inne i hotelletHotel Icon Hongkong - BadHotel Icon Hongkong - SpaHotel Icon Hongkong - SpaHotel Icon Hongkong - SpaHotel Icon Hongkong - SpaHotel Icon Hongkong - SpaHotel Icon Hongkong - SpaHotel Icon Hongkong - RestaurantHotel Icon Hongkong - RestaurantHotel Icon Hongkong - RestaurantHotel Icon Hongkong - RestaurantHotel Icon Hongkong - RestaurantHotel Icon Hongkong - Restaurant


AS-AGWEB-3C02