eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Hotel Icon

No 17 Science Museum Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Hotel Icon Hongkong - Gjesterom Hotel Icon Hongkong - Bad Hotel Icon Hongkong - Gjesterom Hotel Icon Hongkong - Suiterom Hotel Icon Hongkong - Suiterom Hotel Icon Hongkong - Suiterom Hotel Icon Hongkong - Lobby Hotel Icon Hongkong - Svømmebasseng Hotel Icon Hongkong - Treningsrom Hotel Icon Hongkong - Treningsrom Hotel Icon Hongkong - Restaurant Hotel Icon Hongkong - Restaurant Hotel Icon Hongkong - Dansesal Hotel Icon Hongkong - Inne i hotellet Hotel Icon Hongkong - Utsiden av hotellet Hotel Icon Hongkong - Buffet
Hotel Icon Hongkong - Inne i hotellet Hotel Icon Hongkong - Suiterom Hotel Icon Hongkong - Dansesal Hotel Icon Hongkong - Restaurant Hotel Icon Hongkong - Buffet Hotel Icon Hongkong - Møterom Hotel Icon Hongkong - Resepsjon Hotel Icon Hongkong - Restaurant Hotel Icon Hongkong - Inne i hotellet Hotel Icon Hongkong - Inne i hotellet Hotel Icon Hongkong - Spa Hotel Icon Hongkong - Spa
Område Tsim Sha Tsui Antall rom: 262
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,9

fra 2482 anmeldelser

Verdi for pengene
8,6
Beliggenhet
8,2
Ansattes arbeid
9,3
Hotellforhold/renslighet
9,5
Romkomfort/standard
9,2
Mat/middag
8,5
Alle anmeldelser (2482)
Sorter etter:
Terje D. Par Norway, 2. september 2012
fantastisk hotell

nydelig design,rom og service
10
Topp beliggenhet i en ellers støyende by men likevel sentralt . Trimrom meget bra og utendørs svømmebasseng m bar var nydelig å benytte !
May B. Foretningsreisende Norway, 2. november 2011
Deilig, nytt hotell med flott beliggenhet

Super beliggenhet, god service
9,7
Hadde bestilt Clubrom med havsutsikt, men ble oppgradert. Suiten var super. Vel tilrettelagt med herlig stort badekar, kaffemaskin,moderne interiør osv. Det eneste negative var heisene. Det var konstant kø og de beveget seg sakte. En i vårt reisefølge hadde standardrom , hun var ikke fornød. Rommet var for lite
Restauranttips: Gangavstand til restaurantene på promenaden mot vannet. Ønskes en saftig biff , legg turen til Wooloomooloo.Her kan du sitte ute, inne eller i 2 etg. Full utsikt til Hong Kong siden
Anne K. Foretningsreisende Norway, 1. november 2011
Fantastisk designer hotell

Flotte rom og god service.
9,7
Alt fungerte kjempefint. Beliggenheten til hotellet er veldig bra da det ligger like ved togstasjonen og rett ved tunnellen over til Hong Kong side. Området rundt er også fullt av små butikker hvor man kan gjøre noen gode kupp. Det er også små og gode restauranter i området.
Lise W. Foretningsreisende Norway, 31. oktober 2011
Upersonlig hotell med små rom

God plassering
6,7
litt upersonlig, med for små rom!kunne også vært bedre belysning på badet! sengen er god og komfortabel, som vanlig i østen! hyggelig betjening, og god frokostrestaurant. utvalget til frokost kunne vært bedre! beliggenhet er flott , sentralt i forhold til shopping og uteliv.
Kjetil S. Par Norway, 28. juli 2011
Kjempeflott Hotell og helt topp staff

Sentralt på Kowloon
10
Topp hotell kjempeflott rom med utsikt mot Viktoria Harbour Topp hjelpsomt staff bra frokost og kjempesentralt på Kowloon De har også gratis shuttle bus til Star ferry terminal så lettvint komme seg over på Hong Kong Island Hotellet er nesten nytt så alt var rent og uten slitasje
Chengyong T. Par Singapore, 5. mai 2015
Innovative

Friendly, free shuttle bus, free hp usage
10
Enjoyed my stay there. Comfy room with free mini bar and hp usage. Staff were friendly too
Jane R. Foretningsreisende United Kingdom, 29. april 2015
Young, contemporary style, well designed, friendly

Attentive helpful staff. Lovely pool and spa treatments. The most comfortable bed and 'Above and Beyond' has the best pre dinner offer ever.
8
Very enjoyable. Everything splendid from the wifi, the free mobile phone to use in Hk, the room printer, comfortable if not distinctive room (why do Chinese and HK rooms all have to be beige/brown/black?), the breakfast and pre dinner drinks to the young friendly staff. Only drawback is that the location is not really in the heart of things or particularly near the MTR. Shuttle bus service is OK if you are not pressed for time. Otherwise it has to be taxis.
Kheng W. Foretningsreisende Singapore, 29. april 2015
Business Hotel

good for meeting, clean and quiet
6,7
Its good.
Hiroki T. Par United Kingdom, 28. april 2015
Amazing stay!

rooms, views, food
9
Peter D. Par United Kingdom, 25. april 2015
fantastic hotel

service, breakfast, room
9,7
Brilliant place to stay, everthing about this hotel made the stay very enjoyable and memorable. Very helpful and friendly staff. The room was spotlessy clean and pretty modern style. The mini bar was totally free and restocked daily. The hotel even provided a free mobile phone which we could use to make free international calls and also use the Google maps application to get around Hongkong.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!


AS-AGWEB-3B04