Min konto (innsjekking)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Hotel Icon

No 17 Science Museum Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Hotel Icon Hongkong - Gjesterom Hotel Icon Hongkong - Gjesterom Hotel Icon Hongkong - Bad Hotel Icon Hongkong - Gjesterom Hotel Icon Hongkong - Gjesterom Hotel Icon Hongkong - Gjesterom Hotel Icon Hongkong - Suiterom Hotel Icon Hongkong - Suiterom Hotel Icon Hongkong - Suiterom Hotel Icon Hongkong - Lobby Hotel Icon Hongkong - Svømmebasseng Hotel Icon Hongkong - Treningsrom Hotel Icon Hongkong - Treningsrom Hotel Icon Hongkong - Inne i hotellet Hotel Icon Hongkong - Restaurant Hotel Icon Hongkong - Restaurant
Hotel Icon Hongkong - Dansesal Hotel Icon Hongkong - Direktørsalong Hotel Icon Hongkong - Utsiden av hotellet Hotel Icon Hongkong - Buffet Hotel Icon Hongkong - Inne i hotellet Hotel Icon Hongkong - Inne i hotellet Hotel Icon Hongkong - Suiterom Hotel Icon Hongkong - Dansesal Hotel Icon Hongkong - Restaurant Hotel Icon Hongkong - Pub/salong Hotel Icon Hongkong - Buffet Hotel Icon Hongkong - Møterom
Område Tsim Sha Tsui Antall rom: 262
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,9

fra 2081 anmeldelser

Verdi for pengene
8,6
Sted
8,2
Ansattes arbeid
9,3
Hotellforhold/renslighet
9,5
Romkomfort/standard
9,2
Mat/middag
8,4
Alle anmeldelser (2081)
Sorter etter:
Terje D. Par Norway, 2. september 2012
fantastisk hotell

nydelig design,rom og service
10
Topp beliggenhet i en ellers støyende by men likevel sentralt . Trimrom meget bra og utendørs svømmebasseng m bar var nydelig å benytte !
May B. Foretningsreisende Norway, 2. november 2011
Deilig, nytt hotell med flott beliggenhet

Super beliggenhet, god service
9,7
Hadde bestilt Clubrom med havsutsikt, men ble oppgradert. Suiten var super. Vel tilrettelagt med herlig stort badekar, kaffemaskin,moderne interiør osv. Det eneste negative var heisene. Det var konstant kø og de beveget seg sakte. En i vårt reisefølge hadde standardrom , hun var ikke fornød. Rommet var for lite
Restauranttips: Gangavstand til restaurantene på promenaden mot vannet. Ønskes en saftig biff , legg turen til Wooloomooloo.Her kan du sitte ute, inne eller i 2 etg. Full utsikt til Hong Kong siden
Anne K. Foretningsreisende Norway, 1. november 2011
Fantastisk designer hotell

Flotte rom og god service.
9,7
Alt fungerte kjempefint. Beliggenheten til hotellet er veldig bra da det ligger like ved togstasjonen og rett ved tunnellen over til Hong Kong side. Området rundt er også fullt av små butikker hvor man kan gjøre noen gode kupp. Det er også små og gode restauranter i området.
Lise W. Foretningsreisende Norway, 31. oktober 2011
Upersonlig hotell med små rom

God plassering
6,7
litt upersonlig, med for små rom!kunne også vært bedre belysning på badet! sengen er god og komfortabel, som vanlig i østen! hyggelig betjening, og god frokostrestaurant. utvalget til frokost kunne vært bedre! beliggenhet er flott , sentralt i forhold til shopping og uteliv.
Kjetil S. Par Norway, 28. juli 2011
Kjempeflott Hotell og helt topp staff

Sentralt på Kowloon
10
Topp hotell kjempeflott rom med utsikt mot Viktoria Harbour Topp hjelpsomt staff bra frokost og kjempesentralt på Kowloon De har også gratis shuttle bus til Star ferry terminal så lettvint komme seg over på Hong Kong Island Hotellet er nesten nytt så alt var rent og uten slitasje
Xiao W. Småbarnsfamilie China, 8. juli 2014
my favorite hotel in town

good quality staff, ever-improving service, comfy room
8,7
I picked Hotel Icon for my family around two years ago and it was a very nice stay, so it's their first choice when they came to HK again. Staff were friendly, attentive and willing to help. Rooms were comfy as they used to be. Shuttle bus service was pretty frequent. What surprised us most was that each room was equipped with a Handy, which offers free Internet access, phone calls and travel information for the convenience of non-local tourists! How thoughtful!
Jiang T. Småbarnsfamilie China, 6. juli 2014
Nice and cozy Hotel with delicious breakfast buffe

Food, friendly staff, clean room
8,3
Room with harbor view is great. Friendly stuffs. Shuttle bus to shopping center. Free mini bar, big bathroom. Will come back again.
Cheung C. Reiste alene Hong Kong, 5. juli 2014
Great hotel with great accessibility

Great hotel with great room
8,7
New designed hotel with large room and great harbour view. I enjoy the modern design of the room very much, with the price compared with other similar grade hotel in Hong Kong, I definitley recommend Hotel Icon. This is one of the best living experience in Hong Kong.
Jen H. Par Taiwan, 27. juni 2014
Fantastic

1. Design of hotel is great. 2. Room is comfortable and clean. 3. Staff are super kind, helpful and spontaneously.
10
Candice G. Gruppe United States of America, 27. juni 2014
Too short

Decor, location and comfort
8,7
Great!! We were upgraded to club level. However, not the club amenities but no problem for us. The free mini bar and free smart phone is the best. Every hotel should offer these items :)

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Hotel Icon HongkongHotel Icon Hongkong - GjesteromHotel Icon Hongkong - GjesteromHotel Icon Hongkong - BadHotel Icon Hongkong - GjesteromHotel Icon Hongkong - GjesteromHotel Icon Hongkong - GjesteromHotel Icon Hongkong - SuiteromHotel Icon Hongkong - SuiteromHotel Icon Hongkong - SuiteromHotel Icon Hongkong - LobbyHotel Icon Hongkong - SvømmebassengHotel Icon Hongkong - TreningsromHotel Icon Hongkong - TreningsromHotel Icon Hongkong - Inne i hotelletHotel Icon Hongkong - RestaurantHotel Icon Hongkong - RestaurantHotel Icon Hongkong - DansesalHotel Icon Hongkong - DirektørsalongHotel Icon Hongkong - Utsiden av hotelletHotel Icon Hongkong - BuffetHotel Icon Hongkong - Inne i hotelletHotel Icon Hongkong - Inne i hotelletHotel Icon Hongkong - SuiteromHotel Icon Hongkong - DansesalHotel Icon Hongkong - RestaurantHotel Icon Hongkong - Pub/salongHotel Icon Hongkong - BuffetHotel Icon Hongkong - MøteromHotel Icon Hongkong - ResepsjonHotel Icon Hongkong - Inne i hotelletHotel Icon Hongkong - Inne i hotelletHotel Icon Hongkong - Inne i hotelletHotel Icon Hongkong - Inne i hotelletHotel Icon Hongkong - BadHotel Icon Hongkong - SpaHotel Icon Hongkong - SpaHotel Icon Hongkong - SpaHotel Icon Hongkong - SpaHotel Icon Hongkong - SpaHotel Icon Hongkong - SpaHotel Icon Hongkong - RestaurantHotel Icon Hongkong - RestaurantHotel Icon Hongkong - RestaurantHotel Icon Hongkong - RestaurantHotel Icon Hongkong - RestaurantHotel Icon Hongkong - Restaurant


AS-AGWEB-3B07